dun yumurta toplama islemim gerceklesti 21 yumurta toplandi ama narkoz sonrasi cok agrim oldu bugun daha iyiyim transfer gunum henuz belli olmadi merakla ve heyecanla bekliyorum
ben konyadan fatma 25 senelik evliyim eşimden dolayı çocuğum olmuyor eşim işsiz bana sahip çıkacak ne ailemden nede eşim ailesinden kimse var yaşım ilerliyor hasta olsam bi çorba kaynatacak kimsem yok sizlere yalvarıyorum bana yardım edin ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama param yok bana yardım edebilecek kişilerden yardım bekliyorum allah rızası için yardım edin.
dun yumurta toplama islemim gerceklesti 21 yumurta toplandi ama narkoz sonrasi cok agrim oldu bugun daha iyiyim transfer gunum henuz belli olmadi merakla ve heyecanla bekliyorum
seni anlıyorum bol sıvı al.benim de ilk tedavide 33 taneydi.çok zor zamanlar yaşadım.oturup kalkamıyordum nefes alamıyorum.inşallah embriyolar sağlıklı olur.benim de bugün çatlatma iğnesi var.cumartesi de yumurtalar toplanacak.başarılar.
seni anlıyorum bol sıvı al.benim de ilk tedavide 33 taneydi.çok zor zamanlar yaşadım.oturup kalkamıyordum nefes alamıyorum.inşallah embriyolar sağlıklı olur.benim de bugün çatlatma iğnesi var.cumartesi de yumurtalar toplanacak.başarılar.
sanada basarilar insallah emeklerimiz bosa gitmez artik ben gun sayiyorum sali gunu belli olucak insallah olur diye dua ediyorum allah bizede nasip eder insallah
kizlar hepimiz beklemedeyiz bugunler zor geciyor ama yapacak birsey yok biz anne olmak icin elimizden gelen herseyi yaptik allah bu emeklerimizi gorur bizide sevindirir hayirlisiyla benim sali gunu belli olucak
mrh.faddim.bende yeni yaptırdım tüp bebek tutup tutmadıgını henüz bilmiyoruz.Bekleme aşamasındayız..ssk bzı şeyleri karşılıyomuş.bizim sigorta özel oldugu için beni karşılamadı.şöle şartı vardı 3 kez aşılama yapıp tutmazsa karşılıyormuş...bende direk tüp bebege baş vurdum.maliyeti 6.500 tl buldu bize tabi bazı tahlıllerimi dışarda yaptırdım..allah herkese kolaylık versin sabır isteyen bir tedavi...
arkadaşım bende ocak veya şubat 15 de baslıycam tüp bebege 4.denemem olacak lısteye benıde ekle hepimiz için herseyın hayırlısı olsun 2010 yılında cocuklarımızı kucagımıza alırız ışşallah amin