aykaracım hayırlı olsun tedavin canım, canım dozları kafana takma drlar durumumuza uygun olanı söylüyorlar, bana 300 doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve 1 femara (hap) verilmişti, toplama işlemin yumurtaların gelişimine göre değişiyor arkadaşım ben 1 ocakta iğnelere başladım 12 ocakta çatlatma iğnemi vurundum 14 ocakta yumoşlar toplandı 17sinde de transferim oldu şimdi yatıyorum canım test günüm 28 ocak,
yumurta gelişimin iyiyse dr ondan öyle demiştir, bir arkadaşın daha okumuştum 8.gün çatlatma iğnesini olmuştu, sonraki muayenelerinde daha iyi belli olur canım yumoşlar 17-18mm olunca çatlatma iğnesini vuruyosun hakkında hayırlısı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım, gelişmelerini yaz buraya
aykaracım hayırlı olsun tedavin canım, canım dozları kafana takma drlar durumumuza uygun olanı söylüyorlar, bana 300 doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve 1 femara (hap) verilmişti, toplama işlemin yumurtaların gelişimine göre değişiyor arkadaşım ben 1 ocakta iğnelere başladım 12 ocakta çatlatma iğnemi vurundum 14 ocakta yumoşlar toplandı 17sinde de transferim oldu şimdi yatıyorum canım test günüm 28 ocak,
yumurta gelişimin iyiyse dr ondan öyle demiştir, bir arkadaşın daha okumuştum 8.gün çatlatma iğnesini olmuştu, sonraki muayenelerinde daha iyi belli olur canım yumoşlar 17-18mm olunca çatlatma iğnesini vuruyosun hakkında hayırlısı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım, gelişmelerini yaz buraya
Bu ay transferı olanlardanm 23 ocak test gunum
slmm arkadaşlar bende hayırlısıyla ocak 19 da anatolia tüp bebek merkezinden profesör dr hakan yaralıya randevu aldım.benim kendi doktorumun tavsiyesi ve bir kac daha akrabalarımın tavsiyesi üzerine gidecem. benim eşimde azospermi teşhisi konuldu yani hiç sperm görülmedi.ben 1 yıllık evli oldugum için devlet karşılamıyor en az 3 yıllık evlilik gerek .anatolia nın fiyatlarına gelince tüp bebek ilaç dahil deil 4250 tl mikro tese 940 ilaclarda 1500-2000 arası benim devlet karsılamaıgı için tüp bebeki 3750 ye yapacaklar .bakalım 19 ocakta muayeneye gidecem oda 200 tl
merhaba arkadaslar benimde pazartesi 25 ocak yumurta toplama islemim olucak insallah herkes icin hayirli olur bir an once bebislerimize kavusuruz
merhaba anastasya öncelikle Allah yüzünü güldürür inşallah.bende 19 ocakta anatalıa da bülent beyin hastası olarak başladım merak içindeyim .gerçi herşey yolunda diyorlar ama sizinle bağlantı kurmak istedim .benimde eşimde hareketli sperm yok.2 yıllık evli olduğumdan kendim karşılıyorum.yarın 8.45 te merkeze ultrasona gideceğim.siz neler yaptınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?