2010 ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

aykaracım hayırlı olsun tedavin canım, canım dozları kafana takma drlar durumumuza uygun olanı söylüyorlar, bana 300 doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve 1 femara (hap) verilmişti, toplama işlemin yumurtaların gelişimine göre değişiyor arkadaşım ben 1 ocakta iğnelere başladım 12 ocakta çatlatma iğnemi vurundum 14 ocakta yumoşlar toplandı 17sinde de transferim oldu şimdi yatıyorum canım test günüm 28 ocak,
yumurta gelişimin iyiyse dr ondan öyle demiştir, bir arkadaşın daha okumuştum 8.gün çatlatma iğnesini olmuştu, sonraki muayenelerinde daha iyi belli olur canım yumoşlar 17-18mm olunca çatlatma iğnesini vuruyosun hakkında hayırlısı olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım, gelişmelerini yaz buraya

selam arkadaşlar bende varım. transferin 6. günündeyim benimde test tarihim 25 ocak

merseray sende varmı belirti yada hissettiğin bişey. Benim duygularım karışık bazen heyecan geliyor o zaman kalbim çarpıntı yapıyor. Bazen de duruluyorum.

saol canım.inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız.sende paylaş olurmu?daha ilk muayeneme gitmedim.merak ediyorum.bende paylaşırım buradan.

Ocak ayında sadece 3 kıŞıyız galıba.bugÜn 3. GÜnÜm.akŞam ıĞnemı olup yarın sabah muayeneye gıdıyorum kısmetse.

ben be 7 gündür gonal f kullanıyorum bugün ve yarın kullanıp kontrole gideceğim.sanırım önümüzdeki hafta transfer olur

bende varım... bugün ilk iğnemi vurdurdum Allah hepimizin muradını versin

arkadaşlar transferimin 9. günü yani test tarihim 26 Ocak, çok feci inat ettim, o güne kadar idrarda veya kanda test yapmayacağım / yaptırmayacağım. fakat çok zor geçiyor son günler. ıstanbul'da deli gibi kar yağıyor, trakya felaket, oyalanmak için havaya aldırmadan acaba Tekirdağ'daki kayınvalideye mi gitsek diyorum:)

slm kızlar bende 22 ocakta başladım tedaviye.decapeptyl kullanıyorum dün ilk dozu yaptım prof dr erol tavmergenin hastasıyım. Allah hakkımızda hayırlısını versin

merhaba arkadaslar benimde pazartesi 25 ocak yumurta toplama islemim olucak insallah herkes icin hayirli olur bir an once bebislerimize kavusuruz

Merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum.ben tesadüfen normal yollarla hamile kalamayacağımı öğrendim ve tüp bebek tedavisine başladım.Çok heyecanlıyım artık sizlere katılmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun utandırmasın inşallah guclubacismile

merhaba anastasya öncelikle Allah yüzünü güldürür inşallah.bende 19 ocakta anatalıa da bülent beyin hastası olarak başladım merak içindeyim .gerçi herşey yolunda diyorlar ama sizinle bağlantı kurmak istedim .benimde eşimde hareketli sperm yok.2 yıllık evli olduğumdan kendim karşılıyorum.yarın 8.45 te merkeze ultrasona gideceğim.siz neler yaptınız...

merhaba;bize merkezin verdiği broşürde gece 12 den sonra gıda veya sıvı alınmaması gerektği yazıyor canım

merhaba kıslar bende iğnelere başladım bugun 3.gün çarşamba kontrolum var ıhsallah hayırlıs haberler alırız hepimiz

selam kızlar bende anatolia da tedavideyim transferimin 9.günündeyim ankara anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi görenler diye topiğimiz var oaraya da gelin sizi listemize alalıma.s.

Arkadaşlar yumurta toplandıktan sonra da istirahat gerekiyor mu?
yoksa işe gidebilir miyiz?

arkadaşlar dün gece 24.00 da göbekten çatlatma iğnesini eşim yaptı.gayet güzel yaptı sonuna kadar sıktı.yarım saat sonra wc ye gittiğimde atletimde ceviz büyüklüğünde sapsarı bişey vardı.iğne galiba dışarı çıkmış.sabah hemen doktoru aradım.bir problem olacağını sanmıyorum ama toplama işleminde netleşir dedi.böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cevap yazın.

merhabalar...
uzun zamandan siteyi yakından takip ediyorum.gerçekten de başta bu tarz ssitelerin gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyordum.boş vakit geçirmek için bir araç olarak görüyordum.ama farkettim ki gerçekten yaşananlar hap aynı....yaaklaşık 6 aydır bu işlerle uğraşıyorum.endrometria tedavisi gördüm laparoskopi ile kist aldırdım...şu an tüp bebek tedavisindeyim..lucrinlerim bitti..bakalım bundan sonraki süreç ne olacak...kısmetse şubatın ikinci haftası sanırım transferim olur...beni de listeye ekleyebilirsiniz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…