2010 ocak ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar ben Alman Hastanesi'nde Dr. Melih Aygün'ün hastasıyım. Uzun protokol ile 23 Aralık'ta Lucrin ile tedavime başladık, 27 Aralık'da regl oldum, reglimin 2 gün erken geldiği için normalde 3. gün olması gereken kontrolüm (kısa protokolün ilk görüşmesi) 4. güne attı. Doktorum problem olmadığını söyledi. Yarın sabah öyle tahmin ediyorum ki ultrason sonuçlarına göre puregon veya benzeri bir ilaç verecek. Yine benim tahminlerime göre 11-12 Ocak'ta da yumurta toplanır.

Slm kızlar, 1 ocak ta yumurta toplama işlemim olacak.. 3. tüp bebek. kendime ve sizlere bol şanslar... bu arada bahçeci kliniğinde halit hocanın hastasıyım.. umutta olacak uygulama.. sevgilerimle

selam ben de ocak ayınd başlamayı düşünüyorum tedaviye hayırlısıyla.allah hepimizin yüzünü güldürsün.
arkadaşlar bu arada tedaviye nerelerde başlayacağımızı ya da devam ettiğimizi söylersek belki birbirimize faydalı oluruz.
ben bahçelievler medicana da süha sönmeze gitmeyi düşünüyorum ama hala kararsızım.bilmiyorum........

tok ben zaten tedavimin neredeyse sonuna geldim.ben zübeyde hanımda yaptırıyorum ve tavsiye ederim harika bir yer ilgi süper doktorlar çok tecrübeli ve işinin ehli.ben çok memnunum ve giden herkezde memnun kalıyor.umarım 2010 hepimize uğurlu gelir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.

arkadaşlar Gonal-F'den sonraki ilk ultasonuma gittim. 2 büyük 6 küçük bir tarafta bir o kadar da diğer tarafta yumurtam olduğunu öğrendim. 262,5 unite almama rağmen Gonal - F yeterli gelmemiş, 350 üniteye çıkardık. Doktor yumurta gelişimimin yavaş olduğunu ilaca geç cevap verdiğimi söyledi. Gonal - F tedavisini 12 güne çıkaracakmış. Başına böyle birşey gelen oldu mu?

arkadaslar bende medicana beylikduzunde selman lacin ile 2.tup bebek tedavime basladim reglimi bekleyip ignelere gececegiz acaba beslenme konusunda bir bilginiz varmi

tup bebek tedavisine bu ay baslayan varmi benim yarin ilk gunum birlikte paylasalim bugunlerimizi...

merhaba arkadaşlar.ben 2007 mayısta evlendim.10 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.ancak 6 haftalıkken düşük yaptım.gen analizinde kan pıhtılaşması olduğu saptandı.yaklaşık 2 yıldır hamile kalamadım.bu sırada 2 negatif aşılamam oldu.şimdi adet olmayı bekliyorum.yarın olmam lazım ama henüz karın ağrım başlamadı.sanırım stres yaptım.adetimin 2. günü ilaçlara başlıycaz kısmetse.yani bir kaç güne kadar başlıyorum hayırlısıyla.fakat kafama takılan birşey var.doktor ikinci gün başlayalım dedi.ben cumartesi hastalanırsan pazar günü klinik kapalı oluyo.3. güne sarkmasında sorun olurmu acaba.benim ilk tüp bebek denemem.çok stresli ve heyecanlıyım.bu arada tedaviyi ankara tüp bebek merkezinde oluyorum.aşılamalarımıda orada oldum.doktorum cem akarsu ve çok iyi bir doktor tavsiye ederim.

merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum.Yarin sabah 10 da yumurta toplama islemi yapilacak ama ben doktora ac karninami gelmem lazim sormadim.Anestezili yapilacak.Siz ac karninami gittiniz lutfen acil cevap

merhaba kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum nasip olursa 1 hafta icinde olmam lazim sonra adetin 2. gunu ilaclara baslicam nasip olursa gelismelerden sizi haberdar ederim hersey gonlumuzce olsun hayirli bi sekilde insallahhhhh

baska kimler var tedaviye baslayan????

kızlar ben dün fostimon iğneyle başladım hayırlısıyla.dün adetimin 2. günüydü.yalnız çok değilmi ya 4 toz 2 su karıştırıp yaptılar.ilk kontrolüm perşembe günü.bakalım neler olacak.biraz gerginim.merkezde bir doktor psikolojik yardım yapıyor.bu çok hoşuma gitti.perşembe gittiğimde ilk seansa katılıcam.benimle aynı dönem başlayan varmı?birlikte devam edelim.destek olalım birbirimize.

yumurta toplama işlemi iğneye başladıktan kaç gün sonra oluyo ortalama bilen varmı?doktor haftaya diyince şaşırdım.bu kadar çabuk olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…