2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

ben de maxi cosi ile chicco for me düşünüyordum, maclaren de çok iyi diyorlar...kafam karıştı ben de söylediğin aralıkta fiyat düşünüyorum.Acaba travel sistem olarak almak daha mı hesaplı olur, chicco for me serisi baby port-ana kucağı ve araba 1.800 civarında,çok pahalı di mi? bi de baby port gerekli mi ki? çift yönlü arabalarda fiyat farkı çok fazla oluyor, çok kullanılıyor mu acaba, ben genelde çocukların belli bir aydan sonra dışarıya dönük olacaklarını düşünüyorum, neyse kafam karıştı yaaa...
maddi durumun uygunsa ve zevkin o yöndeyse bebek karyolasını ve fransız dantelini tabiiki düşün...heveslerini gerçekleştirebiliyorsan niye olmasın....
karyola ve gardrobu büyük ihtimalle ikeadan ya da mothercareden alacağım ben, çünkü az yer kaplıyorlar ve hesaplılar bir de piyasadaki karyolaların çoğu bana estetikten çok uzak geliyor ...fransız danteli gibi şeylerle zaten oldum olası başım hoş değildir...

Ocak bebişleri gerçekten de çok şanslılar. Cicilerine bayıldım. Rabbim sağlıklı ve güle güle iyi günlerde giymelerini nasip etsin inşallah.

evet 2 aylık için bir tulum..ama biraz iri kilolu olsa tam olur:)))
maclaren bende baktım bir kaçkez.zaten kış bebegi araba kullanmaya başlasak nisanda başlıcaz diyelim bayagı büyücek çift yönlü vs olmasına gerek yok bence..baston rahat olur diye düşünüyorum digerleri çok kaba geliyor bana...

almak istiyorsan al kime ne canım bebek benim bebegim kimseyide takmıyorum.onlara neymiş:))
haftasonu görümcemde geldi o gördü aldıklarımı o da erken falan aslında dedi yooo babası istiyor almak dedim abisinden çekiniyor da iyi madem iyi yapmışsınız dedi:))

Yesinler Melisa'nın cicilerini:icecream:
Hepsi çok güzel
İyi ve sağlıklı günlerde giydirirsin inşallahopuyorumnanaktan
Şu beyaz yelek varya, örme gibi olan aynısı bende de varkaydirigubbakcemile3

Yesinler Melisa'nın cicilerini:icecream:
Hepsi çok güzel
İyi ve sağlıklı günlerde giydirirsin inşallahopuyorumnanaktan
Şu beyaz yelek varya, örme gibi olan aynısı bende de varkaydirigubbakcemile3

çok güzel ciciler almışsın kuzuna Julicim,güle güle giysin Melisa'cıkopuyorumnanaktan

saolun teyzoşları a.s. a.s. a.s.

güle güle giysin melisan....çok güzeller...lcw indirimde şortlar falan var kız için juli alsana çok guzeldi bayıldım ben...

güle güle giysin melisan....çok güzeller...lcw indirimde şortlar falan var kız için juli alsana çok guzeldi bayıldım ben...

CANIM ALDIĞIN HERŞEY ÇOK ŞEKER. MELİSACIK HEPSİNİ SAĞLICAKLA GİYSİN İNŞALLAH

güzel melisacık güle güle sağlıkla giysin inşallah

saolun teyzeleri opuyorumnanaktan
uff her gördüğümü almak istiyorum :kedi:

ayyyy juliii manyak bişi bunlar hele o minilere bayıldım ayyy eğildimi dantelli donuda çıkacak ısırırım o popoyu ben yaaa allahım iyi günlerde hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…