2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

kızlar bizim burda doremi mağazası açıldı dün geçerken bir girdimben doremide bebek eşyaları olcağını bilmiyordum
bebişler için güzel şeyler var fiyatlarıda uygun geldi öylesine baktım ama alınabilecek şeyler vardır haberiniz olsun:)

cicilerinizin hepsi birbirinden güzeller hanımlar allah sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşallah ben daha çok şey almadım alınca bende paylaşmayı düşünüyorum :)

kıslar paşazademe şimdiik aldığım ufak tefek ciciler şöyle opuyorumnanaktan
evde makina yok, cepten çektim :S

Eklentiler

• $Görünt007.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $Görünt008.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $Görünt009.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $Görünt010.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Görünt011.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
devammm :)

Eklentiler

• $Görünt012.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $Görünt013.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $Görünt014.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $Görünt015.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görünt016.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 51
bukadarrrrrrr...

ekranda görünen şekliyle yüklemeyi beceremedim :gitme:

Eklentiler

• $Görünt017.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görünt018.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 58
canım cicileriniziniz gerçekten çok hoş. güle güle giysin paşazaden.imageshack e görüntüleri yükleyince oradaki direct linki kopyala. aşağıda cevap yazacağın yerde grafik ekle kısmını tıkla o linki oraya yapıştır. ozaman direk resim çıkacak.

kızlar aldıklarınızın hepsi harika bayıldım valla çok güzeller...
ben de yavaştan alışverişe başladım ama aldıklarımız ananemizde kaldığı için yükleyemiyorum insan gördüğü herşeyi almak istiyor.
aldığımız şu çıtçıtlı bodyler var ya ben bursada kapalı çarşıda onların aynı zamanda öndende açılanlarından buldum şimdilik 3 tane aldım önden açılması özellikle 0-3 aylıkken daha rahat kullanılır kafasından geçirmek daha zor olur diye düşündüm almak isteyenler için kapalı çarşının çıkışında nipperland'in yanındaki çocuk mağazasından aldım tanesi 4 tl idi. ayrıca bursada olan arkadaşlar ben nerdeyse herşeyi kapalı çarşıda özlem bebeden aldım ve nerdeyse %50 indirim yaptılar nakit ödemede herşey çok ucuza geldi. mesela hoppidik'in bebeler sarayında 55tl dedikleri hastane çıkışını 28tl ye aldım :)

ndk,saniirm senin de beklenen d.tarihi beninmki ile ayniydi --4 ocak
ama masallah sen tum kıyafetlerini bitirmişsin gibisin:)
hepside cok guzel sağlıklı gunlerde giysin paşa oğlun:))

ben bebek bahanesi ile utu aldim:))bir de iki kişilik cekyat babanemiz gelip kalacak diye simdilik o kadar:))
ha bir de arkadaslar, satici bayan bana yarim kollu almamı onermişti cıtcıtlı atletleri ama yenidogan kıs bebeği giyebilir mi yarim kollu atlet?

paşazade güle güle kullansın hepsi cok güzel
hele pabuçlara bittimmm yerimseniben

Hepsi çok güzel canım. Güle güle kullansın oğluşun...

sevgili ndk aldıklarını hepsi çok güzel. sağlıcakla giyisn yavyuşunn:)))

teşekkür ederiss teyseleriiiiii:kedi: annemiş çıtçıtlı badi olayını biras abarttı daha takım almadı doğru düzgünnnn :gitme:
PAŞAZADE ENSAR

öğretmenim bende o konuda tereddüt ettim ama içine atlet niyetine giydirilcek dediler oyüzden sıfır kollu çok aldım, uzun kollular da var bi iki parça

ndk canım oğluşuna aldıkların çok güzelzemuszemus
inşallah sağlıklı günlerde giyer
Yavyu Fanatik çok güzelmiş.:dance:
Eşim görse hemen alır aynısından.delikafadulden

bu arada beyaz ayakkabı favorim bende alcam onlardan bbayılıyorum bebeklerde beyaz spor ayakkabılara...
eşim önceden almıştı martkalı spor ayakkabılar ama evime hırsız girdi adi hırsız bebek giysilerimin hepsini çaldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…