2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

juli melisanın cicilerine bayıldım sağlıcakla iyi günlerde giysin fıstık...
özellikle de fb çoraplarına bittim...ama eşim gs li ben fb li olunca anlaşma yaptık kızımıza hiçbirşekilde taraftar eşyası almicamıza dair büyüyünce kendi karar versin diye ama içim gidiyor çok güzeller...

bizde de ben bjk eşim fb o minicik kartallı badilere bayılıyorum ama eşim asla oğluma giydiremezsin diyo :roflol: eh bende asla fenerli giydirmem diyorum :roflol: ne olcek sonumuz bilmem

kızlar ben bu başlığı demin gördüm..
herkes neler neler almış, maşallah.. allahım her bebişimize hayırlı zamanlada sağlıkla giymeyi nasip etsin..
şu mübarek günlerde, meleklerimize güzel bir gelecek için dua ediyorum hep dilim döndüğünce... kabul olur inşallah.
ben daha bişey almadım. eşim yurtdışındaydı malum 1 ay kadar.. o getirmiş gelirken bişeyler. ama bilememiş... yenidoğan için yazlık elbiseler almış gelmiş... neyse bakalım gönlü olsun diye babamızın, giyicez artık o kısaları falan kışın göbeğinde :)

güle güle giysin melisan....çok güzeller...lcw indirimde şortlar falan var kız için juli alsana çok guzeldi bayıldım ben...

aynen öyle.. ben ne alacağımı bilemedim valla.. bugün gittim carfur'a.. lcw'a da girdim.. kendime pantolon aldım.. çocuk bölümüne de baktım.
çok muhteşem şeyler var ama...
seneye yaza ne boyutta olacak bu fıstık, bilemedim açıkçası.. kararsız kaldım, almadım bişey.
ne dersiniz... 3-6 aylıklar mı olur bizimkilere seneye yaza? 6-9 aylıklar mı? 9-12 aylıklar mı?
nedir tahminler? :)

yalel garanti olsun diye sen 6-9 ay 9-12 ay almayı düşnüyorum...6 9 giycerk ama tombik olursa 9 12 de giyer..

yalel garanti olsun diye sen 6-9 ay 9-12 ay almayı düşnüyorum...6 9 giycerk ama tombik olursa 9 12 de giyer..

hmm.. artık böyle tahminen aldığımız bazı şeyler, mecburen elimizde patlayacaklar...
ya giyemeden küçülecekler, ya büyük olduğundan giyemeyecekler-mevsimleri geçecek... olacak böyle zaiyatlar :)

sanırım 6-9 ay uygun gibi...

izmitteki outlet center'daki mağazalarda indirim falan var mı acaba? bileniniz var mı? orda çocuk-bebek mağazaları var mıydı?

ecrin, senin tahmini doğumun ne zamandı teyzoş? 1 ay fark varamızda sanırım.. nasıl oluyor bu iş :)

yalel..sanırım tahminim tutmuş kızın olacak..allah gönlüne göre vermiş :)
sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza inşallah..

çok fazla 0-3 aylık kıyafet almayın hemen büyüyorlar çünkü..
genellikle 3-6 ve 6-9 almaya bakın..
yazın en güzel kıyafet bady,çok sıcakta giyilmiyor bişey..

kızlar ben de oğluşuma uyku setiyle nevresim takımı aldım bugün özdilekten. uyku seti 84 lira. nevresim takımı 36 lira. aklınızda bulunsun.

pembeli mavili uyku setimiz. orda beşik korumaları gözükmüyo ama var. ben bunları netten indirdim. mavili olan nevresim takımımız.

bir de cibinlik istiyodum isteyenkler için bimde var 6.90.çok şeker bi tanede figürlü yastık aldım ordan koyarım bi ara o da 5.9o. çok şekerdi.

hehe evet aynen öyle.. kızım geliyor inşallah..
gerçi çok kesin değil. geçen hafta %70-80 ihtimalle demişti doktorumuz. bu hafta açmadı bacaklarını bebiş, göremedik. muallakta kaldık... ama bence prensesim yolda :)

sweetbaby, çok tatlı şeyler bunlar yahu... güle güle kullanın inşallah paşayla :)

bu arada çok iyi olmuş, sweetbaby fiyatları da vermiş.. öyle yapalım mı kızlar?? aldıklarımızın fiyatlarını da yazalım nolur.

bizde de ben bjk eşim fb o minicik kartallı badilere bayılıyorum ama eşim asla oğluma giydiremezsin diyo :roflol: eh bende asla fenerli giydirmem diyorum :roflol: ne olcek sonumuz bilmem

cnm sizde bizim gibi anlaşma yapın bencekaydirigubbakcemile5
biz böyle bir karar almasaydık sonumuz ya karakol yada hastane olurdu muhtemelen:roflol:

aldıklarına bayıldım sweetbaby mışıl mışıl uyusun oğluşun geldiği zamanopuyorumnanaktan

kızlar bebişimin yeni cicilerini eklicem. hatırladığım kadarıyla fiyatlarını nereden aldığımı da.
sölicem.

bunları özdilekten aldım.

bunları tabi yaza giymesi için aldım genelde 6-9 aylık falan. indirimdeydiler. fiyatları takımların 20-25 arasıydı.

bunu bebişten önce 1 yıl öncesinde almıştım bayılmıştım görünce. nasip oğlumaymuş. rengi tuttu.

bu takımı da c&a dana ldım. kışlık. fiyat 49

fiyatları fikir vermesi açısından yazıyorum ama yazmıyım da eğer sormak istediğiniz olursa söliyim ha. genelde öle pahalı şeyler almadım hi. derler ya hani çocuğun giydiği haram yediği helal diye.

bol bol badi almaya çalıştım.çok kullanılıyo dediler. tabi hepsi 0-3 ay arası değil siz de öle yapın 3-6 ay arası da aldım. çabuk büyüyolarmış bebişler. tabi dediği gibi arkadaşların bi kısmı kesin elimizde patlıcak.

bir de şunu sölemeden de geçemicem. mağazaya giriyosunuz. 3 raf kızlaraysa sadce 1i erkeklere. seçenek çok değil. tabi kışlıklr çıkıyo yavaş yavaş. onlardan almak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…