juli melisanın cicilerine bayıldım sağlıcakla iyi günlerde giysin fıstık...
özellikle de fb çoraplarına bittim...ama eşim gs li ben fb li olunca anlaşma yaptık kızımıza hiçbirşekilde taraftar eşyası almicamıza dair büyüyünce kendi karar versin diye ama içim gidiyor çok güzeller...
güle güle giysin melisan....çok güzeller...lcw indirimde şortlar falan var kız için juli alsana çok guzeldi bayıldım ben...
yalel garanti olsun diye sen 6-9 ay 9-12 ay almayı düşnüyorum...6 9 giycerk ama tombik olursa 9 12 de giyer..
yalel..sanırım tahminim tutmuş kızın olacak..allah gönlüne göre vermiş :)
sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza inşallah..
çok fazla 0-3 aylık kıyafet almayın hemen büyüyorlar çünkü..
genellikle 3-6 ve 6-9 almaya bakın..
yazın en güzel kıyafet bady,çok sıcakta giyilmiyor bişey..
bizde de ben bjk eşim fb o minicik kartallı badilere bayılıyorum ama eşim asla oğluma giydiremezsin diyo :roflol: eh bende asla fenerli giydirmem diyorum :roflol: ne olcek sonumuz bilmem
kızlar ben de oğluşuma uyku setiyle nevresim takımı aldım bugün özdilekten. uyku seti 84 lira. nevresim takımı 36 lira. aklınızda bulunsun.
pembeli mavili uyku setimiz. orda beşik korumaları gözükmüyo ama var. ben bunları netten indirdim. mavili olan nevresim takımımız.
bir de cibinlik istiyodum isteyenkler için bimde var 6.90.çok şeker bi tanede figürlü yastık aldım ordan koyarım bi ara o da 5.9o. çok şekerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?