2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

bukadarrrrrrr...

ekranda görünen şekliyle yüklemeyi beceremedim :gitme:

ndk cım almadık bişi bırakmamışsın valla eşimle anneme göstericem bide bana bi yığın şey alıosun diolar ve beni hep frenliyolar :)) ben alışveriş delisi olduğum için zor zaptediyolar:))

güle güle giysin paşazade ensar :)

valla ben de genelde yarım kollu oldum kolsuzda var kolluda ama ağırlıklı yarım kollu bodylerim canımcım

ndk maaşallah evin bi odasını cicilerle doldurmuşsun Allah sağlıkla giymesi nasip etsin inşallah

surprise tesekkürler adres icin.

ndk masallah sana ya ne güzel seyler almisin.Iyi günlerde giydir bebisine.

Ben ogluma doguma 2 hafta kala buraya gelince ucaga binmeden önceki gün persembe pazarina girip ne var ne yok 2 valiz bi günde toparlayip gelmistim :)) Hastanede hemsireler bayilmisti battaneyesine kiyafetlerine burda Türkiye deki gibi güzel seyler pek yok cok ciddide pahali. Oglumdan sonra baska olmaz diye oglumun herseyinide o ara yeni dogum yapan görümceme vermistim.Hadiii simdi yeniden almam lazim.Dogumdan önce kayinvaldemin gelme ihtimali var ona havlu ismarliyorum bol bol havlu bide bebek icin bornoz :))

ben bursadayım ama ilçesinde. arkadaşım götürcek beni d eoraya.çok bebek mağazası vamış galiba. bidahaki ay oraya gidicem.badiler 4 liraya çok iimiş.

bu arada kaç tane çıt çıtlı badi alalıyız. benim kısa kollu sıfır kollu baya var. bikaç tane daha uzun kollu almalıyım. sonuçta bizimkiler kış bebişi olucak.onları giydirir altına bi pijama gibi bişi sonra yatırırırz.

git sevcancım bebk bölümünde bursada çok güzel şeyler vardı çok şey almıştım ordan.gerçi çok büyükü izim gittiğimiz.. sen bak canım kesin vardır bişiler.badiler falan çok iyiydi. bu arada cinsiyet bellimi. sanki perşembe gidiceksin diye hatırlıyorum.

sweetbaby sen hangi ilçedesin? benim annemler mkpaşada oturuyorlar onlara gidince bursadan da alışverişimi yapıyorum hem çeşit çok hem de fiyatlar çok uygun. ben c&a ve kipayada baktım ama bursa için konuşuyorum kapalı çarşıdaki çocuk mağazalarında çok çok daha güzel ve uygun fiyatlı şeyler bulabiliyorsunuz.

Ayyy DEryaaa bunlar çok cici şeyler.Bayıldım.Tolga amcası o Beşiktaşlı çoraplarla,eşortmanlara bayıldı.Canım benim Allah sağlıklıca bu cicileri giymeyi nasip etsin inşallah.Topaç topaç şimdiden hayal ediorum ben o yakışıklıyı.Ayy canım ya özledim seni.Öptüm oğluşunu da seni de.Özlem teyzesi yesin onu:)

Kız güzel giydir bak bu cicleri sonra isteriz belki sizden.O beşiktaşlıya iyi bakçakmışınız Tolga öyle diyo:):)

ben inegöldeyim canım.orayı gittim daha önce ama kendim yolunu bulamam şimdi galiba. bi arkadaşım var o götürcek bizi inşalalh bidahaki ay.evt methini çok duydum. sağol canım.

Kız güzel giydir bak bu cicleri sonra isteriz belki sizden.O beşiktaşlıya iyi bakçakmışınız Tolga öyle diyo:):)

ayyyyyy çok teşekkür ederiz özlem teyzesi.eeeeeee sizi de bekliyoruz bu topiklere artık mayıs anneleri mi olur haziran anneleri mi. şuan 2010 nisan anneleri topiği açılmış en son. hadi baklım. güzelmi cicilerimiz. ondan sonra da daha bikaç parça daha bişi aldım ama koyamadım. cuma pazara gidiem gel gidelim bitanem. çokkkkkk özledim seni şimdiden.eksikliğini çok hissediyorum.daha güzelleri sizin olsun tatlım. daha okadar çok alıncak şey var ki. şimdiden başladım. çok sıkışmadan alayım dedim.sonra çok gezemem.eeee heralde babası nerde beiktaşlı bişi görse hemen yapışıyo.hemen alıyo yavyu kartalına.daha çok şey alıcakmış.

ndk herşey çok güzel ama ben bi fikir vermek istedim ocakta dogum yapacaksınız kısmetse , badiler kolsuz bebekler çok üşüyecektir uzun kollu olması gerek veyahut kısa kollu birde ayrı ayrı set yerine tulum alınmalı ilk aylarda belleri çok acılıyor abimin bebeğiyle baya ilgillendiğim için bu sıkıntıla rçok oluyor

bende nihayet istanbula gittim geldım bebişkoma idil babyden bişeyler aldım üşenmessem fotolarını cekere koyarım. toplam 250 tuttu.pahalımı ucuzmu anlamadım bile magazaya girince mahrumıyetten gelmenınde etkısı ile aldım bişeyler.asıl koyanda ebru hamileden aldıklarım onlar daha bir cok tuttu ama napıyım giyecek kıyafet kalmadı işe gitmesem takmamda hem bayramlardada giyerım kısacası ista gittim borçlu cıktım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…