bukadarrrrrrr...
ekranda görünen şekliyle yüklemeyi beceremedim :gitme:
ndk,saniirm senin de beklenen d.tarihi beninmki ile ayniydi --4 ocak
ama masallah sen tum kıyafetlerini bitirmişsin gibisin:)
hepside cok guzel sağlıklı gunlerde giysin paşa oğlun:))
ben bebek bahanesi ile utu aldim:))bir de iki kişilik cekyat babanemiz gelip kalacak diye simdilik o kadar:))
ha bir de arkadaslar, satici bayan bana yarim kollu almamı onermişti cıtcıtlı atletleri ama yenidogan kıs bebeği giyebilir mi yarim kollu atlet?
kızlar aldıklarınızın hepsi harika bayıldım valla çok güzeller...
ben de yavaştan alışverişe başladım ama aldıklarımız ananemizde kaldığı için yükleyemiyorum insan gördüğü herşeyi almak istiyor.
aldığımız şu çıtçıtlı bodyler var ya ben bursada kapalı çarşıda onların aynı zamanda öndende açılanlarından buldum şimdilik 3 tane aldım önden açılması özellikle 0-3 aylıkken daha rahat kullanılır kafasından geçirmek daha zor olur diye düşündüm almak isteyenler için kapalı çarşının çıkışında nipperland'in yanındaki çocuk mağazasından aldım tanesi 4 tl idi. ayrıca bursada olan arkadaşlar ben nerdeyse herşeyi kapalı çarşıda özlem bebeden aldım ve nerdeyse %50 indirim yaptılar nakit ödemede herşey çok ucuza geldi. mesela hoppidik'in bebeler sarayında 55tl dedikleri hastane çıkışını 28tl ye aldım :)
kızlar ben bulunduğu yerde c&a ve kipa olanlara gidip oralara baksınlar derim. çok iyiydi fiyatlar.
sweetbaby sen hangi ilçedesin? benim annemler mkpaşada oturuyorlar onlara gidince bursadan da alışverişimi yapıyorum hem çeşit çok hem de fiyatlar çok uygun. ben c&a ve kipayada baktım ama bursa için konuşuyorum kapalı çarşıdaki çocuk mağazalarında çok çok daha güzel ve uygun fiyatlı şeyler bulabiliyorsunuz.
Ayyy DEryaaa bunlar çok cici şeyler.Bayıldım.Tolga amcası o Beşiktaşlı çoraplarla,eşortmanlara bayıldı.Canım benim Allah sağlıklıca bu cicileri giymeyi nasip etsin inşallah.Topaç topaç şimdiden hayal ediorum ben o yakışıklıyı.Ayy canım ya özledim seni.Öptüm oğluşunu da seni de.Özlem teyzesi yesin onu:)
Kız güzel giydir bak bu cicleri sonra isteriz belki sizden.O beşiktaşlıya iyi bakçakmışınız Tolga öyle diyo:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?