2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sweet aldıkların çok güzel
güle güle kullansın bebeğin

hastane çıkışını kaç paraya aldın acaba
ben bi topikte bi kızın aldığı hastane çıkışını gördüm
organikmiş ve 65 milyonmuş

sweetbaby sende benim gibi birsürü şey almışsın cnm oğluşuna güle güle giysin inşllh...hepsi çok hoş ve çok güzel...

sweetbaby çok güzelllerrrrr güle güle giysin bebeişin
alışverişe çıkmak istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmm

kızlar çok sağolun. daha iyileri,güzelleri sizin bebişlerinizin olsun.hastane çıkışının fiyatı 45 liraydı ama benim gittiğim mağazanın tamamı indirime girmişti. nerdeyse %60 indirimdeydi 19 liraya aldım.%100 pamukmuş.türk malı. bi tane de önceden vardı yeter mi 2 tane sizce.

sweeet hepsine bayılddım yerimseniben
deniz kemal sağlıklı günlerde kullansın :Saruboceq:

bugun usenmedim 1.sayfadan itibaernn aldiklariniza baktim.valla ben bile mutlu oldum:))sizi tahmin edemiyorum
masallah o kdar guzeller ki,sağlikla kullansinlar insallah.ayrica yer ve fiyat konusunda da fikir verdiginiz icin tesekkurler.biz sadece mothercereden cıtcııtlı atlet aldik eve bile getirmedik.anneannemizde:))

sweet hepsini bayıldım küçük adam olacak deniz kemal belli oldu birde o bjk li takım vardı ya nerden ve kaça aldın. öff kaç kere tekrar tekrar baktık bi bilsen bayıldım hepsini hele o erkek donlarına koptum erkekim benim çok şekerler

Sweet aldıklarının hepsi çok şeker. Özellikle beşiktaşlılara bittim, akşam eşim gelince ona da göstericem eminim o da bayılacak. Hepsini sağlıkla güle güle giyinsin oğluşun...

sweeet hepsine bayılddım yerimseniben
deniz kemal sağlıklı günlerde kullansın :Saruboceq:

sağol jülicim.inşallah aldıklarımız olur bebişlere.

evet küçük adamım benim o. hep o kıyafetlerin içinde hayal ediyorum oğlumu çok mutlu oluyorum.daha neler alıcam ben oğluşuma. biliyomusun ben alışverişi çok severim hayatta çarşıdan kendime bişi almadan gelmezdim ama şimdi hiç kendime bakmıyorum hep bişi almak istiyorum bebğime. kendimi durduramıyorum valla.nasıl güzel dimi donları,boxerları.hıııı bjkli takımı dün inegölde gezerken bi bebk mağazasında tesadüfen gördük 12,5 liraydı takımı hemen aldı eşim.daha dur daha bi sürü bjkli alıcam diyo valal ben karışmıyorum alsın napıyım.

Sweet aldıklarının hepsi çok şeker. Özellikle beşiktaşlılara bittim, akşam eşim gelince ona da göstericem eminim o da bayılacak. Hepsini sağlıkla güle güle giyinsin oğluşun...

sağol canım. göster eminim hemen ben de alıcam dicek. erkekler takımlarına çok bağlılar.genelde her yerde de görüyorum.takım ların çıt çıtlı badileri falanda oluyo çok şirinler.sonra giydirir resimlerini koyarız.

bunları çok beğendim sweeet....keşke fiyatları yazsaydın.... özellikle tulumlara, hele şu rengarenk olana-kravatlı olana ve kuzulu olanına bayıldım....nereden aldın, annem bursada oturuyor ya, en azından o üçünü belki senden kopya çekerim bizim Aras'a, tabi rahatsız olmazsan....

canım tabiki sakıncası yok. ben belki yanlış anlaşılır diye yazmak istemedim.o ilk 2 mavi tulumu inegölden aldım onar milyona.sonra bi sürü çıt çıtlı badi var.onları hep bursa kipadan aldım herkese tavsiye ederim fiyatları çok uygundu. o badilerden mavi önünde aslan olan ,yeşil çizgili ve rengarenk olan 3lü takım o 11 liraydı mesela. valal orda çok güzel şeyler var bebk reyonunda ve fiyatları çok uygun canım. o kravatlı çıtçıtlı badi kimkik mağazası var yalova yolu üzerinde onun en alt katında e-bebek var ordan 10 ytlye aldım. bi tane mavi uzun kolu badi var sorduğun mavi penye tulumla onları c&a dan aldım badi 6 lira. tulum 9 liraydı canım.

zaten marifet hem uygun hem güzel bulup almakta canım, mesela bugüm mothercare de beyaz kadife bir tulum vardı ve fiyatı 50 tl idi, tamam çok güzeldi ama o para verilmez, marifet onu demstockta 10-20 tl ye düşürmekte di mi ama, deniz kemal gülücükler saçarak giysin inşallah..

doğru söylüyosun canım ya. eee biz bi tuluma 50 lira verirsek naparız.mesela c& a de 4lü çıt çıtlı badi indirimseydi 15 liraya aldım. bi tane penye tulumu 9 lirayaa aldım. mothercaedan 7li badi almıştım 28 liraydı indiirimde onuda aldım. ama kışlılıklar yeni çıkıyo mecbur pahalı olucak.c&a den kahverengli kremli pantolonlu takım var ya onu 49 liraya aldım.ona uygun patik ayakkabıyı 15 liraya.işte kışlık olunca verilcek.eşofman takımları vardı kanzda falan 60 liraydı. tam çıksınlar öle alırım sonra dha güzli çıkınca pişman olmıyım.ama kipaya git mutlaka. çok şirin şeyler var eminim tüm kipalarda vardır.

ya aslında yaz sonu ucuzken badileri falan 6-9 9-12 almamız lazım seneye yaza
bende ufak tefek almaya başlyiim artık gördükçe içim gidiyo ya hepsi çok güzellll

sweetbaby bayıldım tek kelimeyle bayıldım deniz kemal inşallah güzel sağlıklı günlerde giyer güle güle kullandın

sweetbaby bayıldım tek kelimeyle bayıldım deniz kemal inşallah güzel sağlıklı günlerde giyer güle güle kullandın

çok sağol canım. daha güzelleri senin bebişinin olsun.ya ben dyanamıyorum. bugün bi mağazaya baktım burda idil babynin ürünleri vardı antialerjikmiş ama çok pahalı geldi bana. herşey en az 25-30.. ya yandık kızlar biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…