sweetbaby sende benim gibi birsürü şey almışsın cnm oğluşuna güle güle giysin inşllh...hepsi çok hoş ve çok güzel...
sweetbaby çok güzelllerrrrr güle güle giysin bebeişin
alışverişe çıkmak istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmm
sweet aldıkların çok güzel
güle güle kullansın bebeğin
hastane çıkışını kaç paraya aldın acaba
ben bi topikte bi kızın aldığı hastane çıkışını gördüm
organikmiş ve 65 milyonmuş
sweeet hepsine bayılddım yerimseniben
deniz kemal sağlıklı günlerde kullansın :Saruboceq:
sweet hepsini bayıldım küçük adam olacak deniz kemal belli oldu birde o bjk li takım vardı ya nerden ve kaça aldın. öff kaç kere tekrar tekrar baktık bi bilsen bayıldım hepsini hele o erkek donlarına koptum erkekim benim çok şekerler
Sweet aldıklarının hepsi çok şeker. Özellikle beşiktaşlılara bittim, akşam eşim gelince ona da göstericem eminim o da bayılacak. Hepsini sağlıkla güle güle giyinsin oğluşun...
bol bol badi almaya çalıştım.çok kullanılıyo dediler. tabi hepsi 0-3 ay arası değil siz de öle yapın 3-6 ay arası da aldım. çabuk büyüyolarmış bebişler. tabi dediği gibi arkadaşların bi kısmı kesin elimizde patlıcak.
kızlar çok sağolun. daha iyileri,güzelleri sizin bebişlerinizin olsun.hastane çıkışının fiyatı 45 liraydı ama benim gittiğim mağazanın tamamı indirime girmişti. nerdeyse %60 indirimdeydi 19 liraya aldım.%100 pamukmuş.türk malı. bi tane de önceden vardı yeter mi 2 tane sizce.
bunları çok beğendim sweeet....keşke fiyatları yazsaydın.... özellikle tulumlara, hele şu rengarenk olana-kravatlı olana ve kuzulu olanına bayıldım....nereden aldın, annem bursada oturuyor ya, en azından o üçünü belki senden kopya çekerim bizim Aras'a, tabi rahatsız olmazsan....
sweet aldıkların çok güzel güle güle giysin deniz kemal.....
canım tabiki sakıncası yok. ben belki yanlış anlaşılır diye yazmak istemedim.o ilk 2 mavi tulumu inegölden aldım onar milyona.sonra bi sürü çıt çıtlı badi var.onları hep bursa kipadan aldım herkese tavsiye ederim fiyatları çok uygundu. o badilerden mavi önünde aslan olan ,yeşil çizgili ve rengarenk olan 3lü takım o 11 liraydı mesela. valal orda çok güzel şeyler var bebk reyonunda ve fiyatları çok uygun canım. o kravatlı çıtçıtlı badi kimkik mağazası var yalova yolu üzerinde onun en alt katında e-bebek var ordan 10 ytlye aldım. bi tane mavi uzun kolu badi var sorduğun mavi penye tulumla onları c&a dan aldım badi 6 lira. tulum 9 liraydı canım.
zaten marifet hem uygun hem güzel bulup almakta canım, mesela bugüm mothercare de beyaz kadife bir tulum vardı ve fiyatı 50 tl idi, tamam çok güzeldi ama o para verilmez, marifet onu demstockta 10-20 tl ye düşürmekte di mi ama, deniz kemal gülücükler saçarak giysin inşallah..
sweetbaby bayıldım tek kelimeyle bayıldım deniz kemal inşallah güzel sağlıklı günlerde giyer güle güle kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?