bende nihayet istanbula gittim geldım bebişkoma idil babyden bişeyler aldım üşenmessem fotolarını cekere koyarım. toplam 250 tuttu.pahalımı ucuzmu anlamadım bile magazaya girince mahrumıyetten gelmenınde etkısı ile aldım bişeyler.asıl koyanda ebru hamileden aldıklarım onlar daha bir cok tuttu ama napıyım giyecek kıyafet kalmadı işe gitmesem takmamda hem bayramlardada giyerım kısacası ista gittim borçlu cıktım:)))
sağol teysesiiihepsi çok güsellllllllllll güle güle giysinler inşallahhhhhhh mjkk
saol teyzesi bende bittim inş. giydirmekte nasip olurcanım hepsi cok güzel güle güle giysin oğlusun a.s.
hele o mevlüt elbisesine bittiiiiiim
sağol teyzesihepsi çok güzellll canım güle giysin oğluşun
canım bunlar idil bebeden diilmi.ben d egörmüşüm bunları bi mağazada. ama bana çok pahalı gelmişti. bi tane tulum almışım sade bişiydi.29 liraydı.sonra vazgeçim geri verdim.onun yerine biraz daha üste verip bi alt açma aldım.tabi kaliteli ama biraz pahalı.ama antibakteriyelmiş. gül gül giysin cicileri bebişin.
evet cnm idilden markadan ziyade begendım için aldım pahalı geldı banada ama aldım zaten burda bişey alamıyorum birazda buyuk aldım 6/9 ay arası aldım buyuncede giyer .alt acma konusunda kararsızım 25 ytl cok güsel vardı ama erken dedım kardesımde tavsanlıdan vazgecırdı.bilmıyorum belkı bır kumas bulur kenara makına gecrırım al sana alt acma:))
öğretmensin sanırım canım.ebru hamileden netten mi aldın kıyafetleri.ben de bakmıştım. bne dışardan aldım ama bi kumaş pantolon okul için 45 liraya. bi kot aldım 50 liraya. dışardan normal robadan göğüs altından bol gelen badiler falan aldım. onların illa hamile mağazasından olması gerekmio.onlar çok pahalı oluyo.
bayıldım kızlar aldıklarınıza..allahım güzel günlerde giydirmek nasip olsun bebişlerinize.
ben daha hiç bir şey almadım ya nerdeyse 1 aydır şehir dışına gidip gidip geliyoruz oğlumla..artık gezme bitti haftaya falanda alışverişe başlarız o zaman bizde koyarız cicilerimizin resimlerinizemuszemus
birde anneannemizle bir kaç tane mendil yaptık
bende yapcam bunlardan haftaya inş .....
lif örcem ..
tek şişte yelek örcem
iplerim var hepte mavi oğluşumun şansından.
yavaş yavaş başlıcaz bayram sonu cicilerini toptan alamaya gidcez ankaraya.....
bizim babamız beşiktaşlı kaydirigubbakcemile3
--------> buda üstüne sarmaya battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?