2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım hepsi cok güzel güle güle giysin oğlusun a.s.
hele o mevlüt elbisesine bittiiiiiim

buna bayıldım inş. oğlumu 40 ı cıkınca ilk fotosunu bunla cektırcemAllahım ogunlerı göstersın hepımıze

canım bunlar idil bebeden diilmi.ben d egörmüşüm bunları bi mağazada. ama bana çok pahalı gelmişti. bi tane tulum almışım sade bişiydi.29 liraydı.sonra vazgeçim geri verdim.onun yerine biraz daha üste verip bi alt açma aldım.tabi kaliteli ama biraz pahalı.ama antibakteriyelmiş. gül gül giysin cicileri bebişin.

öğretmensin sanırım canım.ebru hamileden netten mi aldın kıyafetleri.ben de bakmıştım. bne dışardan aldım ama bi kumaş pantolon okul için 45 liraya. bi kot aldım 50 liraya. dışardan normal robadan göğüs altından bol gelen badiler falan aldım. onların illa hamile mağazasından olması gerekmio.onlar çok pahalı oluyo.

bayıldım kızlar aldıklarınıza..allahım güzel günlerde giydirmek nasip olsun bebişlerinize.

ben daha hiç bir şey almadım ya nerdeyse 1 aydır şehir dışına gidip gidip geliyoruz oğlumla..artık gezme bitti haftaya falanda alışverişe başlarız o zaman bizde koyarız cicilerimizin resimlerinizemuszemus

hepsi çok güsellllllllllll güle güle giysinler inşallahhhhhhh mjkk
sağol teysesiii
canım hepsi cok güzel güle güle giysin oğlusun a.s.
hele o mevlüt elbisesine bittiiiiiim
saol teyzesi bende bittim inş. giydirmekte nasip olur
hepsi çok güzellll canım güle giysin oğluşun
sağol teyzesi

cnm öğretmen değilim memurum ama.netten almadım magazan aldım gezsem belkı bulurdum ama dediğin gibi cok sıcaktı ogun herseyı halettmek zorundaydım bir gun sonra ramazandı kımse gelmesdı benle aldım cok pahalı ama zaten buyuk aldım doğuam kadar bişey almam napıyım artık battı balık yan gider

alırsın cnm benım erken oldu ama hem param varken alayım hersey doğum zamanına yıgılmasın dedım hemde burda hiçbişey alamaıyrdum özendım aldım.sende alınca koy bakarız

bu önlükte bi yer var kızlar basınca ötüyo :)

Son düzenleme:
alahım yarabbim... hepinizin cicileri hayırlı olsun teyzoşlarrr..
sağlıkla giydikleri günleri görelim inşallah..

özellikle şu mevlüt kıyafetine bittim.. nerden alındıysa ben de kızlar için olanını alıyım.. :)

bizim babamız beşiktaşlı kaydirigubbakcemile3

--------> buda üstüne sarmaya battaniye

Son düzenleme:
bide cinsiyetimizi öğrensek adam akıllı şeyler almaya başlıycamda... şimdilik böle idare ediyoruz kaydirigubbakcemile3

birde anneannemizle bir kaç tane mendil yaptık

bende yapcam bunlardan haftaya inş .....
lif örcem ..
tek şişte yelek örcem
iplerim var hepte mavi oğluşumun şansından.
yavaş yavaş başlıcaz bayram sonu cicilerini toptan alamaya gidcez ankaraya.....

bende yapcam bunlardan haftaya inş .....
lif örcem ..
tek şişte yelek örcem
iplerim var hepte mavi oğluşumun şansından.
yavaş yavaş başlıcaz bayram sonu cicilerini toptan alamaya gidcez ankaraya.....

lifini yeleğini falan anneannemiz ördü hep...
çoğu cicisi ankarada anneannemizin evinde....
artık doğuma 1 ay kala son hazırlıklar yapılırken falan getirir heralde....

şu anda 5 aylık bebeği olan çok yakın arkadaşımın tavsiyeleri şu şekilde kızlar :)

- bol bol tükürük mendili hazırla..
- fazlaca sayıda battaniyeniz olsun. her gidilen yerden (özellikle doktordan) dönüşte bir battaniye kirliye çıkıyor.. bazen 2-3 tane battaniye bir günde kirlenebiliyor.
- bol bol body al. önden açılanları daha kullanışlı. kafadsan bişey geçirmek zor oluyor ilk aylarda.
- yıkamak için bebek küveti çok luzumsuz.. normal küvette babsı tutuyor ben yıkıyorum..
- patik matik çok yapma. doktorlar ortopedik ayakkabı öneriyorlar, basmaya başlar başlamaz.. 4. aydan sonra patikli günler bitiyor.
- kış için çok kalın örgü eşyalar luzumsuz... evler kaloriferli.. çok sıcakta yaşamaması lazım zaten bebeklerin..
- önceden bebek bezi falan stoklama.. benim 25 paket bebek bezim ziyan oldu. alerji yaptı primalar bebeğe.. hastahaneye hediye ettik primaları. şimdi evy baby kullanıyoruz.

vb...

buna bayıldım inş. oğlumu 40 ı cıkınca ilk fotosunu bunla cektırcemAllahım ogunlerı göstersın hepımıze

canım inşallah allah damatlık içindede görmeyi nasip etsin.

benim oğlum doğduğundada okumasında giydirmiştik resmini göründe bebekliği aklıma geldi duygulandım(2,5 yaşında oğlum)

ndk cım

deminde beri mesajları okuyorum sürekli senin cicilerinden bahsediliyo bi bakayım dedim.
gerçektende çok sevimliler çok zevkle alınmış kıyafetler
bebişini hayırlısıyla kucağına alıp hepsini giydirip eskitmeyi nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…