kızlar alt açma için bu tavşan nasıl
bunu burda birinde gördüm çok beğenmiştim hatta eşimede göstermiştim
veee geçen gün ulusta gördün fiyatını soramadım ama alabilürüm oğlişime :))
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=11028&d=1236345644
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=11021&d=1236344056
canım bayıldım valla hangi ulusta gördün anakaradamı oturuyorsun sen eger ordaysan nerde bulundugunu soylermısın sakıncası yoksa
evet tatlım ankarada oturuyorum
neden sakıncası olsunki canım
kardeşime kına gecesi alışverişi yaparken tesadüf gördüm fiyatını bile soramadım
şimdi ulusta çıkrıkçılar yokuşu varya
çıkmadan hemen solda pasaj gibi bi yerin kapısında asılıydı aynı zamanda kıyafetler falan güzel şeyler vardı bebe mağazası içerde sanırsam
ben oraya muhakkak gideceğim :lepi:
evet tatlım ankarada oturuyorum
neden sakıncası olsunki canım
kardeşime kına gecesi alışverişi yaparken tesadüf gördüm fiyatını bile soramadım
şimdi ulusta çıkrıkçılar yokuşu varya
çıkmadan hemen solda pasaj gibi bi yerin kapısında asılıydı aynı zamanda kıyafetler falan güzel şeyler vardı bebe mağazası içerde sanırsam
ben oraya muhakkak gideceğim :lepi:
sevcancım çok güzel cicişlerin Allah sağlıkla günlerde giymeyi nasip etsin....
canım bazıları kipadan değil mi. benim d evar aynılarından. kimisi de lc.waikiki. bebişin güle gül egiysin. ya benim baktım waikiki mağazalarında pek bebiş kıyafetleri yoktu gıcık oldum.
sevcanım hepsi çok cicci Allah güle güle sağlıklı günlerde giymeyi giydirmeyi nasip etsin....opuyorumnanaktan
sevcanım gitmişte hemen ne ciciler almış
bayıldım
sevcan güle güle giysın bebişimiz...lcw öle seyler varmı ya bende alayım aslında buraya yakın fabrıka satıs magazası var karabukte ama esım gitmez kesın
sevcanım oğlusun cicilerini güzel günlerde giysinhepsi cok güzel
sevcancım cok güzel hepsi güle güle kullansın bebişin inşllh.ama bişey sorucam şimdi bunları biz alta atlet gibi giydirmicezmi cok renkliye gerek varmıki bide kac tane olsa iyi olur kızlar bi akıl verin
sevcancım cok güzel hepsi güle güle kullansın bebişin inşllh.ama bişey sorucam şimdi bunları biz alta atlet gibi giydirmicezmi cok renkliye gerek varmıki bide kac tane olsa iyi olur kızlar bi akıl verin
bunlar halamızın hediyeleri
buda kızımla babamıza hediyemiz hep bulurdum türkçe yazanını bulamazdım buldum son 1 tane 6-9 aylık vard aldım hemen
bunlar halamızın hediyeleri
buda kızımla babamıza hediyemiz hep bulurdum türkçe yazanını bulamazdım buldum son 1 tane 6-9 aylık vard aldım hemen
ben de badilerin renkli cıvıl cıvıl olanlarını seviyorumzemuszemus
senin bu en üstteki badinde çok güzelmiş
bide acaba o askıyı nerden almış, çok güzelmiş
hepsini güle güle giysin kızınopuyorumnanaktan
bu en alttaki tişörtü nerden aldın, kız giysileri o kadar çeşitli ki
erkekler için hiç bişey yok
canım cicileriniz çok şeker. ya benim d ehep renkli. hiç düşünmedim atlet gibi üstüne işi giydireceğimizi. bikaçtane de beyaz alayım. bu arada babaa t-shirtü çok güzel. valla lc.waikiki de önleri pullu işlemeli falan harika kız t-shirtleri vardı. pek erkeklere bişi yok.şanssızız.aldıklarının hepsini sağlıklı günlerde giysin bebişin canım. güle güle kullanın.
bir de dün waikikide örme battaniye gördüm beyaz pembe ve mavisi vardı ben çok beğendim eve geldikten sonra almadığıma pişman oldum fiyatı 25tl civarındaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?