2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım bayıldım valla hangi ulusta gördün anakaradamı oturuyorsun sen eger ordaysan nerde bulundugunu soylermısın sakıncası yoksa

canım bayıldım valla hangi ulusta gördün anakaradamı oturuyorsun sen eger ordaysan nerde bulundugunu soylermısın sakıncası yoksa

evet tatlım ankarada oturuyorum
neden sakıncası olsunki canım
kardeşime kına gecesi alışverişi yaparken tesadüf gördüm fiyatını bile soramadım

şimdi ulusta çıkrıkçılar yokuşu varya
çıkmadan hemen solda pasaj gibi bi yerin kapısında asılıydı aynı zamanda kıyafetler falan güzel şeyler vardı bebe mağazası içerde sanırsam
ben oraya muhakkak gideceğim :lepi:

İyi oldu söylediğin canım. Ben de bunun bir benzerini aziz bebede gördüm ama onun yastığı böyle değildi. Annemler Ankaradalar, söyleyim de alsın bari opuyorumnanaktan

tesekkurler canımm bende ugrarım mutlaka daha 1 igne bile almadım bebişime cinsiyet bekledım hemde 6 7aylık olsun ıstıyorumm çıkrıkcılara cıkmadan yanii cok tesekkurlerrhihoyyyt

kızlar ben de bu tavşancıklıya benzer bi alt açma aldım. benim ki sarı. hem tulum gibi bebiş içine d esokuluyo.çok şeker. fırsat bulup koyamadım fotosunu. fikir vermesi için fiyatını söliyim. daha ucuzaysa hemen alın araştırmayın. ben 40 liraya aldım.

kızlar o resimdeki alt açmanın ineklisini ben aldım. gerçi ben alt açma olarak kullanmaya kıyamayacağım. ilk zamanlar oyun halısı gibi kullanmayı düşünüyorum. tekirdağ da pıtırcık diye bir yer var . oradan 25 e aldım...

bende istanbulda gördum penguenlisi vardı ama kardesım begenmedı ya alamadım(.birde normal vardı orda tulum gibi içine bebişi koyabiliyrsun 27 ytl etıket fıyatı ..

sevcan güle güle giysın bebişimiz...lcw öle seyler varmı ya bende alayım aslında buraya yakın fabrıka satıs magazası var karabukte ama esım gitmez kesın

sevcancım cok güzel hepsi güle güle kullansın bebişin inşllh.ama bişey sorucam şimdi bunları biz alta atlet gibi giydirmicezmi cok renkliye gerek varmıki bide kac tane olsa iyi olur kızlar bi akıl verin

sevcancım çok güzel cicişlerin Allah sağlıkla günlerde giymeyi nasip etsin....

canım bazıları kipadan değil mi. benim d evar aynılarından. kimisi de lc.waikiki. bebişin güle gül egiysin. ya benim baktım waikiki mağazalarında pek bebiş kıyafetleri yoktu gıcık oldum.

sevcanım hepsi çok cicci Allah güle güle sağlıklı günlerde giymeyi giydirmeyi nasip etsin....opuyorumnanaktan

sevcanım gitmişte hemen ne ciciler almış
bayıldım

sevcan güle güle giysın bebişimiz...lcw öle seyler varmı ya bende alayım aslında buraya yakın fabrıka satıs magazası var karabukte ama esım gitmez kesın

sevcanım oğlusun cicilerini güzel günlerde giysin hepsi cok güzel

sevcancım cok güzel hepsi güle güle kullansın bebişin inşllh.ama bişey sorucam şimdi bunları biz alta atlet gibi giydirmicezmi cok renkliye gerek varmıki bide kac tane olsa iyi olur kızlar bi akıl verin

Çok sağolun kızlar.a.s.
3 tanesi LCW'den.
Zaten 3'lü takım olarak satılıyo.
LCW'de bundan başka bebek badisi veya tişörtü falan yok.Hepsi 2-3 yaş çocuklar için.
Diğerleri Kipa'dan.

sevcancım çok güzel hepsi güle güle giysin bebeişin

evet atlet gibi giyceklrde ben bayılıyorum badiyle bebeğe renkli renki ne güzel oluyorlar
o tamamen keyfine kalmış canım
üstüne açık renk birşey giydirrisen alttan o renklerin gözükmesi çok hoş olmayabilir düzde olmalı tabi onlar için

lc waikikiden

lc waikikiden

lc waikikiden

silivri maxi den

bunlar halamızın hediyeleri

buda kızımla babamıza hediyemiz hep bulurdum türkçe yazanını bulamazdım buldum son 1 tane 6-9 aylık vard aldım hemen

lc waikikiden

Son düzenleme:

kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzeller keşke bizimkiler de yanımızda olsa da ben de fotolarını çekip koysam iyi günlerde kullanalım inşallah...ben çevremde gördüğüm kadarıyla birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. malum bizim bebeklerimiz kış çocuğu olacak onun için uzun kollu bodyler almak daha avantajlı olacaktır. bir de bu bodylerin aynı zamanda önden de açılanları var 0-3 aylık olanları ben önden açılmalı almayı planlıyorum kafasından geçirmek çok zor olur diye düşünüyorum. şimdilik 3 tane böyle body aldım hatta bu aldığım bodler aynı zamnada kendinen eldivenli. tulum ve pijama takımlarında da bence kendineden eldivenli olanlardan almak çok daha kullanışlı.

bir de dün waikikide örme battaniye gördüm beyaz pembe ve mavisi vardı ben çok beğendim eve geldikten sonra almadığıma pişman oldum fiyatı 25tl civarındaydı.

buda kızımla babamıza hediyemiz hep bulurdum türkçe yazanını bulamazdım buldum son 1 tane 6-9 aylık vard aldım hemen

ben de badilerin renkli cıvıl cıvıl olanlarını seviyorumzemuszemus
senin bu en üstteki badinde çok güzelmiş
bide acaba o askıyı nerden almış, çok güzelmiş
hepsini güle güle giysin kızınopuyorumnanaktan
bu en alttaki tişörtü nerden aldın, kız giysileri o kadar çeşitli ki
erkekler için hiç bişey yok

canım cicileriniz çok şeker. ya benim d ehep renkli. hiç düşünmedim atlet gibi üstüne işi giydireceğimizi. bikaçtane de beyaz alayım. bu arada babaa t-shirtü çok güzel. valla lc.waikiki de önleri pullu işlemeli falan harika kız t-shirtleri vardı. pek erkeklere bişi yok.şanssızız.aldıklarının hepsini sağlıklı günlerde giysin bebişin canım. güle güle kullanın.

kızlar bi arkadaşımın 15 aylık oğlu var. alla bol bol önlük al dedi. bi mama yediriyo batıyo hemen. penye battaniye ye çokihtiyaç oluyomuş.günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyo. evde giyeceklerini çok almaklazım galiba. zaten dışarı çıkarken giyeckleri ayrı. ben daha pek öle şey almadım. cici kotlar pantolonlr,salopetler almak istiyorum oğluşuma.

sağol canım
lc waikiki kıyafetler askı sadece maxi den silivride yazlık varda oraya girmiş görünce almış daha çok çeşidi varmış beğendiysen daha alıcam diyodu
o tişörtün üstünde erkek olanıda vardı ben fatihte baktım tek buldum sonra ikitelli depositede gördüm dolu her ay kız erkek olan ama zaten kışın giyemez bahatdada 6-9 ayı rahat giydiririz

amiiiin inşallah canım hepimiz güzel güzel giydirelim
ben daha alışverişe hiç başlamadım ama görünce içim gidiyo hepsini
ekimde çıkıcam ne var ne yok bitiricem herşeyi

ben uzun kollu badileri çok sevmiyorum giydirmek zor oluyo kısa kollu olsun diyorum zaten tek onunla durmuycak ilk zamanlar yok knustu kakası değdi terledi derken günde kaç tane değiştiricez kimbilir o yüzden kolay giyip çıkmalı
çok şeker oluyolar özelliklede bahara yaza tam kendilerini toparladıkları zamanları olacak cıvıl cıvıl giydir bacaklar tombil tombik çıksın aradanhihoyyyt

bir de dün waikikide örme battaniye gördüm beyaz pembe ve mavisi vardı ben çok beğendim eve geldikten sonra almadığıma pişman oldum fiyatı 25tl civarındaydı.

evet o battaniyelerden bende gördüm ama bizim burdaki lcw'de sadece pembe rengi kalmıştı
inşallah mavi rengide gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…