2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım bayıldım çok şekerler yaa
allah hayırlısıyla içlerini doldurmayı kucağınıza almayı nasip etsin
bizim babamızda bizde beşiktaşlıyız

benbilirim ve sdsmt kızlar bebişlerinizin cicileri çok tatlı allah iyi günlerde giydirmeyi nasib etsin inşllh...

canım bunlar çok şeker . Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin. anlaşılan bizim bebişlerin hepsi doğuştan fanatik olucak.
amin arkadaşlar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
beğenmenize sevindim....
sdsmt ne kadar fanatıksınız esıme göstercem şimdi bayılır kesınnnn gs storeden mı bunlar??
güle güle giysinn
sağol canım hayır maalesef gs stordan değil... burda bir mağazasan aldım...
Allah izin ederse ankaraya gitmeyi düşünüyorum o zaman gs storun altını üstüne getircem kaydirigubbakcemile3

suprise idilden aldım etkıet fıyatı 50 ytl idi mafoldumben toplamda indirim uyguladılar yüzde 20 bu takım 40 a geldı pahalı ama napıyım cok begendım kız için olanı hele daha cok güsell

benbilirim ve sedacım aldıklarınız çok güzeller:lepi:
İnşallah mutlu,huzurlu,sağlıklı günlerde giyerler
Allahım inşallah o günleri görmeyi nasip eder

çoğu kumaşcıda satılıyordur canım... tülbent kumaşı ama iyisinden.....
ölçü olarak belli bir ölçü yapmadım..
yani bir kaç tane kucakta tutarken omuzuna kusmasın diye omzuna olabilecek boyda, bir kaç tane ağzını silmek için, 2 tanede büyük olarak havlusunun içine koymak için bi kaç tanede terleyince sırtına koymak için yaptık.. yani boyları göz kararı.....

Son düzenleme:
sevcanım hepsi çok cicci Allah güle güle sağlıklı günlerde giymeyi giydirmeyi nasip etsin....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…