2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sen nerden aldin canim hangi magazadan ben de istiyorum o tarz bisey almak da

aynen canim ben de kucuk adam gibi giydirmeyi cok istiyorum bebk gibi degil de boyle babasinin oglu kucuk adam gibi hatta bir ornek bile olabilirler ayni tarz gomlekler pantalonlar kazaklar ayakkabilar falan ben bir takim zaradan aldim bile pantalonu gomlegi sweatshirti ve ayakkabisi takim olarak cok seker gorunuyo ama turkiyeye gidince resmini cekip koyarim ins.

sevcangöksel
bebişim bugün lcw ya gittik senin üçlü takımın aynından aldım
ama 9-12 aylığını
yaşasın :lepi:

canım ben o alt açmayı inegölde bi mağazadal aldım.öle bilinen bi yer değil. çocuk kıyafetleri satan bi yer. bi ara koyucam fotoları da fırsatım olmadı.

ben de hayalimde o salopetler altında cici spor ayakkabıları. gölek süveter giydirmek var. bir d ebi kot alıcam üstüne şirin bisiklet yaka toz pembe bir kazak. öffffff ne tatlı olucak oğluşum. neler hayal eiyoruz dimi. her şeyim o oldu artık. canım benim.yavrummmmm

bende e bebekten kırmısı elmalı önlük aldım bebişime..birde dışardan 12 tane mendil oyalı 3 tanede çıtçıtlı badi..bir cinsiyeti belli olsun varyaa beni kimse tutamaz..
inş yarın ögrenirim planlarım var hemen magazaya atcam kendimi:)))

merhabaa ocak annelerıı....

HıÇ ÜŞenmeden 1. Sayfadan ıtıbaren hasretımle baktımmm...hepsıne bayıldımm...

Evlıyım 3 senedır bebeĞımız olmuyoo....kısmett... Rabbım hayırlı zaman da ısteyen herkese verır ınŞŞ...

Rabbım bebeklerınızı kucaĞınıza hay. ıle almayı nasıp etsın ınŞŞŞ....amınnnn....

canım merhaba. En önemli olan pozitif olup, umutsuzluğa kapılmamak. Inanıyorum en hayırlı zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.

kızlarrr aldıklarınız çok ama çok güzell hepiniizn. Allahım en güzel zamanlarda giydirmeyi nasip etsin.

bunlar halamızın hediyeleri

buda kızımla babamıza hediyemiz hep bulurdum türkçe yazanını bulamazdım buldum son 1 tane 6-9 aylık vard aldım hemen

güle güle giydir bebeşine canım çok şirinler şu sni çok seviyorum canım babam yazanı nerden aldın bende çok istiyorum öyle bişey denk gelmedi bi türlü

kızlar ben tavşanlı alt açmayı almaya gittim bugün hastane çıkışı
adama 1 ay önce gördüm kalmadımı yok hepsi elimizde mevcut diye gösteriyo ama hiç biri değil
fiyatı 24 müş
dedim internetten gördüm aa ben size geçen verdim netten geldiğini söyledi dedi hayır oda değil
artık fotosunu götürücem bakalım
bi daha gördüğüm şeyi hemen alıcam
of yaaaaaa

ndk cım
benbilirim
sdsmt
sevcangoksel
ruzgarrr
loreena85

kızlar hepsi çok cici çok şeker iyi günlerde giydirmek nasip olsun inşallah. vallahi size baktıkça kendimden utanıyorum daha bişey almadım ben yaaaa bayramdan sonra çıkarım diyorum ama sizi gördükçe geç kalıyorum gibime geliyo.

kızlar hepinizin cicileri çok güzel...
inşallah bir 6 ay sonrada bebeişlerimizin üzerinde olarak ekleriz resimleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…