sen nerden aldin canim hangi magazadan ben de istiyorum o tarz bisey almak dakızlar ben de bu tavşancıklıya benzer bi alt açma aldım. benim ki sarı. hem tulum gibi bebiş içine d esokuluyo.çok şeker. fırsat bulup koyamadım fotosunu. fikir vermesi için fiyatını söliyim. daha ucuzaysa hemen alın araştırmayın. ben 40 liraya aldım.
aynen canim ben de kucuk adam gibi giydirmeyi cok istiyorum bebk gibi degil de boyle babasinin oglu kucuk adam gibi hatta bir ornek bile olabilirler ayni tarz gomlekler pantalonlar kazaklar ayakkabilar falan ben bir takim zaradan aldim bile pantalonu gomlegi sweatshirti ve ayakkabisi takim olarak cok seker gorunuyo ama turkiyeye gidince resmini cekip koyarim ins.kızlar bi arkadaşımın 15 aylık oğlu var. alla bol bol önlük al dedi. bi mama yediriyo batıyo hemen. penye battaniye ye çokihtiyaç oluyomuş.günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyo. evde giyeceklerini çok almaklazım galiba. zaten dışarı çıkarken giyeckleri ayrı. ben daha pek öle şey almadım. cici kotlar pantolonlr,salopetler almak istiyorum oğluşuma.
sen nerden aldin canim hangi magazadan ben de istiyorum o tarz bisey almak da
aynen canim ben de kucuk adam gibi giydirmeyi cok istiyorum bebk gibi degil de boyle babasinin oglu kucuk adam gibi hatta bir ornek bile olabilirler ayni tarz gomlekler pantalonlar kazaklar ayakkabilar falan ben bir takim zaradan aldim bile pantalonu gomlegi sweatshirti ve ayakkabisi takim olarak cok seker gorunuyo ama turkiyeye gidince resmini cekip koyarim ins.
ben geldim kızlar cicileriniz çok güzel güle güle giysin bebişleriniz....
sevcangöksel
bebişim bugün lcw ya gittik senin üçlü takımın aynından aldım
ama 9-12 aylığını
yaşasın :lepi:
merhabaa ocak annelerİİ....
HİÇ ÜŞenmeden 1. Sayfadan İtİbaren hasretİmle baktımmm...hepsİne bayıldımm...
Evlİyİm 3 senedİr bebeĞİmİz olmuyoo....kısmett... Rabbİm hayırlı zaman da İsteyen herkese verİr İnŞŞ...
Rabbİm bebeklerİnİzİ kucaĞınıza hay. İle almayı nasİp etsİn İnŞŞŞ....amİnnnn....
bunlar halamızın hediyeleri
buda kızımla babamıza hediyemiz hep bulurdum türkçe yazanını bulamazdım buldum son 1 tane 6-9 aylık vard aldım hemen
güle güle giydir bebeşine canım çok şirinler şu sni çok seviyorum canım babam yazanı nerden aldın bende çok istiyorum öyle bişey denk gelmedi bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?