2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

kızlar aldıklarınız çok güzel ALLAH sağlıkla kullanmayı nasip etsin
bende ALLAH nasip ederse şubat annesi annesi olucam

35esra35 böyle süslü püslü askı arıyorum bende nerden aldınız abaca nerde bulabilirm çok beğendim

evet dr çıktık hemen alışverişe başladık:)))sagolun kızlar..
anne olm ak şeker sepetimi o güzelmiş..

evet dr çıktık hemen alışverişe başladık:)))sagolun kızlar..
anne olm ak şeker sepetimi o güzelmiş..

yoo şeker sepeti olarak yapmadım ne biliim odasında alt açmasının yanına koyabilirim banyo malzemelerini koyabilirim yani daha oda yapılmadan ne koyucağım biraz muallakta maksat el oyalamak iste:))

ecrin çok güzel kızının cicileri,sağlıkla,mutlulukla giysin inşallah
anneolmakistiyorum seninde sepetin çok cici olmuş,dediğin gibi kremlerini falan koyarak değerlendirebilirsin,çok hoş olur canım

şortumuz şapkamız..
mini etek tişörtümüz.
elbisemiz..
tulumumuz..
tulumumuz.
kadife battaniyemiz şapkasıyla..

ecrincim ciccilerininiz çok güzel. sağlıklı günlerde giysin kızın inşallah. hele o şortla şapkası çok tatlı.
kızlar bakın dün akşam yaptım bu sepeti

canım nasıl güzel bi sepet olmuş o öyle. bence de kremler şampuanlarını koymak için değerlendirebilirsin.ya da dolabının içinde şapka eldiven mendillerini falan koyabilirsin.

internetten 11 e aldığım battaniye

20li hastane cıkısı 90tl

küvet ve file (file cok kullanıslı bunları tavsiye ederim)

bebk cantası 50 tl

netten aldığım fenerli hastane cıkısı 11 tl

hepsi cok ciciler julicim gule gule saglikli iyi gunelrde giysin kullansin hepsini melisacik insallah yatagini da esin gelince bekliyoruz dort gozle valla sen buyuk kismini hallettin ne guzle ben daha baslamadim bile sayilir baslayinca kendimi tutamiycam sanirim

saol jasminim
birde bazıalrını mağazada unutmasaydık iyi olacaktı
hep kaynanamla benim yüzümden ona buna bakmaktan kasada napıyorlar ne alıyorlar bakmadık
insan kendini unutuyor bebek mağazasına girince
bi kaç hafta sonra tekrar gidicez bu sefer biberon krem ıvır zıvır falan onları halletcez
sonrada oturup kuzumu beklicem opuyorumnanaktan

juliett çok güzel cicileriniz allah güle güle kullanmayı nasip etsina.s...
benimde ekleyesim geldi ya netten bi kaç şey sipariş verdim onlarda gelsin bende eklicem resimleri..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…