2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

Ben de bundan aldım oğluşumaaa zemuszemus

yuppy aynı zevktenız demek :1hug: cok şeker demı ama ben fazla bakmadım bunu hemen begendım içind ehavlu battaniye olmasıda ayrıca cezebettı

kafa kalmadı jamıne yazmayı unuttum
sorma cnm hele benım durum daha bır vahım.zaten suan ilçedeyız pek bişiy yok.ekımde tayın cıkıcak bakalım nereye ??hersey okadar belirsizkı doğum yapacagım yer bile(( artık esımın memleketınde yaparım ordan alırım.şimdi tayın cıkan yerde yapsam mevlit yapıcak kimsem yok.yanı benım herhalukarda doğum sonraam 4*4 lük olmıcak sizler gibi.napıyım bebegım saglıklı olsunda .bu bana yeter

bend e alıcam o sallanan beşiklerden. sonrda mama sandalyesi oluyo. benimki karftın dondy beşiği. herkes çok tavsiye ediyo.benim beğendiğim d e340.

markası ne canım bu hastane çıkışının.

yok canim ben de sendenim biz de moskovada yasiyoruz esimle turkiyede bi evimiz yok yani turkiyeye gelince annem kayinvalidem kardesim geziyoz ben de dogumu istanbulda yapacagim kardesim orda doktorum da ama annemler ve kayinvalidemler baska memlekette benimki de karisik duurm ben de dogumdan sonra mevlit vs. icin memlekete gidecegim sonrada moskova yani gezginim ben biraz bosver ben uzulmuyorum yeterki oglusum saglikli dogsun o zmaanki mutlulukla bunlari takmayiz emin ol 4 4luk olmasin canim odasi mevlutu ne olacakki onemli olan bebisler bizimle olacak ins. bir de benim esim de benim yanimda olamiycak surekli gidip geleck arada bak senden de vahim durumda olanlar var ama ben takmiyorum inan hic o kadar istedikki bu bebisi allahim bize verdi cok sukur gerisi bos

bunlarda benim kızımın ve oğlumun cicileri teyzeleriopuyorumnanaktan
hastane çıkışlarımız

kışlık ve yazlık tulumlarımız

battaniyelerimiz

havlularımız

kısa kollu ve uzun kollu bady ve tulumlarımız,paketlerini açmadım,fazla dağılmasınlar diye

atlet ve zıbınlarımız

kızımın önlükleri,oğluma güzel önlük bulamadım henüz

kadife tulumlarımız

kızımın yazlık takımı

bunlarda uyku tulumu olarakta kullanılabilen kalın battaniyelerimiz

pump bayıldım hepsine
iyi günlerde kullansın bebişlerin:Saruboceq: :Saruboceq:

buda kuzularımın odasına kendi ellerimle yaptığım lamba,abajurunu da yapmayı planlıyorum

bu da kızımla oğlumun odasından bir kesit,mavi-pembe boyadığımızı söyleyince merak eden arkadaşlar olmuştu

şimdilik bu kadar teyzeleri,kuzularım ellerinizden öperleropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
65'e 20 parçalı seti çok uygun almışsınız güle güle kullanın ben de bakayım julinin aldığından bulursam 65e bir de onu alayım bari kızım eksik kalmasınkaydirigubbakcemile5
evet canım baya ucuza getirdik ama çok para gitti bencede bak bulursan kaçırma kumaşları harika
canım ucuz diye kaçırmayalım dedi eşim ama nakite geldi
biraz gezin sizde heryer tutturabildiğine
inşallah oğluşum sever

cok iyiye almıssın kanka
bana o krem renkli 10 parcaya 65 dediler

bende bunlardan istiyorum
kanka bu yükselebiliyormu masaya kadar
yani yemek yediğimiz masaya :uhm:
kankacım çok teşekkürler senin aldıklarında çok cici
evet markası dondolino bakabilirsin netten mama sandalyesi şeklini alabiliyor
pembe mavi ve kremi vardı mavi rengini istedim
hastane çıkışıda böyle oldu anlayacağın

benım hastane cıkısı bu
cekımım kötu olmus uzak olmus:)
canım alırsın dahaa olmadı netten sipariş verirsin
teşekkür ederiz
evet tatlışım aynısı

ay canım benim çok teşekkürler inşalalh işe yarar bu sallanan sleeper ama eğlenceli bişey yaa
benim annemler oda alıcak o kadar babaannelerde malesef iş yok kendi cebimizden
arabaya falanda öylesine baktık fikir aldık
ama alışveriş yapmak özelliklede bebklerimize çok güzel bişey

özgeee aa üçümüzün aynı olmuş ne güzel

pumupcum yaa çok şeker şeyler almışsın ne güzel hem biri mavi biri pembe
mothercareden bende aldım çıtçıtlı uzun kollu 7 liden ve 3 lü ayaklı zıbından
mothercare bayıldık biz yaa dünya tatlısı şeyler var ve çok kaliteli
yalnız bize küçücük göründüğü için sorma 6-9 aylık aldık
seninkiler tam zamanlık
ordan banyo küvetini falanda almayı düşünüyoruz daha
becerikli annem lambada cici
güzel günlerde inşallah

arkadaşlar aldıklarınız hepinizin çok güzel. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

sağol canım,evet mothercare'de çok güzel şeyler var ama çok pahalı,burda bi tane mağazası var,ordada hiç indirim olmuyo,ama bu poşetli bodyler uygun oluyo,tanesi 4liraya falan geliyo,aslında ankara ve istanbulda ayın 15inde süper indirimler yapan mağazaları varmış ama burda yok malesef.

jjulliett,scedcedu benbiilirim,smhsmh,pumpkins

aldikalriniza bayıldım.masallah gule gule saglikli gunlerde giysin yavrularniz
ayrica el işi avizede cok guzel olmus.harikasiniz...

ya kızlar bu hastane ckısı ne?yani ozel bisey mi
içinde olması gereken ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…