benım hastane cıkısı bu
cekımım kötu olmus uzak olmus:)
oglusun eminim cok severek sallanacaktir bunda canim sen de cok rahat edeceksin bence oturtursun oglusunu sen iselrine bakarsin hem o mutlu hem sen mutlu bu tarz bisey almak lazim bebisleri oyalamak icin ben de fisher pricein 4 yonlu sallanan salincagina falan bakacagim
aynen canimbu kizlar bizi catlatiyor :) ben de burda alisveris yapamadikca hevesleniyorum artik bayramdan sonra ins. daha vakit var aslinda biz heyecan yapiyoruz yoksa cikinca tum alisveris 1 haftada tamamlanir zaten bebek magazalari belli basli yerlerde asil onemli yatagini arabasini hallettikten sonra diger ufak tefek seyler alinir sirayla hem anneanneler babaanneler de bu konuda yardimci olurlar
Ben de bundan aldım oğluşumaaa zemuszemus
ecrin öncelikle kızın hayırlı uğurlu olsun öğrenmişsin sonunda:))cicilerinide güle güle giysin fıstık...
julicim melisanın cicileride çok tatlı iyi günlerde giysin inşllh...
scedcedu hastane çıkışı çok şeker...
anneolmakistiyorum eline emeğine sağlık çok hoş olmuş sepet...
smhsmh cnm sleeper hayırlı olsun çok güzel bizde alıcaz çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum...ayrıca uyguna almışsınız bize 425 dediler...
Ben de bundan aldım oğluşumaaa zemuszemus
kafa kalmadı jamıne yazmayı unuttum
sorma cnm hele benım durum daha bır vahım.zaten suan ilçedeyız pek bişiy yok.ekımde tayın cıkıcak bakalım nereye ??hersey okadar belirsizkı doğum yapacagım yer bile(( artık esımın memleketınde yaparım ordan alırım.şimdi tayın cıkan yerde yapsam mevlit yapıcak kimsem yok.yanı benım herhalukarda doğum sonraam 4*4 lük olmıcak sizler gibi.napıyım bebegım saglıklı olsunda .bu bana yeter
juli güle güle kullansın melisan çok güzel cicileri...
pump bayıldım hepsine
iyi günlerde kullansın bebişlerin:Saruboceq: :Saruboceq:
pumpkins ay hepsi süperr
iyi günlerde kullanın inşlhh
evet canım baya ucuza getirdik ama çok para gitti bencede bak bulursan kaçırma kumaşları harika65'e 20 parçalı seti çok uygun almışsınız güle güle kullanın ben de bakayım julinin aldığından bulursam 65e bir de onu alayım bari kızım eksik kalmasınkaydirigubbakcemile5
canım ucuz diye kaçırmayalım dedi eşim ama nakite geldiecrin öncelikle kızın hayırlı uğurlu olsun öğrenmişsin sonunda:))cicilerinide güle güle giysin fıstık...
julicim melisanın cicileride çok tatlı iyi günlerde giysin inşllh...
scedcedu hastane çıkışı çok şeker...
anneolmakistiyorum eline emeğine sağlık çok hoş olmuş sepet...
smhsmh cnm sleeper hayırlı olsun çok güzel bizde alıcaz çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum...ayrıca uyguna almışsınız bize 425 dediler...
kankacım çok teşekkürler senin aldıklarında çok cicicok iyiye almıssın kanka
bana o krem renkli 10 parcaya 65 dediler
bende bunlardan istiyorum
kanka bu yükselebiliyormu masaya kadar
yani yemek yediğimiz masaya :uhm:
kızzz sen idildenmı aldın benımde turkuaz gemıcılı:)) aynımı yoksa buraya eklemıştım gecmişe bakarsan cevap yazzzzz.
hepınız carsıyı toplamıssınız maşallah size güle güle giyin.
su sandalyelerı bebek odalaraını eklıyorsunuz yaa nasıl içim gidiyorrrr anlatamam...napıyım artık buda benım kaderım
canım alırsın dahaa olmadı netten sipariş verirsinbenım hastane cıkısı bu
cekımım kötu olmus uzak olmus:)
ay canım benim çok teşekkürler inşalalh işe yarar bu sallanan sleeper ama eğlenceli bişey yaaoglusun eminim cok severek sallanacaktir bunda canim sen de cok rahat edeceksin bence oturtursun oglusunu sen iselrine bakarsin hem o mutlu hem sen mutlu bu tarz bisey almak lazim bebisleri oyalamak icin ben de fisher pricein 4 yonlu sallanan salincagina falan bakacagim
aynen canimbu kizlar bizi catlatiyor :) ben de burda alisveris yapamadikca hevesleniyorum artik bayramdan sonra ins. daha vakit var aslinda biz heyecan yapiyoruz yoksa cikinca tum alisveris 1 haftada tamamlanir zaten bebek magazalari belli basli yerlerde asil onemli yatagini arabasini hallettikten sonra diger ufak tefek seyler alinir sirayla hem anneanneler babaanneler de bu konuda yardimci olurlar
özgeee aa üçümüzün aynı olmuş ne güzelBen de bundan aldım oğluşumaaa zemuszemus
pumupcum yaa çok şeker şeyler almışsın ne güzel hem biri mavi biri pembe
mothercareden bende aldım çıtçıtlı uzun kollu 7 liden ve 3 lü ayaklı zıbından
mothercare bayıldık biz yaa dünya tatlısı şeyler var ve çok kaliteli
yalnız bize küçücük göründüğü için sorma 6-9 aylık aldık
seninkiler tam zamanlık
ordan banyo küvetini falanda almayı düşünüyoruz daha
becerikli annem lambada cici
güzel günlerde inşallah
julicim aldıkların çok güzel gule gule giysin melisacık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?