2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

juliett çok güzel cicileriniz allah güle güle kullanmayı nasip etsina.s...
benimde ekleyesim geldi ya netten bi kaç şey sipariş verdim onlarda gelsin bende eklicem resimleri..zemuszemus

saol tutkucum
benimde internetten alısveriş manyaklığım var
eskiden hep kendime alırdım şimdi ise kızıma bakıyom artık
kendimi unuttum kaydirigubbakcemile3

jülicim cicilerin pek güzel. bebişin güle güle giysin. hastane çıkışın çok tatlı görünüo bunlar netten mi hepsi.neydi adres canım ya.

julii hepsi çok güzelmiş güle güle kullan canım
tesekkürler teyzesii opuyorumnanaktan
aldığım hastane çıkışının internette fotosunu buldum ben 28 tl ye almıştım.

ccokk sekerr ve uygun
güle güle kullansın bebişin opuyorumnanaktan

cok güzel canım kullanıslıya benziyor
benim yatak odan sürgülü ama daha cabuk bozuluyor
2 kere yerinden cıktıı

güle güle kullan julicim cok ciciler
saol lorenim opuyorumnanaktan
jülicim cicilerin pek güzel. bebişin güle güle giysin. hastane çıkışın çok tatlı görünüo bunlar netten mi hepsi.neydi adres canım ya.

hepsi netten değil canıım
aslında netten sayılır
mert bebenin yeri burda nette gördün ordan aldım gidip
küvet file yatak uyku seti hastane cıkısı (20li olan)
diğer battaniye tulum fenerli hstane cıkısı netten
oda civil den
googleye yaz cıkar canımvereliniortak

kanka sen benim aldığım hastane çıkışının kızlı olanından almışsın bende bugün aldım mavili gemici
ayrıca aldıklarımın bi ara resmini eklerim veya nette varsa atarım

kanka sen benim aldığım hastane çıkışının kızlı olanından almışsın bende bugün aldım mavili gemici

ayy kankam zevlerimiz bilem aynı zemuszemus
kaça aldın bu arada yerimseniben

ayy kankam zevlerimiz bilem aynı zemuszemus
kaça aldın bu arada yerimseniben

canım o biraz karışık oldu işte bi mağazadan 90 a aldık ilk 110 dedi
orda dondolina sallanır beşiği de inanılmaz fiyata veririm dedi
neyse çıktık karşı mağazaları gezerken benim aldığım modelin aynı bi fiyatını soram dedim adam demesinmi %40 indirimli dediki 65 e geliyo
amanın eşimle gitti 25 lira derken eşim dediki iade edelim üstüne para koyup sallanır sleeper i alalım gittik ilk 250 ye olur dediği şeyi aman oruçluydum falan 270 e verdi çarşamba göndercekler
sonrada karşı mağazadan 65 e aldık battaniye falanda aldık yanına park yatağıda orda beğendik
sen 90 a almışsın ama bakma bizimki bi garip oldu
yani 65 e aldık tontişim kızın modeli daha güzel dimi kurdeleli falan :asigim:

juli sen dört tane hastane çıkışı oldu demişsin hepsi böyle 20 parçalık mı? yoksa 5li satılanlardan mı?

65'e 20 parçalı seti çok uygun almışsınız güle güle kullanın ben de bakayım julinin aldığından bulursam 65e bir de onu alayım bari kızım eksik kalmasınkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepinizin cicileri çok güzel...
hepinizin bebişleri sağlıkla güle güle giysin...
fazla vaktim yok onun için tek tek yazamadım kusuruma bakmayın lütfen....
a.s.

ecrin öncelikle kızın hayırlı uğurlu olsun öğrenmişsin sonunda:))cicilerinide güle güle giysin fıstık...
julicim melisanın cicileride çok tatlı iyi günlerde giysin inşllh...
scedcedu hastane çıkışı çok şeker...
anneolmakistiyorum eline emeğine sağlık çok hoş olmuş sepet...
smhsmh cnm sleeper hayırlı olsun çok güzel bizde alıcaz çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum...ayrıca uyguna almışsınız bize 425 dediler...

cok iyiye almıssın kanka
bana o krem renkli 10 parcaya 65 dediler

juli sen dört tane hastane çıkışı oldu demişsin hepsi böyle 20 parçalık mı? yoksa 5li satılanlardan mı?
yok canım biri 20li ikisi si 5li 1 bide 10 lu

bunu aldık işte kızlar hafta içi göndercekler cumaya kadar
bende bunlardan istiyorum
kanka bu yükselebiliyormu masaya kadar
yani yemek yediğimiz masaya :uhm:

arkadaşlar hepinizin cicileri çok güzel...
hepinizin bebişleri sağlıkla güle güle giysin...
fazla vaktim yok onun için tek tek yazamadım kusuruma bakmayın lütfen....
a.s.
saol sedoşum opuyorumnanaktan

cok tesekkürler tatlım a.s.

kızzz sen idildenmı aldın benımde turkuaz gemıcılı:)) aynımı yoksa buraya eklemıştım gecmişe bakarsan cevap yazzzzz.
hepınız carsıyı toplamıssınız maşallah size güle güle giyin.
su sandalyelerı bebek odalaraını eklıyorsunuz yaa nasıl içim gidiyorrrr anlatamam...napıyım artık buda benım kaderım

bunu aldık işte kızlar hafta içi göndercekler cumaya kadar
oglusun eminim cok severek sallanacaktir bunda canim sen de cok rahat edeceksin bence oturtursun oglusunu sen iselrine bakarsin hem o mutlu hem sen mutlu bu tarz bisey almak lazim bebisleri oyalamak icin ben de fisher pricein 4 yonlu sallanan salincagina falan bakacagim

aynen canimbu kizlar bizi catlatiyor :) ben de burda alisveris yapamadikca hevesleniyorum artik bayramdan sonra ins. daha vakit var aslinda biz heyecan yapiyoruz yoksa cikinca tum alisveris 1 haftada tamamlanir zaten bebek magazalari belli basli yerlerde asil onemli yatagini arabasini hallettikten sonra diger ufak tefek seyler alinir sirayla hem anneanneler babaanneler de bu konuda yardimci olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…