2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

kızlar cicişlerının cok güzelll güle güle giysınler
haklısınız kızlar bebek saglıklı dogsunda diğer ayrıntılar cokda muhım değil...
cicişlerımızı begenen teyzoşlara teşekkürlerrr

canım çok teşekkürler
içinde bebeğin yeni doğduğunda giyebileceği büyüklükte kıyafetler var eldiven şapka çıtçıtlı badi mama önlüğü falan hepsi minnacık
hastane çıkışı diye kutuda bunlar bi arada 6 -10 ve 20 parça şeklinde değişiyo

hımm anladim canim saolasin.bana da icinde epey bisey avr gibi gelidi de sizde gorduklerimde.yani sadece tulum sapka diye dusunuyordum ben.

aldığım hastane çıkışının internette fotosunu buldum ben 28 tl ye almıştım.

jülicim cicilerin pek güzel. bebişin güle güle giysin. hastane çıkışın çok tatlı görünüo bunlar netten mi hepsi.neydi adres canım ya.

hepsi çooook güzelllll
güle güle kullanın inşallah

pumpkins aldıkların çok güğzel canım. bayıldım gerçekten. o mother caredaki 3lü uzun kollu tulumlar ne kadar.

pumpkins aldığım şeyler çok güzel ,güzel günlerde güle güle giydir cnm.

pumpkins bayildim hepsine cok sekerler ya renkli renkli ozellikle hastane cikislari ve oglusunun arabali battaniyesini nerden aldin canim cok begendim ayrica lamba da cok guzel olmus ellerine saglik valla beceriklisin hayatim ne guzel senin oglanla kiz sansli

sağol canım,daha iyileri ve güzelleri bebişinin olsun inşallah,hastane çıkışlarını ve battaniyeyi miniço diye bi mağaza var burda ordan aldım,istanbuldada var sanırım bu mağazadan,ama sen rusyada yaşıyosun sanırsam,çok beğendiysen burdan alıp yollarım sana canımopuyorumnanaktan

pumpinks ikizlerin şekerliği kıyafetlere yansımış herhalde opuyorumnanaktangüle güle giysinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…