sweety cim aldıkların çok güzel. gule gule kullanın
sweet canım gitmişsin c&a ya
yine çok güzel şeyler almışsın
güzel günlerde inşallah
benimde pijama takımlarına ihtiyacım var bakalım
ay kızlar cicilerinize bayıldım güle güle giysin bebişleriniz ve tabiki siz ben daha bişe almadım herkes erken daha diyor üf ya dayanamıyorum artık maaştan sonra bende yavaş yavaş alacam artık
kızlar yaaa super seyler almıssınız valla ben daha bır ayakkabı bır body bır de corap aldım :))) ama kopyalıyorum sızınkılerı bebıslerınız gule gule kullansın canlarım :))
sweet hayırlı olsun canım güle güle giyin inşallah ikinizde
çok güzeller
sağolasın canımsmsh güle güle kullansın bebişin....
bencede yavaştan yavaştan alay kızlar cicilerinize bayıldım güle güle giysin bebişleriniz ve tabiki siz ben daha bişe almadım herkes erken daha diyor üf ya dayanamıyorum artık maaştan sonra bende yavaş yavaş alacam artık
sorma canım çok şükür sonundasmhsmh cok harika ne guzel halletmişsin en onemli konuyu:)))yani arabayi..
digerleri de cok guzel,bebeginle gule gule guzel gunlerde kullanın
sende alırsın canım benimkızlar yaaa super seyler almıssınız valla ben daha bır ayakkabı bır body bır de corap aldım :))) ama kopyalıyorum sızınkılerı bebıslerınız gule gule kullansın canlarım :))
canım öncelikle şunu söliyim. valla en önemli işleri halletmişsin. güle güle kullansın bebişin. bu arabayı ilk kez gördüm. baya kullanışlı gözüküo.oyun halısı çok şirin. markası ne. nekadara aldın canım.
evet her doktor kontrolümde c&a ye uğruyorum gerçekten bebişlere hoş şeyler oluyo ve çok pahalı değil. sonra alışveriş merkezinde diğer ebiş mağazalarına uğruyorum zaten sezon ürünlerind ehiç indirim yok. geçen kanzda bi kadife eşofman takımı sordum bebişe 75 liraydı. okadar da çok ya. sonuçta en fazla 3-4 ay giyicek. benimd egecelik ve sabahlık almam gerek daha.
.
bu oyun halımız kurulmadığı için netten aldım fotosunu kızlar
bu kraft park yatağımız bunuda kurmadık resim netten
bu concord neo arabamız beklediğimizden ucuza aldık ve port bebe yide hediye ettiler üçlü sistem gibi oldu yani ama port bebe turuncu renk
hepsini aynı yerden aldık bu kadife tulumuda hediye ettiler
buda uyku setimiz perde ve cibinliği yok 8 parça
bu oyun halımız kurulmadığı için netten aldım fotosunu kızlar
bu concord neo arabamız beklediğimizden ucuza aldık ve port bebe yide hediye ettiler üçlü sistem gibi oldu yani ama port bebe turuncu renk
canım maşallah hepsi çok güzel hayırlı olsun .özellikle arabaya bayıldım.kaça aldın canım fiyatını öğrenebilirmiyim?bu oyun halımız kurulmadığı için netten aldım fotosunu kızlar
swwetcim çok güzemişl aldıkların güle güle giysin deniz kemalinkızlar bu ay aldığım şeyleri ekliyim dedim.
bu bebişimin kaz tüyü yastığı 18 lira
bu da süs olarak aldığım bi yastık.
bu da alt açmamız. içine girebilio bebiş. yani tulum olarak da kullanılıyo. bunda kazıklandımkızlar ama 40 liraya aldım. sonra daha ucuzlarını gördüm.
bu da bebişimin battaiyesi. pofidik pofidik. hepsiburadadan aldım. çok güzel ve fiyatı çok uygun sanırım 15 liraydı. tavsiye ediyorum şiddetle.
bu da fistolu alt açma setimiz. 5 parça bunu da 20 liraya aldım.
bunlar da banyo havlularımız.
bunlar da penye battaniyelerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?