2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

bu oyun halımız kurulmadığı için netten aldım fotosunu kızlar

bu kraft park yatağımız bunuda kurmadık resim netten

bu concord neo arabamız beklediğimizden ucuza aldık ve port bebe yide hediye ettiler üçlü sistem gibi oldu yani ama port bebe turuncu renk

hepsini aynı yerden aldık bu kadife tulumuda hediye ettiler

buda uyku setimiz perde ve cibinliği yok 8 parça

sweet canım gitmişsin c&a ya
yine çok güzel şeyler almışsın
güzel günlerde inşallah
benimde pijama takımlarına ihtiyacım var bakalım

ay kızlar cicilerinize bayıldım güle güle giysin bebişleriniz ve tabiki siz ben daha bişe almadım herkes erken daha diyor üf ya dayanamıyorum artık maaştan sonra bende yavaş yavaş alacam artık

smhsmh cok harika ne guzel halletmişsin en onemli konuyu:)))yani arabayi..
digerleri de cok guzel,bebeginle gule gule guzel gunlerde kullanın

deniz bence erken degil al sen bakma millete kışın koca karnımızla nasıl dolaşcaz hem ya erken dogarsa...bende bitirdim herşeyini beşik kaldı sadece.kışında evde yatarım mis gibi ohh:))

kızlar yaaa super seyler almıssınız valla ben daha bır ayakkabı bır body bır de corap aldım :))) ama kopyalıyorum sızınkılerı bebıslerınız gule gule kullansın canlarım :))

sweety cim aldıkların çok güzel. gule gule kullanın

çok teşekkürler canımmmmm

sweet canım gitmişsin c&a ya
yine çok güzel şeyler almışsın
güzel günlerde inşallah
benimde pijama takımlarına ihtiyacım var bakalım

canım öncelikle şunu söliyim. valla en önemli işleri halletmişsin. güle güle kullansın bebişin. bu arabayı ilk kez gördüm. baya kullanışlı gözüküo.oyun halısı çok şirin. markası ne. nekadara aldın canım.

evet her doktor kontrolümde c&a ye uğruyorum gerçekten bebişlere hoş şeyler oluyo ve çok pahalı değil. sonra alışveriş merkezinde diğer ebiş mağazalarına uğruyorum zaten sezon ürünlerind ehiç indirim yok. geçen kanzda bi kadife eşofman takımı sordum bebişe 75 liraydı. okadar da çok ya. sonuçta en fazla 3-4 ay giyicek. benimd egecelik ve sabahlık almam gerek daha.

ay kızlar cicilerinize bayıldım güle güle giysin bebişleriniz ve tabiki siz ben daha bişe almadım herkes erken daha diyor üf ya dayanamıyorum artık maaştan sonra bende yavaş yavaş alacam artık

canım artık çok da erken değil. gerçekten git gide ağırlaşıyoruz.okadar saatlerce gezip tozamayız. ben hepsinin bi günde olacağına inanmıyorum.artık al yavaş yavaş. zaten 7. ayda hastane çantamız hazır olmalı.benim etrafımdakiler hep öle diyo. 1 saatten uzun mesafeye giderken mutlka yanınıza arabaay da aın diyolar.

kızlar yaaa super seyler almıssınız valla ben daha bır ayakkabı bır body bır de corap aldım :))) ama kopyalıyorum sızınkılerı bebıslerınız gule gule kullansın canlarım :))

sen de başlarsın yavaş yavaş artık canım. bebişlere alışveriş çok zevkli gerçektenn.

smsh güle güle kullansın bebişin....
sağolasın canım
bencede yavaştan yavaştan al
acayip heyecan ve mutluluk verici
rabbim evlatlarımızın kullandıkları günleride görmeyi nasip etsin

smhsmh cok harika ne guzel halletmişsin en onemli konuyu:)))yani arabayi..
digerleri de cok guzel,bebeginle gule gule guzel gunlerde kullanın
sorma canım çok şükür sonunda
en önemlisi istediğimiz arabayı vede portbebesiyle beraber aldık ya
sağolasın darısı size

sende alırsın canım benim
teşekkür ederiz teysesi daha güzelleri size inşallah

teşekkür ederiz canım arabayı babamız sayesinde ve mağazanın bize yaptığı jest sayesinde aldık ama içimize sindi istediğimiz
oyun halısının markası
Tiny Love Gymini Maymun Adası Oyun Halısı
pilli ışıklı falan çok güzel biz mağazadan toptan aldığımız için o kaça geldi bilmiyorum ama 100 küsürlü bişeydi sanırsam
oyun halısını alırsan oyuncağa gerek yok gibi bizim halıdaki oyuncaklar çıkıyo
evet çoğu bebek mağazası baya pahalı bizde gezip hangisi uygun veya hoşumuza giderse tercih ediyoruz
c&a da iyi uygun fakat pek bişey kalmıyo yada çok küçük bedenler kalıyo yakalayabilmekte
uff herşey masraf yaa daha bide biz varız demi
neyse sağlık olsun bebeklerimiz sağlıcakla gelsinlerde:Saruboceq:

swet cicileriniz cok güzel güle güle kullansın deniz kemal

kanka ohh herseyi bitirdin artık
iyi günlerde kullanın hepsi cok güzel

smshcim valla haklısın ne para harcıyoruz ya.daha da harcancak düşün yani. neyse herşey hayırlısıyla olsun. bebişlerimiz sapasağlam sağlıkla gelsinlerd e dimi.

Canım çok güzel şeyler almışsınız. Güle güle kullanın zemuszemus

canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın bebişib ne güzel araba işini halletmişsin
kısmetse bizde haftaya halledicez sağlıklı güzel günlerde kullnmyı nasip etsin rabbim inşllh

canım maşallah hepsi çok güzel hayırlı olsun .özellikle arabaya bayıldım.kaça aldın canım fiyatını öğrenebilirmiyim?

swwetcim çok güzemişl aldıkların güle güle giysin deniz kemalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…