2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

ne şanslısın bak
benim eltim yok ama
genelde eltilerle geçinilmez
demekki senin eltin seni seviyo
hepsine bayıldım

evet genellikle eltilerle kayınvalidelerle ve görümcelerle geçinilmez ama ben bu konuda çok şanslıyım hepsi çok iyiler nazar değmesin maşallah özellikle de eltim çok iyidir

scedcedu canım,cicileriniz çok güzel,hepsini sağlıkla kullansın güzel kızın
mustelanın ürünlerinin çok iyi olduğunu bende duydum,hatta bebek parfümünü aldım internetten,tamamen doğalmış,tenine bile sıkabilirsiniz diyo,ben tenlerine sıkmıycam,kıyafetlerine falan sıkarım diye aldım,ama mustela ürünleri türkiyede çok pahalı malesef.

ay bayıldım scedcedu canım benim yaa herşey harika
kız bebklerini cicileri bi bambaşka
üşengeç ben daha çekmedim
bi kaç parça bişey de bende var
bu arada sevcana katılıyorum bencede düşünceli eltin
bende mothercareden aldım bu aldıklarımı
bu söylediğin mendillere baktım sormak istediğim diğer şu ince tülbent gibi olanlardan dahamı iyi onudamı ordan alsam
bide Mustelayı bende seviyorum bebk kreminden var bende
bak şampuanını duymamıştım şampuanını mustela alıcam sağolasın :lepi:
bizde bi çok şeyi büyük aldık ne olur ne olmaz diye bakalım
bebişin cicilerini sağlıcakla kullansın inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

teşekkürler pump, daha güzelleri sizin olsun hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallah...
malesef türkiyede çok pahalı mustela ürünleri eşimin yurtdışı görevi bebeğimizin şansına oldu :) türkiyede ne kadar pahalı olsa da en azından ilk doğduklarında şampuanı mustela kullanmakta fayda var 20tl civarındaymış tüm bebeklerde konak oluyor malum ve onları temizlemek çok zor oluyor bu şampuan konak oluşumunu engelliyormuş.

scedcedu cicilerinizi çok beğendim. hepsini güle güle kullansın bebişin. Bu arada ne kadar şanslısın eltin konusunda en azından düşünmüş ve birşeyler göndermiş. Bizim baba tarafımızdan hiçkimseden ses seda yok. Değil birşeyler almak arayıp sormuyorlar bile büyük görümcem dışındakiler.

canım eşin nerden getiriyor bunları hangi mağazalardan alıypr bayıldım hepsine
rica etsem varsa markalarını sölermisin

hadi ama canım üşengeçlik yapma koy da bakalım cicilerinize ben çok seviyorum burdan bebeişlerimizin cicilerine bakmayı....çok teşekkür ederiz teyzesi bu arada hepimiz iyi günlerde sağlıkla kullanalım....
bunlar biraz havlu gibi gazını çıkartırken kendi omuzumuza koyuyormuşuz kıyafetimiz kirlenmesin diye yani bebeişin ağzını silmek için değil, ben onun için penye mendillerden aldım birkaç tane de tülbentlerden alacağım havlu tahriş eder gibi geliyor.

[/B]
özgecim teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun

scedcedu
masallah hepsi birbirinden guzel.sağlıklı mutlu gunlerde tadini cıkartsin güzel kızın:)))
ayrica su konak olayını hic duymamıştım.iyi oldu onerin...

evet son aldıklarımız kızlar :kedi:

bu tulumu babamız illa alalım dedi aldı kışın mont yerine giyer üşümez dedi :asigim:

sallanır beşik ve mama sandalyemiz kuruldu toz olmasın diyede poşetlendi bekliyo

ve bu takımıda amcası bayram hediyesi almış

ne güzel şeyler almışsın hepsi harika güle güle kullanın

banyomuz aynı şekercim bende bunu aldım:))
çok güzeller güle güle kullansın miniğin

ne güzel şeyler almışsın hepsi harika güle güle kullanın

kankaa scedcedu bebişlerin cicileri harika
iyi günlerde kullansınlar

semiş'cim çok güzel yeni cicileriniz,sağlıkla kullansın kuzucuğunopuyorumnanaktan

smhsmh
ne kadar guzeller masallah.mutlu sağlıklı günlerde kullanin insallah:))

banyomuz aynı şekercim bende bunu aldım:))
çok güzeller güle güle kullansın miniğin

teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktansağolasınız
hepimiz güzel günlerde sağlıcakla kullanalım inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…