evet son aldıklarımız kızlar :kedi:
canım süperler. Gule gule mutlulukla kullansın bebişinn
semihacım oğluşunun cicişleri çok güzel
iyi günlerde kullansın
amcasının aldığı tulumda çok tatlı
teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktancanım süperler. Gule gule mutlulukla kullansın bebişinn
canım icileriniz çok güzel hele tuluma bayıldım. genelde mothercaredan almışsın galiba. o bakım seti ile tulumu ne kadara aldın merak ettim. bidahai ay ben d ebakıcam. belki bişiler alırım oradn. bebişin güle güle kullansın.
çok teşekkür ederim canım benim... eşim biraz fazla meraklı bebek konusunda inşallah doğduktan sonra da bu merakı bana yardım olarak geri döner.
hepimiz iyi güzel günlerde kullanalım inşallah daha güzelleri sizin bebeişlerinize olsun
canım ben sibel yan komşun
burda da buldum seni yaaaaaaaaa
ama aldıkların çok tatlı babamız zevkli ve ilgili hiç şüphen olmasın çok iyi ve ilgili bir baba olacak,
mustafa abisi ona ders verir bu konudada nasıl olsa hocası dimi ama :roflol:
kızlar ben scedcedu nun arkadaşıyım adım sibel yeni doğum yaptım 2. kızımı büyütüyorum
kadınlar klubünde 2009 haziran anneleri olarak çok paylaşımlarım oldu ve hala görüşüyoruz
aynı şehirde olan arkadaşlar buluşuyoruz bile
malum şu an ki paylaşımlar bebeklerin sıkıntılarına ait
sorularınız olursa nacizane tüm 2009 haziran anneleri olarak cevaplarız
2009 Haziran Anneleri!! - Sayfa 4184 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
opuyorumnanaktan
şimdiden hepiniz için hayırlısı olsun ve hayırlı doğumlar
bağınız doğumlardan sonrada sürsün
sweet hepsi çok güzel güle güle giysin deniz kemal..
sweetbaby sen alacakalri bitirdin gibi masallah:))sağlikli mutlu gunlerde giysin yavrun
sweetbaby aldığın şeylere bayılıyorum:dance:
tekrar tekrar bakıyorum hep
pijamalarını kaça aldın bide emzirme atletini kaça aldın
Sen ve oğluşun iyi günlerde giyin:asigim:
kızlar bütün bebişlerin cicileri bir harika bayıldım..güzel günlerde giysin yavrularımız benim alışverişimde az kaldı ama bi türlü resim çekip eklemeye fırsat bulamadım en kısa zamanda eklicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?