2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım icileriniz çok güzel hele tuluma bayıldım. genelde mothercaredan almışsın galiba. o bakım seti ile tulumu ne kadara aldın merak ettim. bidahai ay ben d ebakıcam. belki bişiler alırım oradn. bebişin güle güle kullansın.

canım bebişin güle güle giysin cicilerini. çok güzeller.

semihacım oğluşunun cicişleri çok güzel
iyi günlerde kullansın
amcasının aldığı tulumda çok tatlı

canım süperler. Gule gule mutlulukla kullansın bebişinn
teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan

canım evet mothercare ama o kahve tulum c&a dan
bakım seti 38.90 dı tek tek alsan daha pahalıydı sanki
tulumuda 1 tane kalmıştı babamız illa bunu alıcam çok beğendim dedi
oda 39 du ona benzerler mothercarede çok pahalı
teşekkür ederiz çok sağolasın canım opuyorumnanaktan

canım ben sibel yan komşun
burda da buldum seni yaaaaaaaaa
ama aldıkların çok tatlı babamız zevkli ve ilgili hiç şüphen olmasın çok iyi ve ilgili bir baba olacak,
mustafa abisi ona ders verir bu konudada nasıl olsa hocası dimi ama :roflol:

sibel ya inanamıyorum gerçekten nasıl buldun??? ya da nasıl anladın diyeyim? çok şaşırttın beni güzel bi sürpriz oldu benim için. biraz derse ihtiyacımız olacak :)

kızlar ben scedcedu nun arkadaşıyım adım sibel yeni doğum yaptım 2. kızımı büyütüyorum
kadınlar klubünde 2009 haziran anneleri olarak çok paylaşımlarım oldu ve hala görüşüyoruz
aynı şehirde olan arkadaşlar buluşuyoruz bile
malum şu an ki paylaşımlar bebeklerin sıkıntılarına ait
sorularınız olursa nacizane tüm 2009 haziran anneleri olarak cevaplarız

2009 Haziran Anneleri!! - Sayfa 4184 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

opuyorumnanaktan

şimdiden hepiniz için hayırlısı olsun ve hayırlı doğumlar
bağınız doğumlardan sonrada sürsün

c& a de gerçekten çok cici şeyler oluyo ve çok pahalı da olmuyo. fiyatı gayet iyi canım. ben her gittiğimde bişeyler alıyorum bişiler ordan. bidahaki ay yine bakarım. güle güle kullansın bebişin tekrar.

Çok sağol.a.s.
Tecrübeli annelere ihtiyacımız oluyo devamlı.

kızlar bu ay aldığım şeyleri ekliyim dedim.
bu bebişimin kaz tüyü yastığı 18 lira

bu da süs olarak aldığım bi yastık.

bu da alt açmamız. içine girebilio bebiş. yani tulum olarak da kullanılıyo. bunda kazıklandımkızlar ama 40 liraya aldım. sonra daha ucuzlarını gördüm.

bu da bebişimin battaiyesi. pofidik pofidik. hepsiburadadan aldım. çok güzel ve fiyatı çok uygun sanırım 15 liraydı. tavsiye ediyorum şiddetle.

bu da fistolu alt açma setimiz. 5 parça bunu da 20 liraya aldım.

bunlar da banyo havlularımız.

bunlar da penye battaniyelerimiz.

bu da bebişimin ilk oyuncağı. hem oyuncak hem çıngırak.

bu hırkayı c&a den aldım baya kalın.

bunlar da benim hastanede giyeceğim pijamalarım.kimlikte indirim vardı. bunların her birini %50 indirimle aldım.. her ikisi d eözellikle alt ları hamileler için lastik kısımları özel. pembe olanın o ön kısmı emzirme için özel yapılmış. bi açıklık var kaldırınca.

sweet hepsi çok güzel güle güle giysin deniz kemal..

sweetbaby sen alacakalri bitirdin gibi masallah:))sağlikli mutlu gunlerde giysin yavrun

çok sağolun kızlar. daha güzelleri sizin bebişlere. evet ya giysi larak pek bişi kalmadı. bi liste yaptım alınması gerekenler. onları da tammalyaınca iş biter. ama hepsi bi arada olmuyo işte.

sweetbaby aldığın şeylere bayılıyorum:dance:
tekrar tekrar bakıyorum hep
pijamalarını kaça aldın bide emzirme atletini kaça aldın
Sen ve oğluşun iyi günlerde giyin:asigim:

kızlar bütün bebişlerin cicileri bir harika bayıldım..güzel günlerde giysin yavrularımız benim alışverişimde az kaldı ama bi türlü resim çekip eklemeye fırsat bulamadım en kısa zamanda eklicem inşallah

sweetbaby aldığın şeylere bayılıyorum:dance:
tekrar tekrar bakıyorum hep
pijamalarını kaça aldın bide emzirme atletini kaça aldın
Sen ve oğluşun iyi günlerde giyin:asigim:

çok sağol bitanem. daha güzelleri senin ve oğluşunun olsun.pijamalarımın birini 50 liraydı %50 indirimden yararlanıp 24 e aldım. diğeri 65 filandı onda da yine indidrimden faydalanıp 30 liraya aldım.kimlik mağazasından. emzirme atletini hepsiburadadan aldım zaten üst kısmı sütyen gibi. rahatça giyilir dedim. 24 dü galiba. dışarda sütyenleri 25 -30du bana uygun geldi alıyıdedim. yukarda bi yeri var açıyosun göğüs çıkıo ortaya bebiş emsin die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…