2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım alacaklarınız hayırlı olsun:))
yatak asansörlü mü göremedim ama boyu o kadarsa 6 aydan itibaren yenisini alman gerekir,çünkü ordan aşağıya bakarak uyanıolar güne:))bi fikir olsun dedim:)

ben çok teferruatlı bişi açıkcası düşünmüyorum çok baktım yataklara ama inan en ucuzu bu yaklaşık bu yazdıklarım 1000 TL ye mal oluyo ve bu gayet iyi bir rakam gibi geldi diğer fiyatlara nazaran.
biz zaten beşik istemiyorduk ondan sabit karyolayı seçtik bakalım daha almadık ama fikrimizin değişeceğini sanmıyorum şimdilik:))

anneolmak istiyorum mothercare dede o beşiklere benzer var
orayada bak istersen
gerçi sen böylelikle takım yapmaya çalışıyosun

takım yapmakla alakası yok mothercare de bu karyolayı beğendim ama sadece karyola 600 TL

dolaplarıda indirimde olmasına rağmen 1300 Tl civarında

aa ciddenmi
ben daha bi kaç hafta olmadı baktım
mothercarede buna benzer beşikler 250 -300civarıydı

Son düzenleme:
yalnız emzirme koltuğunun fiyatı cidden iyi
ama Ankarada ikea yok malesef

yalnız emzirme koltuğunun fiyatı cidden iyi
ama Ankarada ikea yok malesef

bence bi ara istanbula veya ikeanın olduğu bir şehre gidersen uğra pişman olmazsın:) çok kullanışlı ve kaliteli şeyler var gider 3milyarada oda döşersin ama ne biliim 3-4 sene sonra değiştirirken için acır zamanında şu kadar vermiştim diye benim odam çok küçük bu mobilyalar ısmarlama yapılmış gibi cuk oturucak 2-3 sene sonra sadece yatağını değiştirirm allah sağlıkla o 2-3 seneyi göstersinde zamanı gelince değiştiririz napalım:)) değişiklik iyidir:))

bakın bakalım kızlar beğencekmisiniz belki sizinde dikkatinizi çeker ihtiyacınız olur:))
Ben hepsini çok beğendim canım sade ve şık.Şimdiden güle güle kullansın diyelim.
Sadece alt açma dolabının gerekli olduğunu düşünmüyorum.Her seferinde odasına gidip altını değiştiremezsin bence.Ama odan genişse diğer malzemeleri raflarına koymak için bir dolap niyetine olabilir.

Son düzenleme:

odası dışında altını değiştirmek çok daha zor,yok kremi yok bezi,yok kuruladın...aaa çişş bare kaka yapma yahuu!!!odası en ii yer..ve o kadar çok alt değişio ki yerde ben sırtımı ve belimi kopardım:çok üzgünüm::jeyyar:

Bebek belli bir aya kadar günün çoğu zamanını uyuyarak geçiriyor zaten ve altı uyurken değiştirilmek zorunda, uyuyan bebeği alt değiştirme masasına taşıyıp rahatsız etmeyi gereksiz gördüm ben .Can bebenin tek kullanımlık bebek bakım örtüleri var.Altını alacağım zaman onu serip altına bulunduğu yerde huzurunu bozmadan gece gündüz değiştirdim altını zaten bebek yerde olmadığı için genelde yatağında ya da oturma düzeyinde bir yerde olduğundan belime sırtıma birşey olmadı. Tabi tercih meselesi anne nerede rahat yapacaksa bu işi ve bebeği nerede huzurlu olacaksa o şekilde yapılmalı.

teşekkür ederim canım odamız çok küçük o yüzden en küçük mobilyaları seçtik alt açma da bende kararsızım açıkcası ben onu alt açmadan çok dolap olarak kullanıcam çünkü malum o kadar ıvır zıvırı olucakki bilmiyorum
bende alıp almamakta kararsızım gerçekten sanırım onu en sona bırakıcaz bu gidişle:)

can bebenin tek kullanımlık bakım örtüsünü bende çok beğendim şimdiden stok yapmayı düşünüyorum açıkçası faydalı ve kullanışlı bir ürün :))

dün annemle dolanmaya çıktık kadın çıldırdı hep beni frenlerler bu sefer ben annemi zor durdurdum bıraksam bebeğin bütün eşyalarını alıcaktı valla çılgın kadın ya
şimdiden bebişimin 15 e yakın body si oldu ve 4 tane banyo havlusu
birde banyo takımı aldık küvet

bunlar dün aldıklarımız
çift taraflı battaniye

bu arada yünümü aldım battaniyeme başladım biter bitmez resmini koyucam

emzirme koltuğu çok rahat tavsiye ederim şiddetle:))

evet arkadaşım aldı çok raat ediyo
yeriniz varsa mutlaka alın emzirmesenizde evde rahat bir koltuk
ama sanırım emzirme koltuğu olarak geçmiyo bu ikeada

asansörlü canımcım 3 kademeli

bende çok beğendim
beyazı hiçbişeye değişemiyorum
sonra odayı dilediğin renklerle süsle renkli halı perde avize....
hem kardeşi geldiğinde oda pembeydi maviye değiştirelim derdide olmuyo

ooooooo desene şimdiden herşeyiniz hazır
güle güle kullanın hepsini inşallah

anneolmakistiyorum
neler almışsın sen öyle
maşallah yaa
çok şirinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…