sevcanım örme patikler harika olmus
anne oluyorum besik cok sade ve bu sadeliğe rağmen fiyatı pahalı bide sallanmıyor galiba bu :uhm:
ben doğtasta besik beğendim birde alt açmasını odayı ölçücem sığarsa onları alıcam aslında oda sallamıyor galiba
yatak odama alacağım için ölçüp biçmem lazım
anneolmak istiyorum mothercare dede o beşiklere benzer var
orayada bak istersen
gerçi sen böylelikle takım yapmaya çalışıyosun
canım alacaklarınız hayırlı olsun:))
yatak asansörlü mü göremedim ama boyu o kadarsa 6 aydan itibaren yenisini alman gerekir,çünkü ordan aşağıya bakarak uyanıolar güne:))bi fikir olsun dedim:)
yalnız emzirme koltuğunun fiyatı cidden iyi
ama Ankarada ikea yok malesef
oooooooo kızlar beşikler dolpalar beğenilmiş. o alt açma da ne demek ya aanlamadım ben.
Ben hepsini çok beğendim canım sade ve şık.Şimdiden güle güle kullansın diyelim.bakın bakalım kızlar beğencekmisiniz belki sizinde dikkatinizi çeker ihtiyacınız olur:))
Ben hepsini çok beğendim canım sade ve şık.Şimdiden güle güle kullansın diyelim.
Sadece alt açma dolabının gerekli olduğunu düşünmüyorum.Her seferinde odasına gidip altını değiştiremezsin bence.Ama odan genişse diğer malzemeleri raflarına koymak için bir dolap niyetine olabilir.
Bebek belli bir aya kadar günün çoğu zamanını uyuyarak geçiriyor zaten ve altı uyurken değiştirilmek zorunda, uyuyan bebeği alt değiştirme masasına taşıyıp rahatsız etmeyi gereksiz gördüm ben .Can bebenin tek kullanımlık bebek bakım örtüleri var.Altını alacağım zaman onu serip altına bulunduğu yerde huzurunu bozmadan gece gündüz değiştirdim altını zaten bebek yerde olmadığı için genelde yatağında ya da oturma düzeyinde bir yerde olduğundan belime sırtıma birşey olmadı. Tabi tercih meselesi anne nerede rahat yapacaksa bu işi ve bebeği nerede huzurlu olacaksa o şekilde yapılmalı.odası dışında altını değiştirmek çok daha zor,yok kremi yok bezi,yok kuruladın...aaa çişş bare kaka yapma yahuu!!!odası en ii yer..ve o kadar çok alt değişio ki yerde ben sırtımı ve belimi kopardım:çok üzgünüm::jeyyar:
Ben hepsini çok beğendim canım sade ve şık.Şimdiden güle güle kullansın diyelim.
Sadece alt açma dolabının gerekli olduğunu düşünmüyorum.Her seferinde odasına gidip altını değiştiremezsin bence.Ama odan genişse diğer malzemeleri raflarına koymak için bir dolap niyetine olabilir.
Bebek belli bir aya kadar günün çoğu zamanını uyuyarak geçiriyor zaten ve altı uyurken değiştirilmek zorunda, uyuyan bebeği alt değiştirme masasına taşıyıp rahatsız etmeyi gereksiz gördüm ben .Can bebenin tek kullanımlık bebek bakım örtüleri var.Altını alacağım zaman onu serip altına bulunduğu yerde huzurunu bozmadan gece gündüz değiştirdim altını zaten bebek yerde olmadığı için genelde yatağında ya da oturma düzeyinde bir yerde olduğundan belime sırtıma birşey olmadı. Tabi tercih meselesi anne nerede rahat yapacaksa bu işi ve bebeği nerede huzurlu olacaksa o şekilde yapılmalı.
emzirme koltuğu çok rahat tavsiye ederim şiddetle:))
asansörlü canımcım 3 kademeli
dün annemle dolanmaya çıktık kadın çıldırdı hep beni frenlerler bu sefer ben annemi zor durdurdum bıraksam bebeğin bütün eşyalarını alıcaktı valla çılgın kadın ya
şimdiden bebişimin 15 e yakın body si oldu ve 4 tane banyo havlusu
birde banyo takımı aldık küvet
bunlar dün aldıklarımız
çift taraflı battaniye
bu arada yünümü aldım battaniyeme başladım biter bitmez resmini koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?