2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

kızlar bu arada mothercare de her ayın 15 inde indirim varmış %50 ye varan indirimdeki ürünler bile tekrar indirime giriyormuş haberiniz olsun dün bi arkadaşım söledi oda garibim doğurduktan sontra öğrenmiş şimdi bütün hamilelere sölüyo özellikle bende bu ayın 15 inde bi bakıyım elle tutulur bi indirimmiymiş:)

anneolmakistiyorum
neler almışsın sen öyle
maşallah yaa
çok şirinler

teşekkür ederim şekercim daha sadece iç bodylerini aldım işte sıra yeni doğduğunda ilk 3 ay giyebileceği kalın tulumlar almaya geldi zaten hediye gelicek ama malum kış bebeği ben önlemimi alıyım ondan sonra gelenleride seve seve giydiririm :) ah bunlar hiçbişi daha neler var neler ya ağustosta kış sezonu ürünleri başlıcakmış o zamana kadar bişi almadan dayanırsam süper olur dayanabileceğimi sanmıyorum ama

Bilgi için teşekkürler canım.Bu arada tüm aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın bebişin.

Ağustosun 15 ine muhtemelen yolda oluruz kızkardeşimin düğünü olacak antalyaya gideceğiz
ama eylül 15 te bakarım
yada siz bakın bana haber edersiniz :))

bende kışlık alayım diye sabrediyorum
chıccoda beğenmiştim kadife tulumlar harikaydı ama 1 aylığı ile 1 yaşı kalmış arası yoktu alamadım :sinifsinif:

canım ciciler çok tatlı. güle güle kullan.badiler pek şekermiş,nerden. bua arada mothercareda indirim var demişsin ya ayın 15i he. ya ayın 13ü gitcektim doktora gidince bikaç bişi alcaktım,acaba 15indemi gitsem.fiyatlar nasıl kızlar.uygunmu acaba.

şu an % 50 indirim var 7 li body ler 19-28 TL arası değişiyor indirimli ürünlerden bakarsan güzel şeyler bulursun ben banyo setini 80TL ye aldım arabalı bodyleri pakette 7 tane var 28 e aldım mesela istediğin ayda ve istediğin kiloda bulabilirsin battaniyeyide yanlış hatırlamıyosam 39 a aldım

anneolmakistiyorum bebeğine aldığın şeylere bayıldım bittimdelikafadulden
yaaaaa keşke burda da mothercare mağazası olsa
pöfff

kızlar şimdi sandıktan çıkarıp resimlerini çektim
bunlar kayınvalidemin evlendiğimde bohça şeklinde bana getirdiği bebek kıyafetleri
gıcık kapmıştım ozaman beğenmedim
bakın bakalım beğenecekmisiniz
diğer eltilerimede yapmışta o yüzdenmiş :icecream:
bi kaç bişey daha vardı çekmedim
(üzerlerine tıklayarak büyük resimlerini görebilirsiniz )

bence beyaz yelekle, yeşil hırka güzelmiş
bide yeşilli beyazlı tavşanlı bi takım var önlüğü,beresi,eldiveni olan
işte oda güzel

anneolmakistiyorum bebeğine aldığın şeylere bayıldım bittimdelikafadulden
yaaaaa keşke burda da mothercare mağazası olsa
pöfff

ah canım benim beğendiklerini söle ben sana alır gönderirim yada getiririm bende yazlığa gidip geliyorum ya sürekli .
ama dersen ki ben kendi gözümle dokunarak almak isterim atlayın kocişle arabaya haftasonu 1 saatte bakırköyde alırsınız soluğu :)

canım istenerek severek yapılan herşey güzel ne kadar şanslısınki bu kadar ince düşünen bir kayınvaliden var bende benimkilere yağdırdm salak gibi daha bir çöp görmedim evlenirken bile bebektede bişi beklemiyorum zaten . he sevgisine çok sever beni sabah akşam duacıdır bana ama öyle düşünmez gerçi yaşlı ama ne yaşlılar var :)
hepsi çook güzel güle güle giydir hayatım ellerine kollarına sağlık kayınvalidenin

hepsi çok güzel canım ne güzel kayıvaliden ne heveslerle almıştır onları kalbini kırma giydir bebeğine zaten ne kadar giyecekki....

güzel kalpli arkadaşım benim....

hepsi bebeğinle daha güzel olacak inşallah.........

laa kanka hepsi mis gibi yıka ütüle gıcır gıcır
sanada yaranılmıyo vallaa
kadıncaz heves ederek aklmız
yazık giydir

Son düzenleme:
kızlar anneolmakistiyorum'un ikea'dan aldığı emzirme koltuğu koçtaşta'da var.
ben geçen sene koçtaş'tan almıştım evime. önünde pufu da var ayak uzatmak için.
hafif yaylanan bir koltuk gerçekten rahat.
pufuyla beraber 159 tl'ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam..

canım çok teşekkürler
koçtaş ta varsa artık problem yok
fiyatı çok iyi yaa
normal 450 falan

canımne güzel kayınvaliden düşünmüş almış.benimkilerin bişi yapcağını hiç zannetmiyorum. bence mutlu olmalısın değer verildiği için.

canım çok teşekkürler
koçtaş ta varsa artık problem yok
fiyatı çok iyi yaa
normal 450 falan

eve ikeadakiler de fiyat fiyat zaten.
görünüş olarak tıpatıp aynı olan 3 farklı fiyatta ürün var.
sanırım ahşabından kaynaklanıyor.
ama mesela benim koçtaştan aldığım en dandik olanıysa bile gayet sağlam.
bütün akşam tepesindeyim tık demedi henüz a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…