2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

bunlarda bizim yeni aldıklarımız,bu sefer Duru'ya biraz torpil geçmişim sanırımkaydirigubbakcemile3

bu oğluşumun battaniyesi ben ördüm,kızımınkine başlayamadım bi türlü

bunlar kızımın hırkası ve pantalonu,ancak seneye giyebilir ama

bu da kızımın tulumu

bunlar patik ayakkabılarımız

bunlarda kalın tulumlarımız

Son düzenleme:

valla bende ilk don aldım valla Allaha şükür donandı oğlum şimdiden:))
kesin don al şekerim

pump cicişler süper ama bak durunun battaniyesini ihmal etme hemen örmeye başla lmaz: bakıım kızarım sonra :))

pumpcum Duruya torpil geçilmiş gibi gerçekten kaydirigubbakcemile3. süper çok beğendim canım . çok güseller

Esra'cım çook güzel cicileriniz,hele de o kaplumbağalı tuluma bayıldım,güle güle kullanın inşallah

pump aldıkların çok güzel,
sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inş. cnm..
battaniyede çok güzel olmuş ellerine sağlık..
ben de örecem kızıma inş.

ya kızlar donmu alacaktık önce,
ben çıtçıtlı badi aldım ilk olarak nolacak şimdi
kızım donanamıcak mı:))

sağol canıım,daha güzelleri kızına olsun inşallaha.s.bende önce don almadım merak etme,Allah'ın izniyle donanır bizimkilerdezemuszemus

kıslarrr hepsileri çok güsellllll güle güle giyerler inşallahhhhh :)

anneolmak istiyorum oda takımı bembeyazz ne güselll istersen stecker alıp dolapları süsleyebilirsin sıkılırsan değişik değişik ne güsel opuyorumnanaktan

Esra'cım çook güzel cicileriniz,hele de o kaplumbağalı tuluma bayıldım,güle güle kullanın inşallah

sağol adaşım ilk resimler çok büyük olmuş sonradan becerdim öğrendim teşekkür ederiz senin bebişelrinde cicileri çok güzel bunları aldıkça daha çok heyecanlanıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

pumpcim cok seker tum cicileriniz saglikla giysin durumuz ve caganimiz hem calisip hem battaniye ormeye de vakit bulmussun helal valla sana seker ben mi cok tembelim bos bos oturuyom evde ama hic el emegi bsiey yapmiyom cunku bilmiyorum hic anlamiyorum anneanne ve babannesinden bekliyorum ben orguleri

sağool canımopuyorumnanaktan
pump esra güle güle giysin bebişleriniz cicilerini..

teşekkürler canımmopuyorumnanaktanörgü olayını bende pek beceremem sevmemde zaten,ama bu battaniyeyi örmekte bişey yok,hemde zevkli oluyo:hulya:öyle yelek,hırka bende öremem:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…