pumpcum güle güle giysinler bebişlerin
ayy kuzuların herbişeyleri harika walla bakıyorum bakıyorum az kaldı diyorum ama dayanamıcam yaa bende almak istiyorum artık bişeyler almayı daha bi donu bile yok oğluşumun ilk don alki donansın diyolar bakalım kocişte toplu yaparız liste yaparak daha rahat olur diyor sizden baka baka alıcam artık ne lazımsa kasım sonu gibi alırım bende allah iyi günlerde sağlıkla mutlu mutlu giydirmeyi nasip etsin ahh gelsin kuzucuklar artık yaa
bunlarda bizim yeni aldıklarımız,bu sefer Duru'ya biraz torpil geçmişim sanırımkaydirigubbakcemile3
bu oğluşumun battaniyesi ben ördüm,kızımınkine başlayamadım bi türlü
bunlar kızımın hırkası ve pantalonu,ancak seneye giyebilir ama
bu da kızımın tulumu
bunlar patik ayakkabılarımız
bunlarda kalın tulumlarımız
pump cicişler süper ama bak durunun battaniyesini ihmal etme hemen örmeye başlalmaz: bakıım kızarım sonra :))
pumpcum Duruya torpil geçilmiş gibi gerçekten kaydirigubbakcemile3. süper çok beğendim canım . çok güseller
pump aldıkların çok güzel,
sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inş. cnm..
battaniyede çok güzel olmuş ellerine sağlık..
ben de örecem kızıma inş.
ya kızlar donmu alacaktık önce,
ben çıtçıtlı badi aldım ilk olarak nolacak şimdi
kızım donanamıcak mı:))
Esra'cım çook güzel cicileriniz,hele de o kaplumbağalı tuluma bayıldım,güle güle kullanın inşallah
pump esra güle güle giysin bebişleriniz cicilerini..
pumpcim cok seker tum cicileriniz saglikla giysin durumuz ve caganimiz hem calisip hem battaniye ormeye de vakit bulmussun helal valla sana seker ben mi cok tembelim bos bos oturuyom evde ama hic el emegi bsiey yapmiyom cunku bilmiyorum hic anlamiyorum anneanne ve babannesinden bekliyorum ben orguleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?