2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

çok şekerler ya bayıldımalkisalkisalkis

hoşgeldin canım,ederim tabi,7 numara şişle ördüm,ponpon ipin aralarındaki ipleri kullanıyosun örerken,yaklaşık 25-30 ilmekle başlayıp,haroşa örgü yaptım,yani hep düz örüyosun,ama sanırsam bi sıra ters bi sıra düz yani bildiğimiz düz örgü yapılınca daha muntazam duracak ponponlar,sen öyle yapabilirsin,anlamadığın bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım,kolay gelsin:hulya:
cicilerinize bayıldım walla.pumpkins nasıl ördün mavi battaniyeyi azcık tarif edermisin.özel mesaj yazmıştım ama olmadı.

pump aldıkların çok güzel
İnşallah oğlunda kızında iyi günler de giyerleropuyorumnanaktan

esra,pump aldıklarınız cok guzel..
saglıkla gıymek nasıp olsun ınsallah...

pumpcım cicileriniz çok tatlı. evet duruya biraz torpil geçmişsin bu sefer. sonra da çağana geçersin bişi olmaz.

esracım seninkilerde çok güzel. güle güle giysin bebişlerimizzzz.

sağol canım benim,daha güzelleri ,iyileri Deniz Kemal'imizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
pumpcım cicileriniz çok tatlı. evet duruya biraz torpil geçmişsin bu sefer. sonra da çağana geçersin bişi olmaz.

esracım seninkilerde çok güzel. güle güle giysin bebişlerimizzzz.

yerim seni tatlım ben. çok sağol oyyy ne tatlı bi göbekti o şimdi baktımmm. bayıldım. maşallah. 41 buçuk kere.

pump canım aldıkların çok güzel güle güle kullanın iyi günlerde inşallah, duruya aldığın hırkalı takımın markası nedir canım her yerde var mıdır acaba?

esracım senin aldıkların da çok cici çok güzeller; canım pijama takımının sabahlığı da var mı? bir de ne kadara aldın? ben hala kendime pijama ve gecelik alamadım

daha önce canta almıstım ama bebek arabası kırmızı olunca değiştirdim bunu aldım

nette ki resmi ben düzgün cekemedim

pişik kremi bebe yağı ve yıkama torbası

eşofman takımın

Son düzenleme:
internetten sipariş ettiklerimde geldi

can bebe alt açması ve emzirme sütyeni (bu sütyenlere takmış durumdayım :roflol:

sevi bebe uyku tulumu

bunlarda tulumları

Son düzenleme:
julii güle güle kullan canım özellikle çantaya bayıldım çok şık gözüküyor eltim bana bir çanta almış ama sanırım dayanamayıp ben bir tane de bundan alacağım.

julicim bu çantanın büyüklüğü nasıl bebişlerin eşyalarını alır mı içi falan kullanışlı mı? uyku tutmadı netten ona bakıyordum da bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…