çok şekerler ya bayıldımalkisalkisalkis
hoşgeldin canım,ederim tabi,7 numara şişle ördüm,ponpon ipin aralarındaki ipleri kullanıyosun örerken,yaklaşık 25-30 ilmekle başlayıp,haroşa örgü yaptım,yani hep düz örüyosun,ama sanırsam bi sıra ters bi sıra düz yani bildiğimiz düz örgü yapılınca daha muntazam duracak ponponlar,sen öyle yapabilirsin,anlamadığın bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım,kolay gelsin:hulya:
saol sevcanım cosmo home den aldım yerimsenibenJuli gene ne güzel şeyler almışsın
İyi günlerde kullanın kızınla
Eşofman takımını nerden aldın, internetten mi?
önde ufak gözü var içinde 2 adet göz var diğer tarafında biberon koyma gözleri varjülicim aldıkların çok güzel.melisacık ve sen güle güle kullanın tatlım. evt bu avivonun büyüklüğü nasıl. kaç gözü var içinde . ben bi türlü alamadım daha.
saol canım benim yerimsenibenjulii güle güle kullan canım özellikle çantaya bayıldım çok şık gözüküyor eltim bana bir çanta almış ama sanırım dayanamayıp ben bir tane de bundan alacağım.
julicim bu çantanın büyüklüğü nasıl bebişlerin eşyalarını alır mı içi falan kullanışlı mı? uyku tutmadı netten ona bakıyordum da bi sorayım dedim
pump canım aldıkların çok güzel güle güle kullanın iyi günlerde inşallah, duruya aldığın hırkalı takımın markası nedir canım her yerde var mıdır acaba?
pump canım senin kızın için olanı sordum mesaj çıkmamış..pantolonlu takım:)
mrb ben mart annesiyim ama sizi devamlı takip ediyorum ne alıyosun ne yapıyosunuz falan diye pumpkins çok beğendim battaniyeyi ben örgü bilmeyen biri olarak yapabilirmiyim :hulya:acaba biraz daha ayrıntılı anlatırmısın kaç tane ip alınıyo ne kadar örülüyo nasıl başlanıyo çok sordum demi :kedi:
saol canımjulicim cok gzuel yine aldiklarin canta ozellikle cok seker arabaya da uyacak cok havali olacaksin melisayi gezdiriken canim ben de bebk cantasini kayinvalidemden bekliyorum o begenmis bir tane biraz pahali ama alacaksa alsin hayir demem valla normal canta olarak bile kullanirsin ilerde dedi bakalim alirsa ben almayacagim yoksa ben de awionunkielre bakacagim guzeller Awio Bebek Çanta
ben de bu modelini begendim awionun
Julişkom çok güzel yeni cicileriniz,Melisa'cık ve sen güle güle kullanın cicileriniziopuyorumnanaktan
saol canım opuyorumnanaktankızlar hepsi çok güsel güle güle kullanın inşş
juli seninkilerde çok güseller
gene boşaltmıssınız çarsıyı güle güle giydirinnn.
sevı babynın kendı sitesındenmı alıyon julı tulumu bende begendım
orası sitemı kızzzz bende alıyım tulum iyi kullanırızzz
hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla kucağına al inşallahbattaniyeyi örmek çok kolay,yaklaşık 85x85cm bi battaniye için 100grlık iplerden 5-6 yumak gidiyo,ben maviyi 6 yumakla ördüm,7 numara şiş kullandım,ponpon ipin aralarındaki düz ipli kısımları kullanıyosun örerken,25-30 ilmak arası başlıyosun,düz örgü(bi sıra düz,bi sıra ters)yada haroşa örgü(hep düz)örebilirsin,ama düz örgüde ponponlar daha muntazam duruyoo,amaç ponponların üst üste gelmesi,yünleri aldığın yere sorarsan yardımcıda olurlar sanırım,örmekte bişey yok canım,yapabilirsina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?