2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

Juli gene ne güzel şeyler almışsın
İyi günlerde kullanın kızınla
Eşofman takımını nerden aldın, internetten mi?

jülicim aldıkların çok güzel.melisacık ve sen güle güle kullanın tatlım. evt bu avivonun büyüklüğü nasıl. kaç gözü var içinde . ben bi türlü alamadım daha.

mrb ben mart annesiyim ama sizi devamlı takip ediyorum ne alıyosun ne yapıyosunuz falan diye pumpkins çok beğendim battaniyeyi ben örgü bilmeyen biri olarak yapabilirmiyim :hulya:acaba biraz daha ayrıntılı anlatırmısın kaç tane ip alınıyo ne kadar örülüyo nasıl başlanıyo çok sordum demi :kedi:

Juli gene ne güzel şeyler almışsın
İyi günlerde kullanın kızınla
Eşofman takımını nerden aldın, internetten mi?
saol sevcanım cosmo home den aldım yerimseniben
jülicim aldıkların çok güzel.melisacık ve sen güle güle kullanın tatlım. evt bu avivonun büyüklüğü nasıl. kaç gözü var içinde . ben bi türlü alamadım daha.
önde ufak gözü var içinde 2 adet göz var diğer tarafında biberon koyma gözleri var
cok büyük değil canta sanırım 30x45 falan ama cok kullanıslı bebşin herseyini toplar yinede. dış kuması cok güzel ona bittim zati. yumusaık. yanlız bu modele benzer büyükte var o bana fazla büyük geldi
julii güle güle kullan canım özellikle çantaya bayıldım çok şık gözüküyor eltim bana bir çanta almış ama sanırım dayanamayıp ben bir tane de bundan alacağım.
saol canım benim yerimseniben
bende önceden almıstım ama değiştirdim bebek arabasına uysun die

julicim bu çantanın büyüklüğü nasıl bebişlerin eşyalarını alır mı içi falan kullanışlı mı? uyku tutmadı netten ona bakıyordum da bi sorayım dedim

alır canım. ama gözüne küçük gelirse bu modele benzer büyük te var yerimseniben

hırka mothercare marka,pantalonda cichlid marka,yani aslında ikisi takım değil,ama güzel uydular diye birbirine ben öyle resim çektim,bu arada teşekkür ediyorum,daha güzelleri meleklerinizin olsun inşallaha.s.
pump canım aldıkların çok güzel güle güle kullanın iyi günlerde inşallah, duruya aldığın hırkalı takımın markası nedir canım her yerde var mıdır acaba?

pump canım senin kızın için olanı sordum mesaj çıkmamış..pantolonlu takım:)

julicim cok gzuel yine aldiklarin canta ozellikle cok seker arabaya da uyacak cok havali olacaksin melisayi gezdiriken canim ben de bebk cantasini kayinvalidemden bekliyorum o begenmis bir tane biraz pahali ama alacaksa alsin hayir demem valla normal canta olarak bile kullanirsin ilerde dedi bakalim alirsa ben almayacagim yoksa ben de awionunkielre bakacagim guzeller Awio Bebek Çanta
ben de bu modelini begendim awionun

hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla kucağına al inşallahbattaniyeyi örmek çok kolay,yaklaşık 85x85cm bi battaniye için 100grlık iplerden 5-6 yumak gidiyo,ben maviyi 6 yumakla ördüm,7 numara şiş kullandım,ponpon ipin aralarındaki düz ipli kısımları kullanıyosun örerken,25-30 ilmak arası başlıyosun,düz örgü(bi sıra düz,bi sıra ters)yada haroşa örgü(hep düz)örebilirsin,ama düz örgüde ponponlar daha muntazam duruyoo,amaç ponponların üst üste gelmesi,yünleri aldığın yere sorarsan yardımcıda olurlar sanırım,örmekte bişey yok canım,yapabilirsina.s

Julişkom çok güzel yeni cicileriniz,Melisa'cık ve sen güle güle kullanın cicileriniziopuyorumnanaktan

saol canım
bu cantada cok güzel
kaynanana söle bunu alsın yerimseniben
pahalı gelirse yarısını versin
corbada tuzu olsun :roflol:

Julişkom çok güzel yeni cicileriniz,Melisa'cık ve sen güle güle kullanın cicileriniziopuyorumnanaktan

saol pumpcum
insallah hepimiz güzel günlerde kullanalım

kızlar hepsi çok güsel güle güle kullanın inşş
juli seninkilerde çok güseller

gene boşaltmıssınız çarsıyı güle güle giydirinnn.
sevı babynın kendı sitesındenmı alıyon julı tulumu bende begendım

biz geldik teyzoşlar kendime bişeyler almak amacıyla dolaştım ama nasip kızamaymış kendim için sadece pijama aldım o da şimdi giymelik . ya kızlar ben çok ciddi kıyafet problemi yaşıyorum siz de öyle misiniz? bişeyler alayım diye çıkıyorum beğenemiyorum bi türlü bu hafta yine aynı şeyleri giyeceğim offfffffffff çok sıkıldım bu durumda

orası sitemı kızzzz bende alıyım tulum iyi kullanırızzz

evet canım google ye özalcan yaz cıkar
nar bebe de güzel bi site
ama özalcan ertesi gün gönderdi
kapıda ödemede var

scedde cok şirin tulumları
o kıcındaki ponponu yirim ben :ecrin_bebek:

saol canım bugun aldım ipler ordada başlattım bakalım nasıl olcak örüyorum 4 sıra falan oldu:hulya::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…