biz geldik teyzoşlar kendime bişeyler almak amacıyla dolaştım ama nasip kızamaymış kendim için sadece pijama aldım o da şimdi giymelik . ya kızlar ben çok ciddi kıyafet problemi yaşıyorum siz de öyle misiniz? bişeyler alayım diye çıkıyorum beğenemiyorum bi türlü bu hafta yine aynı şeyleri giyeceğim offfffffffff çok sıkıldım bu durumda
kızlar oğlumun kapı süsü ben yaptım nasıl.
kızlar oğlumun kapı süsü ben yaptım nasıl.
paşazademizin yeni cicileri :)
iste oglusa babiskosuyla aldigimiz astranot tulumumuz ustu yumusacik tuylu pelus gibi gorunce dayanamadik aslinda indirime girince alacaktim bu tarz montu ama cok sirindi
kanka kızının herşeyi hazır oldu ne güzel program yaptım son kalan şeyleri ekimin tam son günü 31 ekimde alıcam bi aksilik çıkmazsa [/B][/FONT]
kızlar hepsi çok güsel güle güle giydirin inş
juliciimm benimde tam senle aynı eksiklerim kalmış terlik ve buhar makinası ama bişi sorcam ya ben bikaç yerde buhar makinalrı yararlı olduğu kadar da zararlı bakteri üretio dio duymuştum bu konuda bilginiz varmı o yüzden ben erteledim almadım ama aklımda yaa
kızlar hepsi çok güsel güle güle giydirin inş
juliciimm benimde tam senle aynı eksiklerim kalmış terlik ve buhar makinası ama bişi sorcam ya ben bikaç yerde buhar makinalrı yararlı olduğu kadar da zararlı bakteri üretio dio duymuştum bu konuda bilginiz varmı o yüzden ben erteledim almadım ama aklımda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?