2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

iste oglusa babiskosuyla aldigimiz astranot tulumumuz ustu yumusacik tuylu pelus gibi gorunce dayanamadik aslinda indirime girince alacaktim bu tarz montu ama cok sirindi

internetten sipariş ettiklerimde geldi

can bebe alt açması ve emzirme sütyeni (bu sütyenlere takmış durumdayım :roflol:

sevi bebe uyku tulumu

bunlarda tulumları

melisamın elbiseleri
arkadasım getirmiş gelirken

kızlar oğlumun kapı süsü ben yaptım nasıl.

paşazademizin yeni cicileri :)

kızlar tektek yazmıyorum hepsi çok güzel ya en sonunda eşimi beklemeyip bende başlıyacagım alış verişe kanıma giriyorsunuz İYİ GÜNLERDE GİYSİN BEBİŞLER

çok güzel olmuş canım,ellerine sağlıka.s.
kızlar oğlumun kapı süsü ben yaptım nasıl.

güle güle giysin oğluşun cicilerini canıma.s.
paşazademizin yeni cicileri :)

oyyy,çok tatlı oluyolar bunların içinde,yerim onun tulumunu,çok güzel canım,güle güle giysin oğluşunopuyorumnanaktan
iste oglusa babiskosuyla aldigimiz astranot tulumumuz ustu yumusacik tuylu pelus gibi gorunce dayanamadik aslinda indirime girince alacaktim bu tarz montu ama cok sirindi

sweet cim maşallah sana yaa
bende çok güzel bebekli falan süsler beğendim 35 lira dediler
ellerine sağlık
ndk paşazademize ne güzel ciciler almışsın ayol biz hep bebek şeyler aldık hiç böyle takımlar almadık yaa

jasmin tulum çok cici bayıldım
ne zevkli hatunsun bayıldım ama kız kıyafetleri kız eşyaları onlar bi harika
zara varmı sizin orda bi zara ya bak kız kıyafetlerine aşık olacaksın :lepi: çizmelerine falan minnacık

kanka kızının herşeyi hazır oldu ne güzel program yaptım son kalan şeyleri ekimin tam son günü 31 ekimde alıcam bi aksilik çıkmazsa

kanka kızının herşeyi hazır oldu ne güzel program yaptım son kalan şeyleri ekimin tam son günü 31 ekimde alıcam bi aksilik çıkmazsa [/B][/FONT]

hemen hemen bitti sayılır
buhar makinamız lohusa terliği tokası falan var aklımda
onlarıda hallederim hafta sonu cantamı hazırlayım dursun kenarda
30 hafta oldu
acaba erkenmi hazırlamak için

ndk erkekin güle güle kullansın cicilerini
sweet ellerine sağlık ne beceriklisin valla
cok güzel olmus

teşekkür ederiss teyzoşlarrrrrrrrr
fazla param yoktu cebimdeki son kuruşa kadar aldım bi iki parça bişi kaydirigubbakcemile3
bana minik tulum falan alma dedi annem, kaynanam bizde alırız hediye gelende olur dediler.. bende biraz daha büyüklerden aldım 5-6 aylıkken giyebilecekleri..

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzelleropuyorumnanaktan
İnşallah iyi günlerde kullanır yavrularınızzemuszemus

Ne yetenekler varmış aramızda, sweet çok güzel olmuş kapı süsün:lepi:
Ellerine sağlıkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bende bi ara aldıklarımı eklerimzemuszemus
Çok güzel cicişler aldım oğluşumaopuyorumnanaktan

Dün kayınvalidem de aldıklarını verdi
Bi sürü cicisi oldu oğlumunalkisalkisalkis

Artık oğluşa kıyafet mıyafet yokyasakkelime
Sıra annişe geldidelikafaduldendelikafadulden

kızlar hepsi çok güsel güle güle giydirin inş
juliciimm benimde tam senle aynı eksiklerim kalmış terlik ve buhar makinası ama bişi sorcam ya ben bikaç yerde buhar makinalrı yararlı olduğu kadar da zararlı bakteri üretio dio duymuştum bu konuda bilginiz varmı o yüzden ben erteledim almadım ama aklımda yaa

bu konuda farklı düşünüyorum
neden zararlı olsun ki
bebiş bizimle aynı odada yatacak
ee kış her zaman cam acamıcaz
odada 3 kişi ne kadar havasız olur
bu daha zararlı değilmidir
en azından odanın havası temizlenmiş olacak
ben mutlaka alıcam

hmm zaten sölediğin gibi düşünerek bende almaya karar vermiştim ama bide zararı varsa iilik yapalım derken kötü bişeye yol açmak istemiorum eski işyerime gittiğimde çocuk doktoruna sorcam zararı varmı die cnmmm

iyi bi çocuk doktoruna sormadan almayın,arkadaşımın çocuğunun doktoru yasaklamış kullanmalarını,biz çocuklar için nemli değil kuru havayı öneriyoruz demiş,benimde ilk almayı düşündüğüm şeydi buhar makinesi ama şimdi sorucam ondan sonra alırım alırsama.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…