2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

jasmin güle güle kullansın canım oğlun cicisini

ndk seninde aldıkların çok güzel canım paşazaden iyi günlerde kullansın

sweetcim tüm malz.13 tl mi tuttu bende kendim yapayım dedim ama pahalıya gelir mi diyede düşünmedim değil yani.seninki süper olmuş ellerine sağlık sanırım çok zorlanmadın yaparken kolay mı yapımı

hemen hemen bitti sayılır
buhar makinamız lohusa terliği tokası falan var aklımda
onlarıda hallederim hafta sonu cantamı hazırlayım dursun kenarda
30 hafta oldu
acaba erkenmi hazırlamak için

güle güle kullansın oğlusun opuyorumnanaktan
cok güzelmiş canım

jasmin çok şirinmiş güle güle kullanın

hepiniz cok saolun kilzar arada yazamadiklarim da varsa kusura bakmasin
smh canim bizim oglusa cinsiyetini ogrendigimiz gun babacigiyla ilk aldigimiz sey zaradan kadife pantalon uzerine gomlek ve sweatshirt ve altina takim olarak ayakkabisiydi oglumuzun ilk hediyuesini babasiyla bzi aldik ve zaradan acaip tarzlar bittik 3-6 ay kiyafetiydi askida takim seklindeydi direk gorduk ve aldik hatta daha sonrasi icin de ilk aldiklarimiz diye bunlari tablo gibi yaptirip saklamayi dusunuyroum nette gormsutum bir kadin bebk kiyafetelrini tablo gibi hazirliyodu
ama onlar turkiyede gidince fotolarini ceker yukelrim buraya ins. zaradaki kiyafetlere bitiyorum zaten herseyi alasim geliyor zarada erkek bebekelr icin de cok cici seyelr var canim gecen gittigimde de zaradan kadife tulum ic body ve sapka begendim 0-1 ay dayanamadim onu da aldim biraz daha pahali oluyolar ama cok guzeller ya titamiyorum kendimi simdi yien istanbula gelmeyi bekliyorum ozellikle kis indirimine gire aralikta falan sanirim o zaman daha cok alirim sanirim
hava nemlendiricisi bana iyi olurmus gibi geliyro cunku odalar kalorifer yaninca cok kuru oluyor bir de 3 kisi gece oksijeni bitiririz benim kardesimin oglusunun hep burnu tikaniyodu doktopru nemlendirici al demisti sonra duzeldi o yzuden bana iyi geliyor ama yine de bir cocouk doktoruna sormak laizm
juli bu arada lohusa tacini alinca nerden aldigini yazarmisin canim ben de istiyroum da daha hic bakmadim nerde bulabilriiz accessorizelarda falan mi vardir

kızlar oğlumun kapı süsü ben yaptım nasıl.

süpper!
hemen bakıcam detaylı anlatımına sweet. ellerine sağlık teyzoş, harika. güle güle kullanın inşallah canım.

kızlar, yeni cicilerin hepsine baktım, muhteşem tatlılar.. içlerinde bizim kuzuları düşününce, içim titriyor.
maşallah suphanallah hepsine..

sormak daha iyi tabi ki ama geçen yıl görümcemin bebeği gece nefes almakta zorlanmıştı dr havanın kuruluğundan olduğunu söylemiş hatta oksijen tüpüne bağlamışlardı birkaç saat dr medikalcilerde satılan nemlendiricilerden almalarını önermişti diğer piyasada satılanlar pek iyi değilmiş

kızlar aldığınız herşey çok güzel bebişleriniz giysin güle güle, ama biraz abartmıyor musunuz,?Herkesin kendi bütçesi ama bizim bebişler sürekli büyüyecek ve yeni ihtiyaçlar çıkacak onlara uzun vadede nasıl yetişeceksiniz? Bebeğin büyüme hızı da çok önemli bir arkdaşaım 3-6 aylıkları hiç giydiremediğini bebişin direk 6-9 aylıklara geçtiğini söylemişti. Hem kış ortası daha çok indirim olacak, onları takip edip daha fazla alma imkanımız olur diye düşünüyorum.O yüzden ben elimdeki listeyi geçmeyeceğim, sadece bir öneriydi...

kızımın kurdela nakışoyla işledigim battaniyesi daha pikocuya verilecek..

Son düzenleme:
ecrin, çiğleklerin içine... noktalar yapmayı denedin mi canım.? daha bi renkli olur gibi sanki..

yaw uzun zamandır girmeyeli epey bi bişeyler kaçırmışım.ne güzel şeyler almışsınız öle.hepsini güle güle iyi günlerde kullanın.

ecrin canım ellerine sağlık, ayris ne kadar şanslı ya çok becerikli bi annesin sen maşallah

eeee kızlar yeni ciciler yok mu hadi ekleyin de görelim

gayet guzel gorunuyor ecrin battaniyeler fiyatina gore cok iyi bence hem battaniye cok kullanilan bisey iyi yapmissin

ya ben de baktım bu battaniyeye ama kalmamış. ben d ekendime pijama aldım. kızlar doğum sonrası giyersizinz. gayet güzel bence bi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…