2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

aldıklarınız çok güzel inş bebişleriniz güzel günlerde kullanır bende 2009 ocak annesiyim size tavsiyem alışveriş olayına fazla kaptırmayın kendinizi evet engelmmeke çok zor oluyor kendinizi ama bekleyin bir doğsunlar şuan acil ihtiyaçlarınızı alın çünkü fazlasıyla hediye geliyor ve inanılmaz çabuk büyüyorlar o yüzden doğmadan önce alınan fazla şeyler hep küçülüp kalıyor size diyeceğim bekleyin geliştikçe büyüdükçe alırsınız çoğu şeyleri hem daha zevkli oluyor her zaman yeni kıyafetler çıkıyor güzel ürünler indirimler olşuyor bebişinizi alırsınız yanınıza beraber alışverişin tadını çıkarırsınız.Bu arada doğum çantanızı 33 üncü haftaya kadar hazırlamaya bakın derim çünkü ben 37 inci haftada doğum yaptım ve acilen oldu bitti herşey allahtan o gün hazırlamıştım yoksa ortada kalıcaktım o heyecanla ne nerde aklınıza bile gelmiyor

haklısın ama, çok zor... almamak çok zor.
bu arada, deneyimli anne olarak, doğum çantası iççin ne koyayı önerirsin? luzumsuz olanları taşımayalım.. bir de çok gerekli olan bişeyler varsa, atlamayalım.
allah bebeğine de sizlere de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

allahım yarabim surprise... ben de diyorum nedir bu doğu yatağı :)
meğer sen doğum yatağını kastediyormuşsun :)

şahsen ben, mor tercih etmezdim, daha soft bir renk almayı düşünürdüm sanırım.

yalelcim evet doğum yatağından bahsediyorum bu dün aldığım örtü yeni aldığım için koydum resmini bide ucuz aldığım için çok sevdim netteki fiyatının 3te biri fiyatına aldım tek bu renk vardı alırken ama istiyordum ne zamandır severek aldım
sadece bu koyulmuyor yatağa en az 3-4 kanaviçe takımım delik işi tak.iğne oyası tk saten yatak örtüsü tak.var hemen hemen her renk mevcut inşallah Allah nasip ederde sağlıcakla yavrumu kucağıma alırsam yatağı süsleyip resimliycem o zaman sizin için

melisamın geri kalan cicileri
coğunu annanesi getirdi
artık baska kıyafet yok kuzuya

battaniye ve havlusu

bornoz takımı

çorapları

hastane cıkısları

mevlüt takımı

nevresim takımı

içlik pijamaları

anasının lohusa tacları :roflol:

uyku seti opuyorumnanaktan

Canım güle güle sağlıkla giysin melisacık zemuszemus

pijaması :)

bu yeleğin pembeside vardı ama mavisi daha hoşuma gitti :)

bunu komşumun kızı getirdi hediye(9yaşında)

atlet-kilot takımı :)

alt açması

havlusu

odadaki tek kişilik yatağa nevresim takımı

bim den aldığım battaniye ve uyku seti

julicim melisacık cicileri sağlıklı güzel günlerde kullansın.. bende fazla bişey alamıyorum aldıklarımın çoğu ankarada annenanneside bi sürü bişeyler yapmış artık gelirken getircek

ozaman vaktiz olursa onların resminide çeker koyarız :)

saol sedoşum
güzel kızın iyi günlerde kkullansın hepsini opuyorumnanaktan
annaneler cok meraklı yaa
babannelerde tam tersi :dilcikar:

Juli Melisa'nın hiç bi eksiği kalmadı artık sanırımzemuszemus
Kokoş anasının taçları da hazırkaydirigubbakcemile3
Şimdi gelsin bakalım Ocak ayızemuszemus

Herşeyi çok güzel, inşallah iyi günlerde giydirirsin

sedoşum senin kızının cicişleri de çok güzellerzemuszemus
İnşallah iyi günlerde giydirirsin kızına
Bim'e bende bakıyım bari bu akşam

saol sevcan teyzesii
ama anası hep eksik buluyo kaydirigubbakcemile3
1 saat önce artık bişi almam demiştim ya
az önce yine aldım özelcan bebeden
burası sayemde ayakta duruyo zaten kaydirigubbakcemile3

ay bu bebişler çok şanslı ya hepsinin anneleribirbirinden zevkli..ben koyamıyorum oğlumun cicilerini offf:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bunları aldık.... aynı rengi pembe-gri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…