aldıklarınız çok güzel inş bebişleriniz güzel günlerde kullanır bende 2009 ocak annesiyim size tavsiyem alışveriş olayına fazla kaptırmayın kendinizi evet engelmmeke çok zor oluyor kendinizi ama bekleyin bir doğsunlar şuan acil ihtiyaçlarınızı alın çünkü fazlasıyla hediye geliyor ve inanılmaz çabuk büyüyorlar o yüzden doğmadan önce alınan fazla şeyler hep küçülüp kalıyor size diyeceğim bekleyin geliştikçe büyüdükçe alırsınız çoğu şeyleri hem daha zevkli oluyor her zaman yeni kıyafetler çıkıyor güzel ürünler indirimler olşuyor bebişinizi alırsınız yanınıza beraber alışverişin tadını çıkarırsınız.Bu arada doğum çantanızı 33 üncü haftaya kadar hazırlamaya bakın derim çünkü ben 37 inci haftada doğum yaptım ve acilen oldu bitti herşey allahtan o gün hazırlamıştım yoksa ortada kalıcaktım o heyecanla ne nerde aklınıza bile gelmiyor
kızlar dün bahsettiğim doğu yatağı için aldığım kanaviçe pike takımını koymaya çalıştım ama olmuyor çektiğim fotoların boyutları çok büyük küçültemiyorum
nette buldum aynısını ordan bakın artık
Çeyiz Alışveriş - Ceyizsarayi.com : Dantel Elişi Pike Mutfak İğne Oyası Havlu Seccade Takımı
işte bu nasıl??????
julicim melisacık cicileri sağlıklı güzel günlerde kullansın.. bende fazla bişey alamıyorum aldıklarımın çoğu ankarada annenanneside bi sürü bişeyler yapmış artık gelirken getircek
ozaman vaktiz olursa onların resminide çeker koyarız :)
saol sedoşum
güzel kızın iyi günlerde kkullansın hepsini opuyorumnanaktan
annaneler cok meraklı yaa
babannelerde tam tersi :dilcikar:
Juli Melisa'nın hiç bi eksiği kalmadı artık sanırımzemuszemus
Kokoş anasının taçları da hazırkaydirigubbakcemile3
Şimdi gelsin bakalım Ocak ayızemuszemus
Herşeyi çok güzel, inşallah iyi günlerde giydirirsin
haklısın ama, çok zor... almamak çok zor.
bu arada, deneyimli anne olarak, doğum çantası iççin ne koyayı önerirsin? luzumsuz olanları taşımayalım.. bir de çok gerekli olan bişeyler varsa, atlamayalım.
allah bebeğine de sizlere de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
bebek için ayrı ufak bir çanta hazırlamıştım ben 2 takım hastane çıkışı koydum ama öyle bir düzene oturttum ki kimse çantamızı karıştırıp bişi aramak zorunda kalmadı bebeğin battaniyelerinin içine 1 adet bez çorap hastane çıkışını tam takım koydum bohça gibi katladım yerleştirdim valize çok pratik oldu hemşirelerde rahatladı çünkü parça parça o telaşla çantada aramak tam ölüm ben hastanede 4 gün kaldım sezeryan oldum mecburen erkem doğum oldu ve bebeğim dönmemişti.Kendime 2 takım pijama aldım ama hiç giymedim hastanede 2 takım gecelikle rahat ettim terlik hasta bezi,ıslak mendil,havlu,sabahlık aldım üstüme mecburen sezeryandan sonra kaldırıyorlar gezdirmeye en çok hasta bezi gitti bende 10 luk paketlerden 2.5 paket harcadık,çorap çamaşır koydum 2 şer takım mutlaka ama mutlaka bol alın çamaşırlarınızı çünkü vucüt aşırı şişiyor doğumdan sonra sonra bebeğe kalın battaniye aldım yedek bezler ıslak mendiller ne biberon ne emzik aldım hiç gerek duymadım zaten doğduuğu gibi emzirmeye veriyorlar yanınıza kendiniz için bir çanta oluşturursanız rahat edersiniz.eksrta bişiler almanız gerekebilir tabiki sizin ihtiyaçlarınıza bağlı ama en gerekli iççamaşır terlik ve gecelikler artık tercih size kalmış pijama veya gecelik olarak fazla biişi almayınderim ben çantamı geri getirdim yelek falan almıştım ama giymek ne mümkün hastane öyle sıcaktı ki biz camları açıyorduk o yüzden gerçekten ihtiyacınız olanları alın zaten 1 günde çıkarıyorlar önemli bişi olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?