Sedacım renkleri de güzelmiş güle güle sağlıkla kullansın miniğin zemuszemus
Bunlar da hastane çıkışımız :))
Bunlar da okuldan bir arkadaşın hediyesi(oğluşumun ilk hediyeleri:))
juli melisa her gun degil her saat kiyafet degistirecek sayende hepsini giymek icin :) saka bir yana hepsi cok guzelelr saglikla giysin ins. bu arada taclardan birinin rengi neden mavi hayatim erkek cocuk ozlemi mi desem ikinsiye hazirlik mi :)
sdsmt cok cici senin aldiklarin da hepsini iyi gunelrde saglikla giysin melegin dayiya da kocaman bravo valla ne guzel en onemli parcalardan ikisini almis sevmeye hak kazindi yegenini :)
ozgecim senin oglusn da gule gule iyi gunelrde giysin cicilerini yelkenli hastane cikisi cok cici
juli melisa her gun degil her saat kiyafet degistirecek sayende hepsini giymek icin :) saka bir yana hepsi cok guzelelr saglikla giysin ins. bu arada taclardan birinin rengi neden mavi hayatim erkek cocuk ozlemi mi desem ikinsiye hazirlik mi :)
sdsmt cok cici senin aldiklarin da hepsini iyi gunelrde saglikla giysin melegin dayiya da kocaman bravo valla ne guzel en onemli parcalardan ikisini almis sevmeye hak kazindi yegenini :)
ozgecim senin oglusn da gule gule iyi gunelrde giysin cicilerini yelkenli hastane cikisi cok cici
yalelcim evet doğum yatağından bahsediyorum bu dün aldığım örtü yeni aldığım için koydum resmini bide ucuz aldığım için çok sevdim netteki fiyatının 3te biri fiyatına aldım tek bu renk vardı alırken ama istiyordum ne zamandır severek aldım
sadece bu koyulmuyor yatağa en az 3-4 kanaviçe takımım delik işi tak.iğne oyası tk saten yatak örtüsü tak.var hemen hemen her renk mevcut inşallah Allah nasip ederde sağlıcakla yavrumu kucağıma alırsam yatağı süsleyip resimliycem o zaman sizin için
kızlar bunları aldık.... aynı rengi pembe-gri
evet biz de neredeyse alışverişlerimizi bitirmek üzereyiz. az bişi kaldı. kızlar valla artık çok yoruluyorum. kış gelmeden hazırlıklarımız bitsin.
bebişimin küveti,kovası, maşrapası. file d ealdım o diğer fotda. kızlar fileyi küvetinize deneyerek alın. biz de biri küçük geldi standart demelerine rağmen. başka bi marka iyi tam oldu.
bunlar da aateşölçer,biberon,emzik emzik tutacağı ıvır zıvırs.
portbebe ve çantamız.
ikeadan aldığımız takım önlükler ve içi yumuşak topumuz. bimden aldığımız çervemiz.ve kışlık polar beremiz.
hiç uzun kollu badimiz yoktu neredeyse. uzun kollu badilerimiz.
özellikle gece yatışı için uygun kendinden eldivenli tulumlarımız.
ikeadan adığımız gardıropumuz.daha kurulmadığı için netteki resmini koydum.
oyuncaklar için duvara asacağımız saklama çözümümüz.bu da netetki resmi daha açmadım.
banyo ve bakım ürünlerimiz.
bu sepetlerden ayıcıklı olanı bakım ürünlerini koymak için aldım. diğerini de dolabın içine ptik,çorap vs. koymak için aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?