2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

Sedacım renkleri de güzelmiş güle güle sağlıkla kullansın miniğin zemuszemus

Bunlar da hastane çıkışımız :))

Bunlar da okuldan bir arkadaşın hediyesi(oğluşumun ilk hediyeleri:))

sağol canımm dayımız aldı arabamızı ve araba koltuğumuzu birlikte gitmiştik ben alcam dedi bende olur dedim kaydirigubbakcemile3

senin bıdığında güle güle güzel günlerde kullansın cicilerini....

juli melisa her gun degil her saat kiyafet degistirecek sayende hepsini giymek icin :) saka bir yana hepsi cok guzelelr saglikla giysin ins. bu arada taclardan birinin rengi neden mavi hayatim erkek cocuk ozlemi mi desem ikinsiye hazirlik mi :)
sdsmt cok cici senin aldiklarin da hepsini iyi gunelrde saglikla giysin melegin dayiya da kocaman bravo valla ne guzel en onemli parcalardan ikisini almis sevmeye hak kazindi yegenini :)
ozgecim senin oglusn da gule gule iyi gunelrde giysin cicilerini yelkenli hastane cikisi cok cici

gerçekten öyle çok duygulandırdı beni :gitme: ne kadar teşekküretsek azdır..
benim ondan onun benden başka kardeşi yok 1 kere dayı olacak :)
hele bi onunda çocuğu olsun halası neler neler yapacak ona :)

sedosun aferim dayıya
bizimde halamız aldı arabayla oto koltuğunu sağolsun
iyi günlerde kullansın hepsini

özgecim hepsi cok güzel
güzel günlerde giysin oğlusun

saol jasminim ama mavi değiş oo lülülülülülü
pembe hatta üstü pullu kaydirigubbakcemile3
ama cekimden belli olmuyo galiba
yoksa eve henüz mavi bişi almadık laelaelaelaelae

güle güle giysin bebişleriniiz kızlar..opuyorumnanaktan

bende dün bir sürü ciciler aldım bebişime ama fotosunu çekmeye üşeniyorumm

eksigi bir beşik ve bebek çantamız aldı..

ya alışveriş yaparken ben hep 0 3
ve 0..6 aylık aldım önümüz yaz diye..
hatamı yaptım
0..3 ay olnları deiştirssemmi 0 6 aylıkmı alsam pek küçük geldi gözüme...bazıları...

hepsi ayrı ayrı yerde olunca böle parça parça çekip ekliyorum :)

bebek arabasıyla araba koltuğunun resmini koymuştum ama ışıktan çok parlamış kötü çekmişim....

hmm anladım.
ne çok bişeyler yapacaksınız siz öyle yahu..:)
ben, kasımda 1 yıllık evli olucam. ve henüz kocemin bile görmediği, direk katlayıp kaldırdığım birkaç nevresim takımım var, pike takımlarımı zaten henüz hiç kulanmadım.
kaldırdıklarımın hepsi de oldukça ağır takımlar... onlardan birini sericem artık yatağımıza..
bakıcaz işte.
ama öyle bin tane işe gelemem ben valla, size kolay gelsin :)

kızlar bunları aldık.... aynı rengi pembe-gri

sedacım çok güzel, güle güle kullanın. aferin dayıya.. çok tebrik ederim kendisinin düşüncesini.

juli ve özge.. hakkatten çok güzeller bu aldıklarınız da.
hayırlı zamanlarda kullansın bebişler inşallah.

evet biz de neredeyse alışverişlerimizi bitirmek üzereyiz. az bişi kaldı. kızlar valla artık çok yoruluyorum. kış gelmeden hazırlıklarımız bitsin.

bebişimin küveti,kovası, maşrapası. file d ealdım o diğer fotda. kızlar fileyi küvetinize deneyerek alın. biz de biri küçük geldi standart demelerine rağmen. başka bi marka iyi tam oldu.

bunlar da aateşölçer,biberon,emzik emzik tutacağı ıvır zıvırs.

portbebe ve çantamız.

ikeadan aldığımız takım önlükler ve içi yumuşak topumuz. bimden aldığımız çervemiz.ve kışlık polar beremiz.

hiç uzun kollu badimiz yoktu neredeyse. uzun kollu badilerimiz.

özellikle gece yatışı için uygun kendinden eldivenli tulumlarımız.

ikeadan adığımız gardıropumuz.daha kurulmadığı için netteki resmini koydum.

oyuncaklar için duvara asacağımız saklama çözümümüz.bu da netetki resmi daha açmadım.

banyo ve bakım ürünlerimiz.

bu sepetlerden ayıcıklı olanı bakım ürünlerini koymak için aldım. diğerini de dolabın içine ptik,çorap vs. koymak için aldım.

hepsi çok cici :) güle güle kullansın bebişin :)

özgecim,jülicim ve sdsmtcim cicilriniz gerçekten çok güzel. bebişler sağlıklı günlerde ol bol gülücük atarak giysinşer. artık ben kıyafet almıcam artık. sadce kışlık bi tulum istiyorum eğer bulabilirsem. başkada yok. kendime gecelik filan almam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…