2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

esra mustelamı aldın canım
iyi yapmışsın
en azından kendine bişey almak moral oluyo

bide kafama takılan bişey var ben sebamed e baktım bebek ürünleri ile ilgili pahalı geldi bana
mustelaya yakın hemen hemen
mustelamı alsam zaten kremi var bende
siz ne dersiniz

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum arkadaşım çok tatlı uğraşlar bunlar ve bütün arkadaşların aldığı ciciler birbirinden güzeller,,,,Anne olmak bence kadınlara en güzel hediye Allah tan,,,,,Dilerim isteyen herkez bu duyguyu yaşar opuyorumnanaktan

resimleri cam dan cektiğim için net değil kusura bakmayın :kedi:

polar battaniye takımı carsaf ve yastık kılıfı

pikesi

kirli torbası

önlüğü emzik kutusu emziği ve bantı

bence fiyatlar aynıysa mustela al:lepi:
bende Mustela alıcam
ama pişik kremini kesinlikle Bepanthen alıcam, hem ucuz hemde herkes memnun

ay julicim hepsi cok tatli ya cok sekerler iyi gunelrde kullansin emlisacik zaten ben bu funanbabynin uruunelrine bayiliyroum ben de gelince ordan alacagim nevresimini battaniyesini uyku setini kirli torbasini falan

ay julicim hepsi cok tatli ya cok sekerler iyi gunelrde kullansin emlisacik zaten ben bu funanbabynin uruunelrine bayiliyroum ben de gelince ordan alacagim nevresimini battaniyesini uyku setini kirli torbasini falan
saol jasminim
polar için funnababyi aradım
onlar anti allerjik dedi
almısta oldum napıcamı bilemiyorum

Hepsi çok tatlı:icecream:
İyi günlerde kullansın Melisacık:asigim:

saol sevcan teyzesi opuyorumnanaktan

kızlar sebamed medikal bir ürün olduğu için ben onu tercih ettim. zaten kesin şampuanını falan ena z 2 ay kullanır. ben indirimden aldım valla. çok pahalı değillerdi. losyon,yağ falan en pahalısı 16 liraydı. hangisi hatırlamıyorum. arkadaşlara sordum herkesin bebğinin kafası konak olmuyomuş olmadan almaya gerek yk dediler. bir de ne şampuan ne bişi zeytinyağı çok iyi geliyomuş. herkes öle geçirmiş. zaten bebiş b iraz büyüsün daline falan geçicem.mis kokulu daline. çocukluğmun şampuanı. çok severim. yeni doğunca çok hasssa olduklaı için sebamed tercihe ttim

jülicim ciciler yine çok şeker. güle güle kullansın melisacık

saol swetim
bende sebamed aldım hepsini
o daha güvenilir geldi
mustela birazda her yerde olmadığında pahalı olabilir
cevremdede hiç kullanan duymadım
oysaki fransada fiyatları uygun

julicim güle güle kullansın melisa cicilerini çok güzellermiş çok beğendim.

esracım çatlak kremi olarak ben de mustela kullanıyorum ve de çok memnunum umarım sen de memnun kalırsın

julicim melisacık güle güle kullansın cicilerini....

julicim cicileriniz çok tatlı,güle güle kullansın melisacık zemuszemus

julicim güle güle kullansın melisa cicilerini çok güzellermiş çok beğendim.

esracım çatlak kremi olarak ben de mustela kullanıyorum ve de çok memnunum umarım sen de memnun kalırsın

julicim melisacık güle güle kullansın cicilerini....

melisa hepinize tesekkür ediyor teyzeleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben bütün bakım ürünlerini mustela almaya karar verdim kızlar aldığımız 1 ürün bize aylarca yeticek
almışken iyisi olsun bakın bunları alacağım,

PhysiObebe Durulama gerektirmeyen temizleyici sıvı 33 TL

Temizleme mendilleri 29 TL

konak önleyici yenidoğan köpük şampuan 28TL

Sabun içermeyen Banyo Şampuanı 41TL

besleyici masaja elverişli bebek yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…