2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

Eklentiler

• $Fotoğraf0214.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0213.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0215.webp
    29 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0216.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0217.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 66

Eklentiler

• $Fotoğraf0218.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0219.webp
    25 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0220.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 73
myo bebişim ne güzel kıyafetler almışsın sen öyle
cici kızın güzel günlerde giysin inşallahhhhhhhhŞeniz

kıyafetleri ne çabuk almışsınız ben 7. ayımdan sonra almaya başlamştım en son eklenenlere baktım çok güzel ama tavsiyem elbise türü şeyleri az alın rahat olmuyor karnına doğru sıyrılıveriyor, bebekte rahat etmiyor anne de... onun yerine çıtçıtlı badi alın bol bol yazlık,yani seneye yazın giyebileceği, sonra kışında atlet niyetine giydirirsiniz, yazın en rahat çıtçıtlı badi oluyor, gezmeler için de çok şık çıtçıtlı badiler var ben onlardan aldım, çok rahat ettik, zaten günde en az 3-4 kez üzerimizi değiştiriyoruz bol bol alın

smhsmh: tşkrler canım
aybuke: haklısın tatlım ama ben elbiseler giydirme hevesi içindeyim öyle giyinmiş kız çocuklarına hastaydım içimde kalmasın
çıtçıtlı bol alıcam
ama elbisede bol alcam

kızlar çok güzel cicileriniz,güzel günlerde giyilsin inşallah:)
benden küçük bi tavsiye..isteyene:bebek doğunca insan daha çok almak istio,hem ihtiyacı ne o bilinio hem de ölçüler..:)bence yenidoğanları alın yeter,diğerlerini beraber alırsınız..

ben aldım bile kızlar:CüvCüv: pazar günü tansaştan içinde 12 tane var 7,5 tl güzel bişeye benziyolar hihoyyyt

sevcan ve myo cicileriniz çoooooooookkkkk güzelll allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin nazar değmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…