2010 şubat anneleri bebek bakım ve eğitim sorunlarını tartışıyor..

çadırı benim kızında sevecegini düşünoyurm.bi yere girip çıkmaya bayılıyobama bizdede yer yok.alamıyorum maalsef..oyuncak almıyorum çünkü evde yeteri kadar oyuncak var.ablasından dolayı.müzikli oyluncaklara daha bi meyilli defne.top bizimkide çok sever.ablasıyla topu kaydırarak oynamıyı çok seiyo.yada alıp atacak.özlem gibi evdeki eşyalarda ilgisin cekiyo.belirli bişey yok tabi.ilgisi her an değişibiliyo.

playskool ılk arabam kullanan varmı kızlar.ogluma dogum gununde hedıye geldıde.pek oynamıyo.benım oglumdamı bı tuhaflık var anlamadımkı

yok canım bizdede var. Doruk hic kullanmadı yürümek icin. biraz önündekilerle ilgilendi o kadar. ama yürümeye başyalayınca üzerine oturup ayaklarıyla kullanır diye düşünüyorum.

playskool ilk arabam bizde var..çok önceden almıştık..ilk zaman pişman olmuştum..ama sonra onunla yürümeye başladı..yürüteçten sonra o daha bir özgürlük tabiki..önündeki kutuyla da baya oynuyo.. mandalları doldurup boşaltıyo..yazın araba olarak kullanır diye düşünüyorum..memnunum yani ben..

size şöyle anlatayım..

"playskool müzikli eğlence merkezi" eşim almış gelmiş indirimde diye..ben de gerek yoktu,niye aldın dedim..biraz kırıldı tabi..pek oynayacağı bi oyuncak gibi gelmedi..burak o oyuncağı inanılmaz sevdi..abartmıyorum 9 aylıktı bu zamana kadar sıkılmadan oynadı..4 aydır her oyun köşesine gittiğinde onunla oynuyo direk..bu oyuncak sayesinde o odada oyun oynarken ben mutfağa,tuvalete gidebildim..önceden imkansızdı..belki de büyüdü artık ama ben bu oyuncağa bağlıyorum bilmiyorum..şimdilerde daha yeni sıkılmaya başladı..içiçe kovalarla oynuyo bu ara..indirimde olduğu zaman playskool un zıplayan toplarını dda alacağız..

bize gelen ecenaz ve elif de bu oyuncağı çok sevdi..baya vakit geçirdiler..kızlar da biz de alalım dediler, aldılar mı bilmiyorum..tabi bu arada eşim her fırsatta "bak sen beğenmemiştin" diye başıma kakmadan durmuyor..

ya evet kuytuya kaçma var, sandalyelerin arasından masanın altına kaçıp ordan saklambaç oynamak en büyük keyfi mesela, oyuncaklar hakikaten boş boş bekliyo valla.

playskool ılk arabam kullanan varmı kızlar.ogluma dogum gununde hedıye geldıde.pek oynamıyo.benım oglumdamı bı tuhaflık var anlamadımkı

evet ben aldım aylar önce ilk ayaklandığı zaman, belki yürümesine yardımcı olur diye, çünkü ben hiç yürüteçe koymadım, kendisi öğrensin istedim yürümeyi.

ama hiç yüzüne bakmadı, şimdi bir kaç haftadır kullanıyo cesaret geldi sanırım yürüyo ya, adımlar fazlalaştı tabii.

tuhaflık yok yani, onun üzerindekiler çok ilgisini çekti, onları ısırıyo çeviriyo arabayı tekerlekleri yiyo falan :)

güzelmiş valla canım, alsam mı ki ben de acaba müzik nasıl bu oyuncakta ?

değişik bi müziği var çiğdemcim..sıradan değil..pek bi canlı..oyuncakcıya gittiğinde bak bi..hoşuna giderse alırrsın..ama indirimleri takip et derim ben..20 lira falan fark oluyo..

bende oyuncak almayı bıraktım kızlar.
yüzüne bakmıyor keza...
bizim oyuncaklarımız tencereler,tavalar,havan (favorimiz hatta),elek,plastik kaplar,kilerdeki içi dolu kavanozlar...
kısacası bütün mutfak eşyaları.
çekmeceler,dolaplar.
şu aralar oyuncaklarıyla oynamıyor. ilgisini çekmeye başladığı zaman yeniden almaya başlayabiliriz ama şu dönemde boşuna almış olurum. çünkü mutfağımız ipeğin yegane oyun alanı. bende bırakıyorum dağıtsın. napiyim. onları seviyor onlarla oynuyor...
bir de atımız var salannan. yağız abimiz verdi onu seviyor.
3-4 bebek dergisi var ordaki bebekleri seviyor cici yapıyor
1-2 sesli kitabımız var onlarla azcık oyalanıyor
bir de balonumuz ve topumuz.
gerisi odasında öylece duruyor

değişik bi müziği var çiğdemcim..sıradan değil..pek bi canlı..oyuncakcıya gittiğinde bak bi..hoşuna giderse alırrsın..ama indirimleri takip et derim ben..20 lira falan fark oluyo..

tamam canım yazdım aklıma, takip edicem netten siteleri de, çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…