playskool ilk arabam bizde var..çok önceden almıştık..ilk zaman pişman olmuştum..ama sonra onunla yürümeye başladı..yürüteçten sonra o daha bir özgürlük tabiki..önündeki kutuyla da baya oynuyo.. mandalları doldurup boşaltıyo..yazın araba olarak kullanır diye düşünüyorum..memnunum yani ben..
size şöyle anlatayım..
"playskool müzikli eğlence merkezi" eşim almış gelmiş indirimde diye..ben de gerek yoktu,niye aldın dedim..biraz kırıldı tabi..pek oynayacağı bi oyuncak gibi gelmedi..burak o oyuncağı inanılmaz sevdi..abartmıyorum 9 aylıktı bu zamana kadar sıkılmadan oynadı..4 aydır her oyun köşesine gittiğinde onunla oynuyo direk..bu oyuncak sayesinde o odada oyun oynarken ben mutfağa,tuvalete gidebildim..önceden imkansızdı..belki de büyüdü artık ama ben bu oyuncağa bağlıyorum bilmiyorum..şimdilerde daha yeni sıkılmaya başladı..içiçe kovalarla oynuyo bu ara..indirimde olduğu zaman playskool un zıplayan toplarını dda alacağız..
bize gelen ecenaz ve elif de bu oyuncağı çok sevdi..baya vakit geçirdiler..kızlar da biz de alalım dediler, aldılar mı bilmiyorum..tabi bu arada eşim her fırsatta "bak sen beğenmemiştin" diye başıma kakmadan durmuyor..