- Konu Sahibi CiciliBicili
-
canım 4 te kılomu çarçabuk veririsin ben şuan 10 a bile razıyımbilmiyorumkismilecanim valla çok iyi olmus bu konu
bende 15 kilo almistim 11 i gitmisti 4kilo kalmisti ama vercegime yine bi kilo almisim tabi süt olsun diye ondan bundan yersem olcagi buydu
supper konu olmus canım...
8 kılo aldım dogumdan sonra 14 kılo verdım. aldıgımın fazlası gıttı ama zaten fazla kıloyla hamıle kalmıstım. o yuzden hala bı verıcegım 10 kılom var...
ben de kilolu hamile kalanlardanım. 72 ile başladım ve 8 kilo aldım. doğumda 5 kilo ve doğumdan 1 ay sonra kalanını verdim. eski kiloma döndüm ama biraz daha versem iyi olacak. göbek kaldı çünkü. guclubacismile
kızlar ya ne dikat etmesi.ne sporu yaa.ben habire alıyorum.süt olsun diye tıkınıp duruyorum.ama yemeyincede guögüsler yumuşak oluyo yersem iyimafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben diyeyim56 ile başladım hamilelige.67 ile doguma girdim.11 kilo aldım.
dogumda 6 kilo verdim.61 oldum.ama şimdi.63 kiloyum.evdeki tartıya korkumdan bakamıyordum.bi tartıldım tahmin ettigim gibi 2 kilo almışım.ben emzirdigim sürece .işey yapamam.benim nerdeyse göbegim yok.basenlerde toplanmış sanırım.iyi durmuyo.
hayırlıbıyla şu 4 aya bi gelilim katı gıdalara geçerek .en azından yediklerimi dikkat ederim.o zamana kadar almassam iyi..
ooo siz yine iyisin hiç dertlenmeyin
ben 72 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim hastaneden çıktığımda 80 kiloydum
şimdide sadece 2 kilo verebilmişim 78 kiloyum
çoookkk çalışmam gerek çoookk
ama emzirdiğim sürece çok zor gibi
ooo siz yine iyisin hiç dertlenmeyin
ben 72 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim hastaneden çıktığımda 80 kiloydum
şimdide sadece 2 kilo verebilmişim 78 kiloyum
çoookkk çalışmam gerek çoookk
ama emzirdiğim sürece çok zor gibi
kızlar valla sizi pek bi umursamaz gördüm biraz silkelenip toparlanma vakti gelmedimi çıtı pıtı anneler olsak fena olmazmıalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?