- Konu Sahibi CiciliBicili
-
kız göbek için streç folyoyu sarıyolarmış terletiyomuş o deneyenler var valla bende denicem......
kız yine hamile olma :)))) bak 2. erkek geliyor galiba.
Acaba termal sauna şort mu giysek kızlar rejim yapamıyoruz. Benim bi arkadaşım onunla çok güzel kilo verdi. Şöyle üzerimize giyip yarım saat yürüsek mesela faydasını görür müyüz
Kızlar konunun açılması çok iyi olmuş.
Bende ideal kilom 59 iken 64 kilo ile hamile kaldım toplam 15 kilo aldım. 79 ile doğuma girdim..
Şuan 70 kiloyum ve 2 aydır aynı kiloda takıldım kaldım ne alıyorum nede veriyorum. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum..
Bir aydır korse giyiyorum karnımı sarıyorum ama göbeğim hala yerinde duruyor.. Çok moralim bozuluyor..mafoldumben
Ayşegül gibi benimde yemezsem göğüslerim yumuşacık oluyor.. Allah hepimizi kilolardan kurtarsın..
43 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 58 kiloydum.Dogumdan hemen sonra 53 kilo oldum suan 46 kiloyum.Ben kilomdan memnunum fakat göbeğim beni rahatsız ediyor.Korse kullanıyorum fakat korseler büyük geliyor tam sıkmıyorGöbek eritmek için neler yapılabilir acaba ?
43 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 58 kiloydum.Dogumdan hemen sonra 53 kilo oldum suan 46 kiloyum.Ben kilomdan memnunum fakat göbeğim beni rahatsız ediyor.Korse kullanıyorum fakat korseler büyük geliyor tam sıkmıyorGöbek eritmek için neler yapılabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?