2010 şubat anneleri birlikte forma girelim

bende 64 kilo ile hamile kalmıştım doğuma kadar 78 oldum, şuanda 70 kiloyum, bi 10 kilo versem 60 olsam çok iyi olurdu aslında ama kendimi tatlı yemekten alamıyorum bu gidişle kilo veremiycem herhalde mafoldumben

Acaba termal sauna şort mu giysek kızlar rejim yapamıyoruz. Benim bi arkadaşım onunla çok güzel kilo verdi. Şöyle üzerimize giyip yarım saat yürüsek mesela faydasını görür müyüz

Acaba termal sauna şort mu giysek kızlar rejim yapamıyoruz. Benim bi arkadaşım onunla çok güzel kilo verdi. Şöyle üzerimize giyip yarım saat yürüsek mesela faydasını görür müyüz

o gerçekten işe yarıyomuki..ben pek inanmıyorumdaa...

o şortla benim bi arkadaşım epey kilo verdi valla geçen yaz. İşe yarıyor tabi kimisi sadece su kaybediyorsunuz diyor ama benim gözümün önünde verdiği için işe yaramıyor diyemeyeceğim.

kızlar çok moralim bozuk.evedeki tartıya bi türlü çıkmıyordum.bugün bi çıkayım dedim.aaa ne gördüm iki kilo daha almışım.mafoldumben..yani iki ayda toplam 4 kilo almış oluyorum..off zeyneptede 6 kilo almıştım.artık dur demenin zamını geldi.ekmek çok az yiyecegim bana kilo yaptıran tatlıydı.bugünden itibaren tatlıyıda kestim bacılar.bol su.bitki çayları.meyve.normal yemeklerimi yemeye devam edecegimi.olmuyo böyle.dogum kiloma 2 kilo kalmış.ben niye böyleyim yaa.bitti artık görün kilo verdim diye yazaçagım artık peeeehh:umursamaz:....

ben 60 kg ile hamile kaldım aslında o bile fazlaydı hep 58 lerde olurdu kg.
77 ile doğuma girdim bugün tartıldım 67 kg olmuşum.ama ayağımda ayakkabı üzerimde mont vardı.
kglar gidiyor sanırım yavaş yavaş ama sezeryandan kalan alt göbek hala yerinde duruyor zaten uyuşuk hiç bişey hissetmiyorum 1 yıla anca verirsin eski haline dönersin diyorlar çok değilmi 1 yıl yaaa...

bu kilolardan depresyona girmesem iyi. bende takmıyorum çocuğumun sütü herşeyden önemli diyorum boğazımdan kesemiyorum ama aslında kafaya takıyorum.
benim sorunum belden aşağımla ilgili. bacaklrım kalınlaştı çatlaklarım oluştuuu napçam bakalım mafoldumben

valla benmde kafam bugün iyice bozuldu.pantolnu giydm göbeğim fırladı.ayyyyyyy irendim ya.hemen zayıflamalıyım..

ben 73 kiloyla hamile kaldım.. 90 kiloyla doğuma girdim.. şimdi 78 kiloyum.. hala göbek duruyor tabii ki.. içerde bi tanesini unutmuş diyenler var ya hani o vicdansızlar.. aynısını bana da sölüyorlar kızlar :))

Kızlar konunun açılması çok iyi olmuş.
Bende ideal kilom 59 iken 64 kilo ile hamile kaldım toplam 15 kilo aldım. 79 ile doğuma girdim..
Şuan 70 kiloyum ve 2 aydır aynı kiloda takıldım kaldım ne alıyorum nede veriyorum. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum..
Bir aydır korse giyiyorum karnımı sarıyorum ama göbeğim hala yerinde duruyor.. Çok moralim bozuluyor..mafoldumben
Ayşegül gibi benimde yemezsem göğüslerim yumuşacık oluyor.. Allah hepimizi kilolardan kurtarsın..

ay sankı kendımı okudum
bende 64 ıle hamıle kaldım 74 ıle doguma gırdım ewe bı geldım 70 kıloyum ama suanda 72 kılo oldum tekrar göbekk duruyo yerlı yerınde dıkkat etmeye calısıyorum ama zoooorrrrrrrrrrrrrrrr:gitme:

yha kızlar anlaşılan herkes kılosundan memnun degıl ee pekı ne yapıyorsunuz rejim dışında bide kendınıze nasıl zaman ayırıyorsunuz ben pek fırsat yaratamıyorum belkıde içimden gelmıyor bılmıyorum ama yaz gelıyor toparlanmak gerek günluk neler yapıyorsunuz kendınız için-tatlicadiarzu-

43 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 58 kiloydum.Dogumdan hemen sonra 53 kilo oldum suan 46 kiloyum.Ben kilomdan memnunum fakat göbeğim beni rahatsız ediyor.Korse kullanıyorum fakat korseler büyük geliyor tam sıkmıyor Göbek eritmek için neler yapılabilir acaba ?

aman bacım ne ettin sen.46 kiloyla göbecikmi olur bee..
wah wah sende göbek var diyosan biz nööreeek:CüvCüv:.....

senın yerınde olmayı ne kadar ısterdım

seninle aramızda 33 kg var... sanırım ben bir fil yavrusuyum sırnaşık şey :roflol:

Bende 52 kiloyla hamile kaldım 69 ile doğuma girdim 1 aydır 60 kiloda takılıp kalmıştım. 2 haftadır kilo vermeye başladım şimdi 58 kiloyum ama benim sorunum kabızlık. Hayatımda hiç böyle olmamıştım sezeryan yapmama rağmen kronik kabızlık çekiyorum var mı aranızda benim gibi olan?

70kılo hamıle kaldım 81 ıle doguma gırdım şimdi 74 ama hamıle kalmadan oncede 10 kılo almıstım yanı sımdı 14 kılo fazlam var nasıl vercem bılmıyorum bebgım2aylık olana kadar gorenler benı hala hamıle sanıyorlardı sutum az bebsımı mama takvıyelı beslıyorum gorumcelerımde aa abla nekadar cok kılo almısın dıyorlar halbukı onlar hamılelıklerı boyunca 30 ar kılo aldılar sankı onlar dogumdan cıktıklarında eskı formlarındalardıda ban kılolusun dıyorlar acılen kılo vermem lazım en ıyı ekmek yememk ve makarnayıda kesmek on yeme bunu yemede ne yıyecez yalnız bundan sonra kılo verırız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…