- 12 Temmuz 2006
- 1.155
- 20
- 683
- 49
- Konu Sahibi CiciliBicili
-
ooffff bende 60 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim.
2 hafta önce tartıldım 69 kg'um.ama göbek duruyor yerinde.zaten dikiş yerlerim hala uyuşuk hissetmiyorum bile.
hiç bir pantalonuma giremiyorum.kot pantalon giymeyi özledimmmmm.
hadi birbirimize destek olarak verelim şu kgları.
o sezeryan uyuşuk yeri aylarca sürer geçmez yani.onu bekleme sen...
kızlar ben zeynep 6 aylık olunca diyetizyene gitmiştim.emzirme olayım çok azalmıştı.o yüzden artık başlayabilirim dedim ve gittim.65 ile gitmiştim diyetisyeni 2 ay sonra 56 kilo oldum.sonra diyetisyene gitmedin 5 kiloyuda kendim verdim51 e ulaşmıştım.kızım 10 aylıkken dal gibiydim..
ne verdi bana.listedi.
sabah:2 dilim ekmek.peynir 5 zeytin.domates salatalım. taze meyve suyu.1 yumurta.(haftada 3 kez )
arada.1 meyve ve yogurt
ögle. çorba.5 yumurta büy.köfte.yada tavuk.yogurt..yagı olmayan salata.2 dilim ekmek
ara.istersem sütlü tatlı.veya 1 meyve yogurt.veya 4 galeta.ayran
akşam.çorba.ızgara balık .köfte olabilir.veya etli sulu yemek.4 kaşık pilav.veya makarna.veya bulgur.2 dilim ekmek.
gece.1 bardak layt süt.
yada meyve.
böyleydi yani emzirmeyi pek etkilemiyo demişti.
bide yürü dedi.spor önermedi.ama yürüyüş yapmamı söyledi.bol su içeceksin dedi.hiç sevmem içmeyi demiştim.zonda olsa en az 6 bardak içmelisin demişti.
işte ama artık diyetisyene gitmeme gerik yok eartık ne verilecegini biliyorum.yada bu diyeti uygularım..
Aysegül kiz bende mi uygulasam bu listeyi neo sezeryan uyuşuk yeri aylarca sürer geçmez yani.onu bekleme sen...
kızlar ben zeynep 6 aylık olunca diyetizyene gitmiştim.emzirme olayım çok azalmıştı.o yüzden artık başlayabilirim dedim ve gittim.65 ile gitmiştim diyetisyeni 2 ay sonra 56 kilo oldum.sonra diyetisyene gitmedin 5 kiloyuda kendim verdim51 e ulaşmıştım.kızım 10 aylıkken dal gibiydim..
ne verdi bana.listedi.
sabah:2 dilim ekmek.peynir 5 zeytin.domates salatalım. taze meyve suyu.1 yumurta.(haftada 3 kez )
arada.1 meyve ve yogurt
ögle. çorba.5 yumurta büy.köfte.yada tavuk.yogurt..yagı olmayan salata.2 dilim ekmek
ara.istersem sütlü tatlı.veya 1 meyve yogurt.veya 4 galeta.ayran
akşam.çorba.ızgara balık .köfte olabilir.veya etli sulu yemek.4 kaşık pilav.veya makarna.veya bulgur.2 dilim ekmek.
gece.1 bardak layt süt.
yada meyve.
böyleydi yani emzirmeyi pek etkilemiyo demişti.
bide yürü dedi.spor önermedi.ama yürüyüş yapmamı söyledi.bol su içeceksin dedi.hiç sevmem içmeyi demiştim.zonda olsa en az 6 bardak içmelisin demişti.
işte ama artık diyetisyene gitmeme gerik yok eartık ne verilecegini biliyorum.yada bu diyeti uygularım..
kız aysegul bu lıste benım hamıleyken seker ıcın uyguladıgım lıseteye benzıyo. ben o lısteyı uygulayıp hamıleyken 3 kılo vermıstım :roflol:
Aysegül kiz bende mi uygulasam bu listeyi ne
bende de bi formul var aslinda 3 günde 3 kilo veriyosun ve bunu bir hafta aralikla yapiyosun çok yaptim ise yariyo ama içinde fazla bsey yok sütüm azalir diye deneyemiyom bende içindekileri neydi yazarim sonra
kızlar şu tatlı isteğini nasıl engelleyebilirim, canım sürekli tatlı istiyor durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?