2010 şubat anneleri birlikte forma girelim

Ben ilk çocuğumda 58 ile hamile kalıp 85'le doğum yaptım. 9 ay sonra eski kilomdaydım. Ne strese girdim, ne moralim bozuldu ne de söylenenleri taktım. Şimdi şubat annesiyim ben de ikinciyi doğurdum. 67 ile hamile kalıp 92 ile doğurdumbilmiyorumkismile
Şimdi 38 günde 80 kiloyum kendimi sevmiyorum:çok üzgünüm:
Mutsuzum hiçbişiyin içine sığmıyorum iki çocukla kaybolmuş durumdayım. Kilolar yüzünden en çok psikolojim yerlerde ben nazaman düzeliciyim:çok üzgünüm:

bizden başka kilo sorunu olan yok sanırım, kızlar güzel fikirler bekliyoruz, hem emzirip hem de nasıl zayıflayabiliriz.

gereksız seylerı keserek sanırım. ekmektır makarnadır pırınctır bunlar hem sırf kılo hemde gereksız... cayına attıgın sekerı azaltmak bıle ıse yarayabılır...
her turlu fıkre acıgım bende...

ooffff bende 60 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim.
2 hafta önce tartıldım 69 kg'um.ama göbek duruyor yerinde.zaten dikiş yerlerim hala uyuşuk hissetmiyorum bile.
hiç bir pantalonuma giremiyorum.kot pantalon giymeyi özledimmmmm.
hadi birbirimize destek olarak verelim şu kgları.

50 kg hamile kaldım 67 kg ile doğuma girdim 57 kiloyum ama bebişim 6 aylık olanakadar saldım zaten sütüm az ondan :kedi:

Benim kilom bi tek sütüme yaradı sanırım. Kızımı şimdilik iyi besleyen sütüm var. Çok fazla yemiyorum aslında bol sıvı tüketmeye gayret ediyorum ama şimdilik yapıştı kilolarım hiç gidecek gibi durmuyor. Bir de ben giyinmeyi seven bi insanım. Tüm gardrop bana bakıyor bir tek kıyafetim olmuyor o kadar sinir bozucu ki:çok üzgünüm:

o sezeryan uyuşuk yeri aylarca sürer geçmez yani.onu bekleme sen...

kızlar ben zeynep 6 aylık olunca diyetizyene gitmiştim.emzirme olayım çok azalmıştı.o yüzden artık başlayabilirim dedim ve gittim.65 ile gitmiştim diyetisyeni 2 ay sonra 56 kilo oldum.sonra diyetisyene gitmedin 5 kiloyuda kendim verdim51 e ulaşmıştım.kızım 10 aylıkken dal gibiydim..
ne verdi bana.listedi.

sabah:2 dilim ekmek.peynir 5 zeytin.domates salatalım. taze meyve suyu.1 yumurta.(haftada 3 kez )
arada.1 meyve ve yogurt
ögle. çorba.5 yumurta büy.köfte.yada tavuk.yogurt..yagı olmayan salata.2 dilim ekmek
ara.istersem sütlü tatlı.veya 1 meyve yogurt.veya 4 galeta.ayran
akşam.çorba.ızgara balık .köfte olabilir.veya etli sulu yemek.4 kaşık pilav.veya makarna.veya bulgur.2 dilim ekmek.
gece.1 bardak layt süt.
yada meyve.
böyleydi yani emzirmeyi pek etkilemiyo demişti.
bide yürü dedi.spor önermedi.ama yürüyüş yapmamı söyledi.bol su içeceksin dedi.hiç sevmem içmeyi demiştim.zonda olsa en az 6 bardak içmelisin demişti.
işte ama artık diyetisyene gitmeme gerik yok eartık ne verilecegini biliyorum.yada bu diyeti uygularım..

kız aysegul bu lıste benım hamıleyken seker ıcın uyguladıgım lıseteye benzıyo. ben o lısteyı uygulayıp hamıleyken 3 kılo vermıstım :roflol:

bende 72 ile hamile kalıp 84 le doğuma gittim şimdi 71 e düştüm hiç bişey yapmıyorum ama bende iki çocuk var küçüğü uyurken anca büyüğünü doyuruyorum ben yiyene kadar küçük uyanıyoben aç kalıyom fırsat olmuyo yemeye

Aysegül kiz bende mi uygulasam bu listeyi ne
bende de bi formul var aslinda 3 günde 3 kilo veriyosun ve bunu bir hafta aralikla yapiyosun çok yaptim ise yariyo ama içinde fazla bsey yok sütüm azalir diye deneyemiyom bende içindekileri neydi yazarim sonra

kız aysegul bu lıste benım hamıleyken seker ıcın uyguladıgım lıseteye benzıyo. ben o lısteyı uygulayıp hamıleyken 3 kılo vermıstım :roflol:

:roflol:.bacım en olcek rejim listeleri üç aşşa beş yukarı aynı olii.valla ben bu listeyle 2 ayda 9 kilo verdim..ama nasıl verdim.1 gün yedim 5 gün diyet yaptım.hatta hep yerdimde o kadar para verdim diyetisyene kilo vermesem koca kızacak ne diye gittin diye.bide madem gidiyoz diyetisyen garı peeh ben verdimde rejimi bak şuna he he venememiş demesin diye karıya inat rejim yaptım allama:roflol:...

bacım bu azaltmıyo.bak tatlıda var.benim için iyi bir diyet listesiydi.sarınım bunu yapacam eger yaparsam.
tamam bidenem gönder bize listeyi bakalım belküm karıştırırım iki listeyi:roflol:....

bende 61 ile hamile kaldım 23 kilo aldım 7 kilosu hala üzerimde diyetisyene başlamak istiyorum ama yemek güzel geliyor erteleyip duruyorum.kendi başıma bilinçsiz beslenirim besin dengesini tutturamam sütüm gider diye korkuyorum ve full yiyorum duyduğumuz şeyleridepaylaşırsak veririz inşallah.1.5 ay sonra düğünümüz var vermem lazım yoksa millet pervin doğum kilolarını verememiş diye konuşucaklmaz:

offfff benimde hala 5 kilo fazlam var bana kalsa 60 olsam yetecek hiçbir kıyafetim olmuyor ben hala hamiş pantolonlarımı giyiyorum yoksa diğerlerine sığmak mümkün değil :tomato:
aslında çok fazla su içiyorum günde sadece 2 öğün yiyorum öyle tatlıyla aramda yok süt olsun diye ne bulursam yiyeyimde demiyorum gece uykusu falanda yok bunca şeye rağmen hala kilolar kaldı kocamanda bir göbiş popiş kaldı bana :mymeka: karnımı görenlerde niye sarmadın diyor ya zaten acıyordu nasıl sarsaydım hem sanki sarmayla göbiş kaybolacakmı sadece saklanacak ama o hala orda duracak nasıl vercez bu kiloları senağlama

Kızlar üç kiloyu beş kiloyu dert etmeyin mutlaka verirsiniz. Ben diyorum ya ilk doğumda hiçbir şekilde rejim yapmadığım halde çok çok rahat verdim. Şimdi emziriyorsunuz çoğunuz bunun tadını çıkarın mutlaka gider. Benim dert ettiğim 20 kiloakannehir

20 iloda verilir be kuzum.azim meselesi bu bence.veremeyen üç kiloyuda veremez.dimi..

kızlar şu tatlı isteğini nasıl engelleyebilirim, canım sürekli tatlı istiyor durduramıyorum kendimi

kız göbek için streç folyoyu sarıyolarmış terletiyomuş o deneyenler var valla bende denicem......

62 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğum yaptım.hastaneden çıktığımda 74 kiloydum halende 74 üm hatta 75 e dayandım gibi birşey 13 hatta 15 kilo fazlam var ama daha erken diyenlerdenim bi 6 aylık falan olunca sıkı bi rejim yaparım zaten sütüm az hepden giderse hapı yutarım o yüzden rejim işi yaş bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…