PEKMEZ sadece tad verecek hem daha iyi bak sevdirirsinde .1 kilo için 3-4 yemek kaşığı koyucam yada tadına bakarak anlarız.hem kışın nerden bulacağız inciri falan şimdiden kavanoz kavanoz yapmak lazım 1-2 örnek yapayım güzel olursa yarın hem yazarımda size.
anaa çokmu kilo aldırırki kızz
herkes farklı yorum yapmış bu iğnelere aman napsam yaa
bırak kocan düşünsün bacım hep bizden beklemesinler ne diye kendine hormon yükleyesin
bırak kocan düşünsün bacım hep bizden beklemesinler ne diye kendine hormon yükleyesin
ohaoldumsmile ohaoldumsmile kız deme öyle benimki zaten 2 . diyip duruyor ben asla güvenmem birde bakmışım 2. kucağımda.
Gülşah en güvenli bulduğum doğum kontrol hapı alışınca unutmuyorsunda kilo da yapmıyor %99.9 da güvenli.
zaten o yöntemi kullanıyoruz ama ben çok pimpirikliyim acaba diye diye adamıda sinirlendiriyorum ööfff
benim eşimde 3. istemediği için kafam rahat
senin işin daha riskli.bendede yasmin kilo yaptı ama diğer kullandığım yapmadı.yani 2 yılda 3 kilo almıştım ama aynı zamanda evlenincede kilo oluyor ya o yüzden ilaça dayamıyorum akşam geç saatte abur cubur kilo yaptı bende.aynen bende her ay korkuyorum...bu şekilde korunmak biraz tehlikeli aslında ama..bende hap falan kullanamıyorum..kullandım bir ara kilo yaptı.bıraktım..kendi düşünsün dedim.adama kalsa yine istiyo.o yüzden her ay elim yüreğimde...
ohaoldumsmile ohaoldumsmile kız deme öyle benimki zaten 2 . diyip duruyor ben asla güvenmem birde bakmışım 2. kucağımda.
Gülşah en güvenli bulduğum doğum kontrol hapı alışınca unutmuyorsunda kilo da yapmıyor %99.9 da güvenli.
kızlar selam..
geçmişte kalan ilk ve son sayfaları okudum :) didem ve burcu beni merak etmişsiniz,çok sevindirik oldum zemuszemus
bizim bu istanbul işi iptal olunca oradaki eğitimci buraya geldi,3 gündür şirket içi eğitim var..bugün bitecek artık..
gülşahh akşam aramıştım ama şarj bitti, rüveyda bu cumatesi ev taşıyacakmış,haftaya cumartesi ye karar verdik, uygun mu sana da? heralde uygundur :) haceri de arayıp sorayım bi..
ya duru da mı kansız çıktı,dedin dedin başına geldi işte..neyse hemencecik düzelir inş.ben de 1 ay falan düzenli kullandım, şimdi yine bıraktım ferro sanolu.çok zor içiyo, ağlata ağlata veriyorumm..
burak da bu ara hiiçç yemek yemiyo, mamayı da yemiyo..gece-gündüz çok huzursuz,hiç durmuyo..bi de hiç yalnız kalmıyo, hemen ağlıyo..kendini güvensiz hissediyo sanırım..off ne zaman bi yere gitsek cocuğun düzeni bozuluyo..cumartesi götüreyim doktora diyorum..
bu arada kurban bayramında görümcemin yanına mardin-midyata gitmeyi planladık..bi aksilik çıkmazsa inş araba ile geze geze dinlene dinlene gideceğiz, antep-urfa-mardin.. zaten çok merak ediyordum oraları..nasıl yapsam da kurban da eşimin memleketine gitmesem diye düşündüm, bunu buldum :lepi: ben memnun,eşim memnun :)
kızlar selam..
geçmişte kalan ilk ve son sayfaları okudum :) didem ve burcu beni merak etmişsiniz,çok sevindirik oldum zemuszemus
bizim bu istanbul işi iptal olunca oradaki eğitimci buraya geldi,3 gündür şirket içi eğitim var..bugün bitecek artık..
gülşahh akşam aramıştım ama şarj bitti, rüveyda bu cumatesi ev taşıyacakmış,haftaya cumartesi ye karar verdik, uygun mu sana da? heralde uygundur :) haceri de arayıp sorayım bi..
ya duru da mı kansız çıktı,dedin dedin başına geldi işte..neyse hemencecik düzelir inş.ben de 1 ay falan düzenli kullandım, şimdi yine bıraktım ferro sanolu.çok zor içiyo, ağlata ağlata veriyorumm..
burak da bu ara hiiçç yemek yemiyo, mamayı da yemiyo..gece-gündüz çok huzursuz,hiç durmuyo..bi de hiç yalnız kalmıyo, hemen ağlıyo..kendini güvensiz hissediyo sanırım..off ne zaman bi yere gitsek cocuğun düzeni bozuluyo..cumartesi götüreyim doktora diyorum..
bu arada kurban bayramında görümcemin yanına mardin-midyata gitmeyi planladık..bi aksilik çıkmazsa inş araba ile geze geze dinlene dinlene gideceğiz, antep-urfa-mardin.. zaten çok merak ediyordum oraları..nasıl yapsam da kurban da eşimin memleketine gitmesem diye düşündüm, bunu buldum :lepi: ben memnun,eşim memnun :)
Aynı senede yapcamm kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiç de bi ucu değil valla.. öyle deme canımm..ay bir de sorucam sorucam seninki bu sene mi doğucak tahmini dogum ne zaman cok ilginç geldi de maaallah! kız mı erkek mi..
yeikent neresi yaa valla o kadar bilmiyorum..yeniköy var..?
aaa hiç duymamıştım bunuda deneyeyim mardinden kuru dut getirmiştim biz kahvaltıyı hepsini ayrı veriyoruz zaten ama doğru diyosun gün içinde bir kaç vermek lazım bende akşamları deneyeyimMerhaba kızlar,herkesler iyidir inşallahopuyorumnanaktan
Aynı senede yapcamm kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cinsiyeti de kız inşallah
Bize göre baakınca te bi ucu oluyor kız ondan dedimkaydirigubbakcemile3
Yenikent, Derincede canım..Yolun üst tarafında..Aslında otobandan geçerken filan görmüşsündür..
Kıssss kontrol yönteminizi iyi seçin valla kondoma gövenmeyin.. kısss sonra benim gibi görürsünüz ikinciyi kucanızdakaydirigubbakcemile3 mazallahhh
Dineva en güzel ne reçeli biliyonmu dut reçeli..Tazesinin zamanı geçti ama kurusundan yapabilirsin..Babannem vermişti saolsun kara dut reçeli sabahları iki tane veriyom meyvesinden oh yarasınnnn...Bi de kızlar pekmezi kahvaltısına koysanızda ayrıca sabah ya da akşam tek başına ilaç gibi verdiğinizde daha faydalı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?