2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım yapta tam ölçüsüyle yaz bize evde biraz incirim var...yapayım hemen...

bırak kocan düşünsün bacım hep bizden beklemesinler ne diye kendine hormon yükleyesin

ohaoldumsmile ohaoldumsmile kız deme öyle benimki zaten 2 . diyip duruyor ben asla güvenmem birde bakmışım 2. kucağımda.

Gülşah en güvenli bulduğum doğum kontrol hapı alışınca unutmuyorsunda kilo da yapmıyor %99.9 da güvenli.

benim eşimde 3. istemediği için kafam rahat

zaten o yöntemi kullanıyoruz ama ben çok pimpirikliyim acaba diye diye adamıda sinirlendiriyorum ööfff

aynen bende her ay korkuyorum...bu şekilde korunmak biraz tehlikeli aslında ama..bende hap falan kullanamıyorum..kullandım bir ara kilo yaptı.bıraktım..kendi düşünsün dedim.adama kalsa yine istiyo.o yüzden her ay elim yüreğimde...

senin işin daha riskli.bendede yasmin kilo yaptı ama diğer kullandığım yapmadı.yani 2 yılda 3 kilo almıştım ama aynı zamanda evlenincede kilo oluyor ya o yüzden ilaça dayamıyorum akşam geç saatte abur cubur kilo yaptı bende.

burcucum d.k hapını emzirdiğim için kullanamıyorum
emzirenler için sadece 3 aylık iğneleri öneriyolar
bilmemki kafam karıştı iyice

yok yok vazgeçtim
şimdi biraz daha baktımda hiç memnun olan yokmuş nerdeyse
kimi kilo almış kimi adet görmemiş kimide hergün adet görmüş
ppööfff
her ay aynı korkuyu yaşamaya devam demekki :

kızlar selam..

geçmişte kalan ilk ve son sayfaları okudum :) didem ve burcu beni merak etmişsiniz,çok sevindirik oldum zemuszemus

bizim bu istanbul işi iptal olunca oradaki eğitimci buraya geldi,3 gündür şirket içi eğitim var..bugün bitecek artık..

gülşahh akşam aramıştım ama şarj bitti, rüveyda bu cumatesi ev taşıyacakmış,haftaya cumartesi ye karar verdik, uygun mu sana da? heralde uygundur :) haceri de arayıp sorayım bi..

ya duru da mı kansız çıktı,dedin dedin başına geldi işte..neyse hemencecik düzelir inş.ben de 1 ay falan düzenli kullandım, şimdi yine bıraktım ferro sanolu.çok zor içiyo, ağlata ağlata veriyorumm..

burak da bu ara hiiçç yemek yemiyo, mamayı da yemiyo..gece-gündüz çok huzursuz,hiç durmuyo..bi de hiç yalnız kalmıyo, hemen ağlıyo..kendini güvensiz hissediyo sanırım..off ne zaman bi yere gitsek cocuğun düzeni bozuluyo..cumartesi götüreyim doktora diyorum..

bu arada kurban bayramında görümcemin yanına mardin-midyata gitmeyi planladık..bi aksilik çıkmazsa inş araba ile geze geze dinlene dinlene gideceğiz, antep-urfa-mardin.. zaten çok merak ediyordum oraları..nasıl yapsam da kurban da eşimin memleketine gitmesem diye düşündüm, bunu buldum :lepi: ben memnun,eşim memnun :)

uygun canım inş allahtan bi mani çıkmazsa...
burakda dişle mücadele ediyo galiba ecenazda öyle ne istediğini bilmiyo yazık yavrulara ya..
çok güzel bi çözüm bulmuşun birazda değişiklik olsun canım yeni yerler görün ohh akıllı bacım benim :))

Yine okudum okudum yazamadım..
Bütün kuzucuklar iyi olsun iştahla yesinler mamalarını diş çıkaranlar da hemencecik çıkarsın kurtulsunlar inşallah..
Ay Burcu valla şu yoğunluktan bi kurtulamadım üşütecem kafayı iş dolu yoksa nerdeee tatil havasısempatiksalakcinni

Ya şu diş jellerinden ben de mi alsam acaba diş yok piyasada ama yavrum aylardır onu bunu hırsla dişlemekten ağız kenarları bile kıpkırmızı tahriş oluyo.. ağzına sokmaığı bişey kalmadı.. yarın bi doktora sorayım en iyisi..

hoşgeldin bacım git valla oralar çok güzel yerler eşim gidelim dese kurbandada giderim valla ama benim kocada birine kokup bulaşacak diye ödü kopar anasına bile gitmiyor

Aferin kız Hüli çok akıllıca olmuş herkes te memnun :) Bayram için değil de ben de kaynımlara gidelim diye düşünüyordum ama bizim kaynanamlar da geliyor öyle olunca bırakmıyorlar bizisempatiksalakcinni

Merhaba kızlar,herkesler iyidir inşallahopuyorumnanaktan
Aynı senede yapcamm kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cinsiyeti de kız inşallah
Bize göre baakınca te bi ucu oluyor kız ondan dedimkaydirigubbakcemile3
Yenikent, Derincede canım..Yolun üst tarafında..Aslında otobandan geçerken filan görmüşsündür..

Kıssss kontrol yönteminizi iyi seçin valla kondoma gövenmeyin.. kısss sonra benim gibi görürsünüz ikinciyi kucanızdakaydirigubbakcemile3 mazallahhh

Dineva en güzel ne reçeli biliyonmu dut reçeli..Tazesinin zamanı geçti ama kurusundan yapabilirsin..Babannem vermişti saolsun kara dut reçeli sabahları iki tane veriyom meyvesinden oh yarasınnnn...Bi de kızlar pekmezi kahvaltısına koysanızda ayrıca sabah ya da akşam tek başına ilaç gibi verdiğinizde daha faydalı oluyor..

aaa hiç duymamıştım bunuda deneyeyim mardinden kuru dut getirmiştim biz kahvaltıyı hepsini ayrı veriyoruz zaten ama doğru diyosun gün içinde bir kaç vermek lazım bende akşamları deneyeyim

kızlar revna dün gündüz 5 saat uyudu akşamda 8de yattı sabah 6,5 da biz uyandırdık bugün sabah 8,5 da yatıp 10,5 da kalkmıştı 12 de yine kendiliğinden uyuya kalmış şimdi aradım hala uyuyor acep çokmudur hasta falanmı diye meraklandım sizinkiler nasıl bu ara gecede 1 sefer emzirdim uykusunu falanda bölmedim ama evhamlandım şimdi ciciannemize güvendiğim için zorla uyutmadığınada eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…