2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyi olur valla hem gezersiniz hemde değişiklik olur..antep te varmış listenizde...eğer uygun olursanız görüşelim kız valla ne iyi olur...

uykumu o nekiiiiiiii:2:....burak sabahtır beri uyanık...saat 1de yatırdım...1:26 da uyandı iyimi..çıldıricimkafamçokkarıştı....hiç bişey yemiyo..sabah kahaltıyı biberona koydum verdm..onuda yemedi..biberonu ağzında evirdi çevirdi bıraktı..sinir oldum ya..pöfffffff....damağı baya baya şişmiş patlatsaydı kuşum ya....yarın kontrolümüz var..bakalım ne diyecek dr..

ne bilim sibel ya evhamlandım bende çocuk otistik falanmı diye düşündüm birden çocuk uyusa bir dert uyumasa bir dert neyseki otistik bebkler gülmez ve kucağa alınmaktan hoşlanmazmış bizimki fazlasıyla sosyal

yok be sende iyice evham yapmışsın canım...havalardandır kimi çocuk bu havalarda uyumayı sever...bizimkiler istisnakafamçokkarıştı

canım ya uyuyor diye sevinsene ne güzel çocugbun uykusu gelmiş uyusun bırak anacım bizde gözüne bakarız uyumadıgı zaman uyuyunca da evham yaparız ah biz anneler...

görümcem kurban öncesi ya da sonrası doğum yapacak. eğer öncesinde yaparsa kayınvalidemler de orda olacak sonrasında yaparsa gelmezler bayram diye..iyi olacak inş, bi aksilik olmazsa.

sibel ben de eşime dedim, arkadaşım var orda diye,üfffff dedi :) hiç sevmiyo kk'yı,kıskanıyo bence :)

burcucum d.k hapını emzirdiğim için kullanamıyorum
emzirenler için sadece 3 aylık iğneleri öneriyolar
bilmemki kafam karıştı iyice

internetten araştır araştır kafan karışır git dr sor.oldu canım 3 ağlık iğne bi anda o kadar dozu alll emzirdiğin halde hapı alamaaa yok ya bana dr 6 .ayından sonra hap kullan demiştide ben süt yok emzirmiyorum dedim başla o zaman demişti tabii ben ondan önce sprail taktırıp çıkarttırdım anam benimde başıma gelmeyen kalmamış.

evet canım kansızlık çıktı kullanalım bakalım inşallah çabuk geçer.
Duru alıştı ferroya zorla veriyorum ama ağzına geldikten sonra ağlamıyor yalamlanıyor tadını sevdi herhalde.

Kaynanandan kaçıp görümcene mi gidiyorsun oda ilginç gerçi anlaşabiliyorsanız sorun yok.ama Kurban kış olacak nasıl geze geze gideceksiniz arabada bebek zor olmasın.

ee bayramda bitti bu ne yoğunluğu senin süt izinleri ne alemde kullanabiliyormusun.

ben dr a söylemeden aldım valla jeli.gittim ezcaneden aldım.ayy izin vermiyenide mi varmiş hiç sormak aklıma da gelmedi.

zorla uyutsa sana uyuyur demez zaten ee büyüme dönemine denk gelmiştir uyusun.

klava: klava: ne diyon sen be o nerden aklına geldi Allah korusun.bal gibi kızın varda kaşınıyorsun ağzından yel alsın.

şu damlatmaz alıştırma bardağında su içirineniz varmı ayy ben aldım da su falan gemiyor ondan Duruda hiç hoşlanmadı ne biçim şey yaa

Selam kızlar nasılsınız
Ne kadar sıkıcı bir gün örümceğin kocası yüzünden eve tıkıldım kaldım . Kocam o salak yüzünden dışarıya çıkmama bile izin vermiyor. Yarında amcamın oğlu var 6 yaşında sünnet eğlencesi var.
Akşam ben gelince gideriz diyor adam ya sanki yabancının düğününe gidiyoruz . Kendini bilmez biri yüzünden hapis hayatı yaşıyoruz . Kociş fazlasıyla evhamlı oldu offfffffffffff bıktım hepsinden ne biçim aile ya mafoldumben:2:

şu damlatmaz alıştırma bardağında su içirineniz varmı ayy ben aldım da su falan gemiyor ondan Duruda hiç hoşlanmadı ne biçim şey yaa

ben aldım canım ama begenmedi çınar zorlanıyor cekerken oyuzden zor gelıyor bıberonla ıcıyor ama bende cok begenerek almısdım en cokda damlatmaz olması hosuma gıtmısdı

Kızlar selam herkese.... bizdede süt alerjisi çıktı. İçinde sut ve süt tozu olan hiçbirsey yediremiyorum.
yumurta ve peynirde dahil
şimdilik süt sagıp birakıyorum. bide neocate diye bir mama aldım 90 Tl. 400 gr. mi. onu önerdi doktor. eger yiyebilirse. devlet hastanesinden rapor çıkarmam gerekecek yoksa 90 tl. bizi batırır. Bu arada Doruk ta tabi doymuyor ben evde yokken. Bugünlerde fazla yazmıyorum buna canım sıkkın.

ee ulu orta gezme ortalarda adam manyaksa kime zarar versem kar diye düşünür çoçukta yanında sabret biraz .ama eşine söyle sen bu akşamdan beni götür yengem aradı falan de salla kız işte yada akşam eşin geldikten sonra tembihle annen arasın yarın erkenden gel diye yarın götüremezse akşamdan götürsün oda ee yakınmışta amca oğlu.

ben aldım canım ama begenmedi çınar zorlanıyor cekerken oyuzden zor gelıyor bıberonla ıcıyor ama bende cok begenerek almısdım en cokda damlatmaz olması hosuma gıtmısdı

aynen bende damlatmıyor ve kendisi oynaya oynaya öğrenir diyordum birde.ben çekemiyorum çoçuk nasıl çeksin ne saçma.

burcucum oun kapagında plastik var onu çıkarman gerek içirirken.
damlatmazlık sadece o plastik takiliyken geçerli.

aynen bende cekıyorum gelmıyor delı oldum dedım bu cocuk nasıl cekıcek sevmez tabı

burcucum oun kapagında plastik var onu çıkarman gerek içirirken.
damlatmazlık sadece o plastik takiliyken geçerli.

bende dıyorumkı bu plastıgı cıkarcazmı acaba yok dıyorum cıkarıcaksak damlatmaz ozellıgı nerde bunun eyvahedigeldismile hey allahım ya ne güldüm bak şimdihihoyyyt

Geçmiş olsun Zeynep'çiğim 1 yaşına kadar genelde kendiliğinden düzelirmiş senin dr ne dedi.

ee o mama ne işe yarıyor normal devam maması ver yada 8 aylık oldu kaşık maması ver arada emiyorda.niye kutu mama yani ?babası bakamıyor mu süt ürünü hariç çorba -meyve yemek yemeğe başlatsan artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…