çok iyi olur valla hem gezersiniz hemde değişiklik olur..antep te varmış listenizde...eğer uygun olursanız görüşelim kız valla ne iyi olur...kızlar selam..
geçmişte kalan ilk ve son sayfaları okudum :) didem ve burcu beni merak etmişsiniz,çok sevindirik oldum zemuszemus
bizim bu istanbul işi iptal olunca oradaki eğitimci buraya geldi,3 gündür şirket içi eğitim var..bugün bitecek artık..
gülşahh akşam aramıştım ama şarj bitti, rüveyda bu cumatesi ev taşıyacakmış,haftaya cumartesi ye karar verdik, uygun mu sana da? heralde uygundur :) haceri de arayıp sorayım bi..
ya duru da mı kansız çıktı,dedin dedin başına geldi işte..neyse hemencecik düzelir inş.ben de 1 ay falan düzenli kullandım, şimdi yine bıraktım ferro sanolu.çok zor içiyo, ağlata ağlata veriyorumm..
burak da bu ara hiiçç yemek yemiyo, mamayı da yemiyo..gece-gündüz çok huzursuz,hiç durmuyo..bi de hiç yalnız kalmıyo, hemen ağlıyo..kendini güvensiz hissediyo sanırım..off ne zaman bi yere gitsek cocuğun düzeni bozuluyo..cumartesi götüreyim doktora diyorum..
bu arada kurban bayramında görümcemin yanına mardin-midyata gitmeyi planladık..bi aksilik çıkmazsa inş araba ile geze geze dinlene dinlene gideceğiz, antep-urfa-mardin.. zaten çok merak ediyordum oraları..nasıl yapsam da kurban da eşimin memleketine gitmesem diye düşündüm, bunu buldum :lepi: ben memnun,eşim memnun :)
kızlar revna dün gündüz 5 saat uyudu akşamda 8de yattı sabah 6,5 da biz uyandırdık bugün sabah 8,5 da yatıp 10,5 da kalkmıştı 12 de yine kendiliğinden uyuya kalmış şimdi aradım hala uyuyor acep çokmudur hasta falanmı diye meraklandım sizinkiler nasıl bu ara gecede 1 sefer emzirdim uykusunu falanda bölmedim ama evhamlandım şimdi ciciannemize güvendiğim için zorla uyutmadığınada eminim
ne bilim sibel ya evhamlandım bende çocuk otistik falanmı diye düşündüm birden çocuk uyusa bir dert uyumasa bir dert neyseki otistik bebkler gülmez ve kucağa alınmaktan hoşlanmazmış bizimki fazlasıyla sosyal
canım ya uyuyor diye sevinsene ne güzel çocugbun uykusu gelmiş uyusun bırak anacım bizde gözüne bakarız uyumadıgı zaman uyuyunca da evham yaparız ah biz anneler...
burcucum d.k hapını emzirdiğim için kullanamıyorum
emzirenler için sadece 3 aylık iğneleri öneriyolar
bilmemki kafam karıştı iyice
kızlar selam..
ya duru da mı kansız çıktı,dedin dedin başına geldi işte..neyse hemencecik düzelir inş.ben de 1 ay falan düzenli kullandım, şimdi yine bıraktım ferro sanolu.çok zor içiyo, ağlata ağlata veriyorumm..
bu arada kurban bayramında görümcemin yanına mardin-midyata gitmeyi planladık..bi aksilik çıkmazsa inş araba ile geze geze dinlene dinlene gideceğiz, antep-urfa-mardin.. zaten çok merak ediyordum oraları..nasıl yapsam da kurban da eşimin memleketine gitmesem diye düşündüm, bunu buldum :lepi: ben memnun,eşim memnun :)
Yine okudum okudum yazamadım..
Bütün kuzucuklar iyi olsun iştahla yesinler mamalarını diş çıkaranlar da hemencecik çıkarsın kurtulsunlar inşallah..
Ay Burcu valla şu yoğunluktan bi kurtulamadım üşütecem kafayı iş dolu yoksa nerdeee tatil havasısempatiksalakcinni
Ya şu diş jellerinden ben de mi alsam acaba diş yok piyasada ama yavrum aylardır onu bunu hırsla dişlemekten ağız kenarları bile kıpkırmızı tahriş oluyo.. ağzına sokmaığı bişey kalmadı.. yarın bi doktora sorayım en iyisi..
kızlar revna dün gündüz 5 saat uyudu akşamda 8de yattı sabah 6,5 da biz uyandırdık bugün sabah 8,5 da yatıp 10,5 da kalkmıştı 12 de yine kendiliğinden uyuya kalmış şimdi aradım hala uyuyor acep çokmudur hasta falanmı diye meraklandım sizinkiler nasıl bu ara gecede 1 sefer emzirdim uykusunu falanda bölmedim ama evhamlandım şimdi ciciannemize güvendiğim için zorla uyutmadığınada eminim
ne bilim sibel ya evhamlandım bende çocuk otistik falanmı diye düşündüm birden çocuk uyusa bir dert uyumasa bir dert neyseki otistik bebkler gülmez ve kucağa alınmaktan hoşlanmazmış bizimki fazlasıyla sosyal
san ırsam bu ara oyalanacak bişey bulamadım burcu aklıma bu geldi hakket delimiyim neyim bende
şu damlatmaz alıştırma bardağında su içirineniz varmı ayy ben aldım da su falan gemiyor ondan Duruda hiç hoşlanmadı ne biçim şey yaa
san ırsam bu ara oyalanacak bişey bulamadım burcu aklıma bu geldi hakket delimiyim neyim bende
Selam kızlar nasılsınız
Ne kadar sıkıcı bir gün örümceğin kocası yüzünden eve tıkıldım kaldım . Kocam o salak yüzünden dışarıya çıkmama bile izin vermiyor. Yarında amcamın oğlu var 6 yaşında sünnet eğlencesi var.
Akşam ben gelince gideriz diyor adam ya sanki yabancının düğününe gidiyoruz . Kendini bilmez biri yüzünden hapis hayatı yaşıyoruz . Kociş fazlasıyla evhamlı oldu offfffffffffff bıktım hepsinden ne biçim aile ya mafoldumben:2:
ben aldım canım ama begenmedi çınar zorlanıyor cekerken oyuzden zor gelıyor bıberonla ıcıyor ama bende cok begenerek almısdım en cokda damlatmaz olması hosuma gıtmısdı
ee ulu orta gezme ortalarda adam manyaksa kime zarar versem kar diye düşünür çoçukta yanında sabret biraz .ama eşine söyle sen bu akşamdan beni götür yengem aradı falan de salla kız işte yada akşam eşin geldikten sonra tembihle annen arasın yarın erkenden gel diye yarın götüremezse akşamdan götürsün oda ee yakınmışta amca oğlu.
aynen bende damlatmıyor ve kendisi oynaya oynaya öğrenir diyordum birde.ben çekemiyorum çoçuk nasıl çeksin ne saçma.
burcucum oun kapagında plastik var onu çıkarman gerek içirirken.
damlatmazlık sadece o plastik takiliyken geçerli.
Kızlar selam herkese.... bizdede süt alerjisi çıktı. İçinde sut ve süt tozu olan hiçbirsey yediremiyorum.
yumurta ve peynirde dahil
şimdilik süt sagıp birakıyorum. bide neocate diye bir mama aldım 90 Tl. 400 gr. mi. onu önerdi doktor. eger yiyebilirse. devlet hastanesinden rapor çıkarmam gerekecek yoksa 90 tl. bizi batırır. Bu arada Doruk ta tabi doymuyor ben evde yokken. Bugünlerde fazla yazmıyorum buna canım sıkkın.
şu damlatmaz alıştırma bardağında su içirineniz varmı ayy ben aldım da su falan gemiyor ondan duruda hiç hoşlanmadı ne biçim şey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?