burcucum oun kapagında plastik var onu çıkarman gerek içirirken.
damlatmazlık sadece o plastik takiliyken geçerli.
ben koptum koptum aaa aaabende dıyorumkı bu plastıgı cıkarcazmı acaba yok dıyorum cıkarıcaksak damlatmaz ozellıgı nerde bunun eyvahedigeldismile hey allahım ya ne güldüm bak şimdihihoyyyt
naber kızlar nasılsınız
yok canım ben değilim o benim misafirim vardı bide malatyaya gittik bayramda baya bi ara verdim ondan karıştırdın sen..saol iyiyiz sen naasılsın umarım yanlış hatırlamaıyorumdur annen vefat etmişl galiba başın saolsun allah sabır versin inşallah doğru hatırlıyorumdur yanlışsada şimdiden özür dilerim
:sinifsinif:Aman adamda korkttu artık. dengesiz geçende karısına yani örümceğe saldırmış . Belli mi olur eve de gelir diyor. Çok kötü bir zamana geldi ne diyeceğim bizimkilerin de haberi yok. Anlatılmazki bu sebepten yalnız göndermiyorda diyemem çok can sıkıcı valla:1no2:ee ulu orta gezme ortalarda adam manyaksa kime zarar versem kar diye düşünür çoçukta yanında sabret biraz .ama eşine söyle sen bu akşamdan beni götür yengem aradı falan de salla kız işte yada akşam eşin geldikten sonra tembihle annen arasın yarın erkenden gel diye yarın götüremezse akşamdan götürsün oda ee yakınmışta amca oğlu.
aynen bende damlatmıyor ve kendisi oynaya oynaya öğrenir diyordum birde.ben çekemiyorum çoçuk nasıl çeksin ne saçma.
naber kızlar nasılsınız
Özel saglık sigortam var ordan almak için denedik mecburen ama bu tarz şeyleri tedavi amaçlı olsa bile ödemiyorlarmış. SSK ödüyormuş. Bilmiyorum şimdi aksigortanın kayıtlarında yoktur herhalde.
Ya damlatmaz demek çocuk içmedigi zaman çantanda rahat taşırsın demek. ama çocuk içerken plastik çıktığı için çok güzel damlatıyor valla. o plastikle çekmeyi bende denemiştim en başta. zorlanmıştım. bebek nasıl çeksin onu. işte adı damlatmaz bardak ticari bisey aslına bakarsanız.
bu arada, burcu geçtik tabi çorbalara falan ama. süt ürünü şeyler çok önemli. kilo almasında. çorba meyva çok kilo aldırmıyor ve tok tutmuyor. bakalım ya belki bizimkide 6 ay içinde geçen tipte biseydir.
özlem bence dert etme. kendileri alışırlar bir şekilde. çok gelirse en fazla dışarı atar diliyle suyu.
naber kızlar nasılsınız
Özel saglık sigortam var ordan almak için denedik mecburen ama bu tarz şeyleri tedavi amaçlı olsa bile ödemiyorlarmış. SSK ödüyormuş. Bilmiyorum şimdi aksigortanın kayıtlarında yoktur herhalde.
Ya damlatmaz demek çocuk içmedigi zaman çantanda rahat taşırsın demek. ama çocuk içerken plastik çıktığı için çok güzel damlatıyor valla. o plastikle çekmeyi bende denemiştim en başta. zorlanmıştım. bebek nasıl çeksin onu. işte adı damlatmaz bardak ticari bisey aslına bakarsanız.
bu arada, burcu geçtik tabi çorbalara falan ama. süt ürünü şeyler çok önemli. kilo almasında. çorba meyva çok kilo aldırmıyor ve tok tutmuyor. bakalım ya belki bizimkide 6 ay içinde geçen tipte biseydir.
:sinifsinif:Aman adamda korkttu artık. dengesiz geçende karısına yani örümceğe saldırmış . Belli mi olur eve de gelir diyor. Çok kötü bir zamana geldi ne diyeceğim bizimkilerin de haberi yok. Anlatılmazki bu sebepten yalnız göndermiyorda diyemem çok can sıkıcı valla:1no2:
iyiyiz şükür sen nasılsın canem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?