2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evde olan bayanlar..oktay usta ev yapımı tarhana ve kışlık yiyecekler hazırlıyo...bakın derim...

burcucum oun kapagında plastik var onu çıkarman gerek içirirken.
damlatmazlık sadece o plastik takiliyken geçerli.

hadi ya ablam dedi bu ne biçim be şu plastik çıkmalı dedi bende sen çok biliyorsun elleme biberonu kıracaksız o öyle diyorum sanki üretimini ben yaptım.ayy ne salağız kız özlem bende bardağında meyve mi yedirsem ziyan olmasın diyordum.

sağol canım ya bizi aydınlattın.

bende dıyorumkı bu plastıgı cıkarcazmı acaba yok dıyorum cıkarıcaksak damlatmaz ozellıgı nerde bunun eyvahedigeldismile hey allahım ya ne güldüm bak şimdihihoyyyt
ben koptum koptum aaa aaa

Zeynep bizdede süt allerjisi çıkmıştı 3 aylıkken ben 3 ay süt olan herşeyiş benim ve onun hayatından çıkardım 6 ayda çok şükür hiçbirşey kalmamıştı neocate bizede vermişti doktor ama ben kullanmadım içinde süt proteinleri yok onun özelliği bu diğer mamalar zaten sütten üretiliyor

BİDE ÖZEL SAĞLIK SİGORTAN VARSA dikkatli davran doktor hiçbiryere yazmasın ondan sonra herşeyde onu öne sürüp ödemiyorlar aklında olsun

saol iyiyiz sen naasılsın umarım yanlış hatırlamaıyorumdur annen vefat etmişl galiba başın saolsun allah sabır versin inşallah doğru hatırlıyorumdur yanlışsada şimdiden özür dilerim
yok canım ben değilim o benim misafirim vardı bide malatyaya gittik bayramda baya bi ara verdim ondan karıştırdın sen..

Özel saglık sigortam var ordan almak için denedik mecburen ama bu tarz şeyleri tedavi amaçlı olsa bile ödemiyorlarmış. SSK ödüyormuş. Bilmiyorum şimdi aksigortanın kayıtlarında yoktur herhalde.

Ya damlatmaz demek çocuk içmedigi zaman çantanda rahat taşırsın demek. ama çocuk içerken plastik çıktığı için çok güzel damlatıyor valla. o plastikle çekmeyi bende denemiştim en başta. zorlanmıştım. bebek nasıl çeksin onu. işte adı damlatmaz bardak ticari bisey aslına bakarsanız.

bu arada, burcu geçtik tabi çorbalara falan ama. süt ürünü şeyler çok önemli. kilo almasında. çorba meyva çok kilo aldırmıyor ve tok tutmuyor. bakalım ya belki bizimkide 6 ay içinde geçen tipte biseydir.

kızlar ben doruk'un kraft mama sandalyesi var. kendi kendine sallanan, müzikli. onu satmayı düşünüyorum. çevrenizde ilgilenen olursa haberiniz olsun. bizim bebeklere uygun degil. yeni doganlara uygun daha çok.

:sinifsinif:Aman adamda korkttu artık. dengesiz geçende karısına yani örümceğe saldırmış . Belli mi olur eve de gelir diyor. Çok kötü bir zamana geldi ne diyeceğim bizimkilerin de haberi yok. Anlatılmazki bu sebepten yalnız göndermiyorda diyemem çok can sıkıcı valla:1no2:

naber kızlar nasılsınız

iyiyiz şükür sen nasılsın canem

evet ssk ödüyor çocuk endokron yada gastroenteroluğundan rapor çıkartman gerek şişli etfalde var ordan çıkarabilirsin

geçmiş olsun inş.dediğin gibidir çabucak geçer canım...

aman tuğbacım dikkatli ol sende, belli olmaz zarar vereyimde kim olursa olsun der allah korusun canım ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…