2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum ev ısını sormusun bugun aldık cnm :dance: haftaya tamırat baslar her halde allaha sukur bırde tasındımı gorsem ozaman ıste sevınıcem

damlatmaz bızede anne annesı gecen almıstı ya ozgeye dısarda verıyorum ıcıyo evde vermıyorum normal sısesınde ıcıyo ozge pıpetlede ısıyo ne bulsa cekmeye ısıne hazır vala :icecream:

mamanın içinde sanki süt yok bendekide soru.

saol iyiyiz sen naasılsın umarım yanlış hatırlamaıyorumdur annen vefat etmişl galiba başın saolsun allah sabır versin inşallah doğru hatırlıyorumdur yanlışsada şimdiden özür dilerim

Zehra_s canım bu Zehra değil.

evet tamamı ile ticariymiş birde onumu aç kapa yapacağız.atlamamak lazım her gördüğümüze.

kızlar ben doruk'un kraft mama sandalyesi var. kendi kendine sallanan, müzikli. onu satmayı düşünüyorum. çevrenizde ilgilenen olursa haberiniz olsun. bizim bebeklere uygun degil. yeni doganlara uygun daha çok.
aklımda olsun canım.

birde ben 12 + almısdım kızlar o damlatmazı cıkarınca cocuga cokmu gelır su acaba ya

ayıdamı varmış ben kafama göre aldım hiç ayını görmedim.]

hadi gözünaydın, çok sevindim melekcim inş.hayırlısıyla yerleşirsiniz evinize, artık rahat edersiniz kendi evinizde inş....

aman hadi gözünüz aydın .

pipet hiç denemedim ilginç.bugün plastiği çıkartayım bakayım nasıl içecek mi.

melekcim ne kadara aldınız evi..fiyatlar nasıl orda..bizde tekrar ev almaya karar verdik.bankadaki para çar çur olmadan...

camdankalp38+, derinderen, dineva, HavvaEsen, meleksen, ozlemzafer, srpp+ nasılısnız bakalım ben bugün çok yoğundum melek çim eviniz hayırlı olsun

kızlar ya benim oğlumun burnu akıyo kaç gündür bi hastalığıda yok ama neden böle dişten olabilirmi
yada yarın bi doktoruna götürsemmi

e hadi rasgele o zamansempatiksalakcinni

ee bayramda bitti bu ne yoğunluğu senin süt izinleri ne alemde kullanabiliyormusun.

yarım yamalak kullanıyom işte son iki hafta çalışmıştım malum.. yarın izin kullanayım dedim lazımsın dediler. Kontrole götürcem çocuğu 2 de söyledim sabahtan gel dediler öğlen gitçem. Birikiyo benim izinlersempatiksalakcinni

şu damlatmaz alıştırma bardağında su içirineniz varmı ayy ben aldım da su falan gemiyor ondan Duruda hiç hoşlanmadı ne biçim şey yaa

benimki de hiç sevmedi onu
hiç aklıma gelmemişti bi çıkarayım ben de lastiği bakayımkaydirigubbakcemile3
benimki normal bardakla içiyo suyu başka türlü içmiyo elimizde bardak görmesin saldırıyo hemen

kocan da haklı be anacım
nasıl güvensin o manyağa
artık uydurcan bişey annenelere akşam gitçen:sinifsinif:

hadi ya geçmiş olsun
ya biz de 2 gündür yumurta veriyoduk.. bi de dün kıyma koyduk ilk defa sebzesine..
sabah bi baktım alnı ve ellerinde kırmızı noktalar var
kıymadan olmaz herhalde diyorum
annem diyo çoğalmışlar da
kıymadan da olabilir mi ki acep onu da vermesek mi ne dersiniz

saolun kızlar az kaldı ınsallahhh

ay hadi gözünüz aydın yerleştiğin günleri de görelim hadi bakalım
Allah evi olmayan bizlere de nasip etsin
biz de bu ay araba kredimiz bitiyo bakalım hemen girmeyi düşünüyoruz eve.. Allah yardımcımız olsun..

kızlar ya benim oğlumun burnu akıyo kaç gündür bi hastalığıda yok ama neden böle dişten olabilirmi

grip olmuş galiba.üşüttü mü acaba.

Duruda öyleydi. sürekli burnunu aç rahat nefes alsın.

Evet bugün ayşegülde yok.dişçiye gidecekti.

grip olmuş galiba.üşüttü mü acaba.

Duruda öyleydi. sürekli burnunu aç rahat nefes alsın.

Evet bugün ayşegülde yok.dişçiye gidecekti.

bilmem nezle gibi bişiy mi acaba hava değişimden felan burnu tıkalı deil akıyo :) zaten hiç elletmiyoki silmesi bile zor geçen deniz suyuyla işlem yapim ddim yedi mah. öteden duyuldu bağırması :)

camdankalp38+, derinderen, dineva, HavvaEsen, meleksen, ozlemzafer, srpp+ nasılısnız bakalım ben bugün çok yoğundum melek çim eviniz hayırlı olsun

saol canım iyiz hoşgeldin
dişten dolayı burunda akıntı ve kuru öksürük olabiliyomuş...yinede soğuk algınlığınada dikkat havalar acayipleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…