evde olan bayanlar..oktay usta ev yapımı tarhana ve kışlık yiyecekler hazırlıyo...bakın derim...
gribim ya sağlıklı düşünemiyorum
Zeynep bizdede süt allerjisi çıkmıştı 3 aylıkken ben 3 ay süt olan herşeyiş benim ve onun hayatından çıkardım 6 ayda çok şükür hiçbirşey kalmamıştı neocate bizede vermişti doktor ama ben kullanmadım içinde süt proteinleri yok onun özelliği bu diğer mamalar zaten sütten üretiliyor
saol iyiyiz sen naasılsın umarım yanlış hatırlamaıyorumdur annen vefat etmişl galiba başın saolsun allah sabır versin inşallah doğru hatırlıyorumdur yanlışsada şimdiden özür dilerim
Özel saglık sigortam var ordan almak için denedik mecburen ama bu tarz şeyleri tedavi amaçlı olsa bile ödemiyorlarmış. SSK ödüyormuş. Bilmiyorum şimdi aksigortanın kayıtlarında yoktur herhalde.
Ya damlatmaz demek çocuk içmedigi zaman çantanda rahat taşırsın demek. ama çocuk içerken plastik çıktığı için çok güzel damlatıyor valla. o plastikle çekmeyi bende denemiştim en başta. zorlanmıştım. bebek nasıl çeksin onu. işte adı damlatmaz bardak ticari bisey aslına bakarsanız.
bu arada, burcu geçtik tabi çorbalara falan ama. süt ürünü şeyler çok önemli. kilo almasında. çorba meyva çok kilo aldırmıyor ve tok tutmuyor. bakalım ya belki bizimkide 6 ay içinde geçen tipte biseydir.
aklımda olsun canım.kızlar ben doruk'un kraft mama sandalyesi var. kendi kendine sallanan, müzikli. onu satmayı düşünüyorum. çevrenizde ilgilenen olursa haberiniz olsun. bizim bebeklere uygun degil. yeni doganlara uygun daha çok.
birde ben 12 + almısdım kızlar o damlatmazı cıkarınca cocuga cokmu gelır su acaba ya
burcucum ev ısını sormusun bugun aldık cnm :dance: haftaya tamırat baslar her halde allaha sukur bırde tasındımı gorsem ozaman ıste sevınıcem
damlatmaz bızede anne annesı gecen almıstı ya ozgeye dısarda verıyorum ıcıyo evde vermıyorum normal sısesınde ıcıyo ozge pıpetlede ısıyo ne bulsa cekmeye ısıne hazır vala :icecream:
burcucum ev ısını sormusun bugun aldık cnm :dance: haftaya tamırat baslar her halde allaha sukur bırde tasındımı gorsem ozaman ıste sevınıcem
damlatmaz bızede anne annesı gecen almıstı ya ozgeye dısarda verıyorum ıcıyo evde vermıyorum normal sısesınde ıcıyo ozge pıpetlede ısıyo ne bulsa cekmeye ısıne hazır vala :icecream:
melekcim ne kadara aldınız evi..fiyatlar nasıl orda..bizde tekrar ev almaya karar verdik.bankadaki para çar çur olmadan...
biz mardinde baktıktA ORDA EVLER UCUZ VALLA HEMDE YAYLA GİBİ KOCAMA BENDE BURASI BİTİNCE ORDAN ALALIM DİYORUM
görümcem kurban öncesi ya da sonrası doğum yapacak. eğer öncesinde yaparsa kayınvalidemler de orda olacaksonrasında yaparsa gelmezler bayram diye..iyi olacak inş, bi aksilik olmazsa.
sibel ben de eşime dedim, arkadaşım var orda diye,üfffff dedi :) hiç sevmiyo kk'yı,kıskanıyo bence :)
ee bayramda bitti bu ne yoğunluğu senin süt izinleri ne alemde kullanabiliyormusun.
şu damlatmaz alıştırma bardağında su içirineniz varmı ayy ben aldım da su falan gemiyor ondan Duruda hiç hoşlanmadı ne biçim şey yaa
Selam kızlar nasılsınız
Ne kadar sıkıcı bir gün örümceğin kocası yüzünden eve tıkıldım kaldım . Kocam o salak yüzünden dışarıya çıkmama bile izin vermiyor. Yarında amcamın oğlu var 6 yaşında sünnet eğlencesi var.
Akşam ben gelince gideriz diyor adam ya sanki yabancının düğününe gidiyoruz . Kendini bilmez biri yüzünden hapis hayatı yaşıyoruz . Kociş fazlasıyla evhamlı oldu offfffffffffff bıktım hepsinden ne biçim aile ya mafoldumben:2:
Kızlar selam herkese.... bizdede süt alerjisi çıktı. İçinde sut ve süt tozu olan hiçbirsey yediremiyorum.
yumurta ve peynirde dahil
şimdilik süt sagıp birakıyorum. bide neocate diye bir mama aldım 90 Tl. 400 gr. mi. onu önerdi doktor. eger yiyebilirse. devlet hastanesinden rapor çıkarmam gerekecek yoksa 90 tl. bizi batırır. Bu arada Doruk ta tabi doymuyor ben evde yokken. Bugünlerde fazla yazmıyorum buna canım sıkkın.
saolun kızlar az kaldı ınsallahhh
kızlar ya benim oğlumun burnu akıyo kaç gündür bi hastalığıda yok ama neden böle dişten olabilirmi
yada yarın bi doktoruna götürsemmi
grip olmuş galiba.üşüttü mü acaba.
Duruda öyleydi. sürekli burnunu aç rahat nefes alsın.
Evet bugün ayşegülde yok.dişçiye gidecekti.
camdankalp38+, derinderen, dineva, HavvaEsen, meleksen, ozlemzafer, srpp+ nasılısnız bakalım ben bugün çok yoğundum melek çim eviniz hayırlı olsun
kızlar ya benim oğlumun burnu akıyo kaç gündür bi hastalığıda yok ama neden böle dişten olabilirmi
yada yarın bi doktoruna götürsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?