e hadi rasgele o zamansempatiksalakcinni
benimki de hiç sevmedi onu
hiç aklıma gelmemişti bi çıkarayım ben de lastiği bakayımkaydirigubbakcemile3
benimki normal bardakla içiyo suyu başka türlü içmiyo elimizde bardak görmesin saldırıyo hemen
hadi ya geçmiş olsun
ya biz de 2 gündür yumurta veriyoduk.. bi de dün kıyma koyduk ilk defa sebzesine..
sabah bi baktım alnı ve ellerinde kırmızı noktalar var
kıymadan olmaz herhalde diyorum
annem diyo çoğalmışlar da
kıymadan da olabilir mi ki acep onu da vermesek mi ne dersiniz
llah evi olmayan bizlere de nasip etsin
biz de bu ay araba kredimiz bitiyo bakalım hemen girmeyi düşünüyoruz eve.. Allah yardımcımız olsun..
saol canım iyiz hoşgeldin
dişten dolayı burunda akıntı ve kuru öksürük olabiliyomuş...yinede soğuk algınlığınada dikkat havalar acayipleşti
Bizimkide bardaktan seviyor ama dişleri çıkınca ısırırmı diye korkuyorum bende bardağa alışmasın istiyorum.
Yumurtadandır Serap havalar serinleyinceye kadar verme yumurta istersen.sen ilk defamı yumurta verdım ilk defa 2 gün üst üstemi verdin.
bencede canım hemen ev olayına girin borçsuz birşey sahibi olunmuyor malesef.
Ona uygun bardak alırız dişi çıkınca ya. Vala ben de bardağa alışsın istiyorum :) 1 yaşından sonra biberon vermeyi de düşünmüyorum. Dişler için zararlı bence. 2 yaşına gelmiş biberonla dolaşan bi çocuk olmasın istiyorum..
Canım benim 2 hafta önce başlamam lazımdı yumurtaya ama hava serinlesin diye bekledim ki doktor gerek yok demişti. önceki gün sadece bi nohut tanesi kadar vermişti dün de dörtte biri kadar. Bi de dün ilk defa kıyma vardı sebzesinde. Akşam bişey yoktu sabah kalktığında gördüm. Vücudunda yoktu ama el ve yüzünde. Kırmızı etten alerji olabilir mi ki acepbilmiyorumkismile neyseki yarın doktora gitçez..
Vala canım para biriktiremeyiz zaten biliyorum.. bari zorunluluklarla bişeyler yaparız bak araba bitti gitti.. Allah sağlık versin ödeme gücü versin:Saruboceq:[/QUOTE
GÖZÜNÜZAYDIN SERAOPCIM ÖYLE VALLA BORCA GİRİLMEDEN BİŞEY SAHİBİ OLUNMUYOR]
Ona uygun bardak alırız dişi çıkınca ya. Vala ben de bardağa alışsın istiyorum :) 1 yaşından sonra biberon vermeyi de düşünmüyorum. Dişler için zararlı bence. 2 yaşına gelmiş biberonla dolaşan bi çocuk olmasın istiyorum..
Canım benim 2 hafta önce başlamam lazımdı yumurtaya ama hava serinlesin diye bekledim ki doktor gerek yok demişti. önceki gün sadece bi nohut tanesi kadar vermişti dün de dörtte biri kadar. Bi de dün ilk defa kıyma vardı sebzesinde. Akşam bişey yoktu sabah kalktığında gördüm. Vücudunda yoktu ama el ve yüzünde. Kırmızı etten alerji olabilir mi ki acepbilmiyorumkismile neyseki yarın doktora gitçez..
Vala canım para biriktiremeyiz zaten biliyorum.. bari zorunluluklarla bişeyler yaparız bak araba bitti gitti.. Allah sağlık versin ödeme gücü versin:Saruboceq:
Beni azıcık rahatlatın kızlar evlat ayrımımı yaptım acaba diye içim içimi yiyior öğlenden beri revnanın mevsimlik monta ihtiyacı vardı bayram öncesi nevaya elbise alırken pançodan onda mont baktım hatta elime bile alıp kasaya geldim 70 tl idi ama tam o esnada neva elbiseden vazgeçti uzaktan kumandalı araba istedi bende almayınca oda elbiseyi almayıp dükkandan çıktı bende elimdekileri bırakıp arkasından çıktım sonra düşündüm 2 ay giyecek 70 tl çok dedim lc ye baktım ordakileride beğenmedim o esnada işyerinden bir arkadaşımla karşılaştım baktım beğenmedim deyince yarın öğlen bizim orda bir yer var ucuz ordan alırız dedi bugün gittik 20 tlye bir yağmurluk aldım ama kalitesiz değil ama markası falanda yok şimdik ben nevaya bebekken de hep iyisini alırdım şimdide öyle bu montu ucuzundan alınca haksızlıkmı yaptım sizce çok üzüldüm kendi kendime gidip pançodaki o montuda alsammı acaba valla çok vicdan yaptım
Vala canım para biriktiremeyiz zaten biliyorum.. bari zorunluluklarla bişeyler yaparız bak araba bitti gitti.. Allah sağlık versin ödeme gücü versin:Saruboceq:
yumurtdan olmuştur bence ben 4 aylıktan beri yumurta veriyorum maşallah bi alerji yapmadı gün aşırı veriyom artık sarının nerdeyse yarısını veriyorum
arabanızda hayırlı olsun artık sizin olmuş borcu bitince cnm inş. bizd ealmak istiyoruz arabasız olmuyo hiç
Beni azıcık rahatlatın kızlar evlat ayrımımı yaptım acaba diye içim içimi yiyior öğlenden beri revnanın mevsimlik monta ihtiyacı vardı bayram öncesi nevaya elbise alırken pançodan onda mont baktım hatta elime bile alıp kasaya geldim 70 tl idi ama tam o esnada neva elbiseden vazgeçti uzaktan kumandalı araba istedi bende almayınca oda elbiseyi almayıp dükkandan çıktı bende elimdekileri bırakıp arkasından çıktım sonra düşündüm 2 ay giyecek 70 tl çok dedim lc ye baktım ordakileride beğenmedim o esnada işyerinden bir arkadaşımla karşılaştım baktım beğenmedim deyince yarın öğlen bizim orda bir yer var ucuz ordan alırız dedi bugün gittik 20 tlye bir yağmurluk aldım ama kalitesiz değil ama markası falanda yok şimdik ben nevaya bebekken de hep iyisini alırdım şimdide öyle bu montu ucuzundan alınca haksızlıkmı yaptım sizce çok üzüldüm kendi kendime gidip pançodaki o montuda alsammı acaba valla çok vicdan yaptım
walla ipekte o dopinkçilerden heralde. kafamçokkarıştızeynepcım 3 dıs beyazlıyo ondan ola bılırde keyfı var yanı yerınde durmak ıstemıyo uyurken bı karın ustu bı sırt ustu donmekten uyanıyo gecede acaba dıyorum esıme sakadan bu cocuk bızden saglı dopınklenıyomu
dentınox kullanıyorum canım arada. cok rahatsız olursa yani.günaydınn...
ya ne zormuş bu diş olayı yavrum çabalıyo ama çıkamadı bi türlü şu dişler...
diş jeli kullanıyomusunuz kızlar
kız cocukla geze geze nere gıdıyonuz çılgınlar sizi kaydirigubbakcemile3kızlar selam..
geçmişte kalan ilk ve son sayfaları okudum :) didem ve burcu beni merak etmişsiniz,çok sevindirik oldum zemuszemus
bizim bu istanbul işi iptal olunca oradaki eğitimci buraya geldi,3 gündür şirket içi eğitim var..bugün bitecek artık..
gülşahh akşam aramıştım ama şarj bitti, rüveyda bu cumatesi ev taşıyacakmış,haftaya cumartesi ye karar verdik, uygun mu sana da? heralde uygundur :) haceri de arayıp sorayım bi..
ya duru da mı kansız çıktı,dedin dedin başına geldi işte..neyse hemencecik düzelir inş.ben de 1 ay falan düzenli kullandım, şimdi yine bıraktım ferro sanolu.çok zor içiyo, ağlata ağlata veriyorumm..
burak da bu ara hiiçç yemek yemiyo, mamayı da yemiyo..gece-gündüz çok huzursuz,hiç durmuyo..bi de hiç yalnız kalmıyo, hemen ağlıyo..kendini güvensiz hissediyo sanırım..off ne zaman bi yere gitsek cocuğun düzeni bozuluyo..cumartesi götüreyim doktora diyorum..
bu arada kurban bayramında görümcemin yanına mardin-midyata gitmeyi planladık..bi aksilik çıkmazsa inş araba ile geze geze dinlene dinlene gideceğiz, antep-urfa-mardin.. zaten çok merak ediyordum oraları..nasıl yapsam da kurban da eşimin memleketine gitmesem diye düşündüm, bunu buldum :lepi: ben memnun,eşim memnun :)
calgel ve dentınox war canım bebeler için.Yine okudum okudum yazamadım..
Bütün kuzucuklar iyi olsun iştahla yesinler mamalarını diş çıkaranlar da hemencecik çıkarsın kurtulsunlar inşallah..
Ay Burcu valla şu yoğunluktan bi kurtulamadım üşütecem kafayı iş dolu yoksa nerdeee tatil havasısempatiksalakcinni
Ya şu diş jellerinden ben de mi alsam acaba diş yok piyasada ama yavrum aylardır onu bunu hırsla dişlemekten ağız kenarları bile kıpkırmızı tahriş oluyo.. ağzına sokmaığı bişey kalmadı.. yarın bi doktora sorayım en iyisi..
kız dilini ısır daha neler.kızlar revna dün gündüz 5 saat uyudu akşamda 8de yattı sabah 6,5 da biz uyandırdık bugün sabah 8,5 da yatıp 10,5 da kalkmıştı 12 de yine kendiliğinden uyuya kalmış şimdi aradım hala uyuyor acep çokmudur hasta falanmı diye meraklandım sizinkiler nasıl bu ara gecede 1 sefer emzirdim uykusunu falanda bölmedim ama evhamlandım şimdi ciciannemize güvendiğim için zorla uyutmadığınada eminim
örümcek naptı kız sana? ben kaçırdım olayı? noluyo???Selam kızlar nasılsınız
Ne kadar sıkıcı bir gün örümceğin kocası yüzünden eve tıkıldım kaldım . Kocam o salak yüzünden dışarıya çıkmama bile izin vermiyor. Yarında amcamın oğlu var 6 yaşında sünnet eğlencesi var.
Akşam ben gelince gideriz diyor adam ya sanki yabancının düğününe gidiyoruz . Kendini bilmez biri yüzünden hapis hayatı yaşıyoruz . Kociş fazlasıyla evhamlı oldu offfffffffffff bıktım hepsinden ne biçim aile ya mafoldumben:2:
geçmiş olsun canım...Kızlar selam herkese.... bizdede süt alerjisi çıktı. İçinde sut ve süt tozu olan hiçbirsey yediremiyorum.
yumurta ve peynirde dahil
şimdilik süt sagıp birakıyorum. bide neocate diye bir mama aldım 90 Tl. 400 gr. mi. onu önerdi doktor. eger yiyebilirse. devlet hastanesinden rapor çıkarmam gerekecek yoksa 90 tl. bizi batırır. Bu arada Doruk ta tabi doymuyor ben evde yokken. Bugünlerde fazla yazmıyorum buna canım sıkkın.
hadi gözün aydın melekcim... şafak az kaldı desene.burcucum ev ısını sormusun bugun aldık cnm :dance: haftaya tamırat baslar her halde allaha sukur bırde tasındımı gorsem ozaman ıste sevınıcem
damlatmaz bızede anne annesı gecen almıstı ya ozgeye dısarda verıyorum ıcıyo evde vermıyorum normal sısesınde ıcıyo ozge pıpetlede ısıyo ne bulsa cekmeye ısıne hazır vala :icecream:
geçmiş olsun da burun akıntısının dişten olucagını pek sanmıyorum...kızlar ya benim oğlumun burnu akıyo kaç gündür bi hastalığıda yok ama neden böle dişten olabilirmi
yada yarın bi doktoruna götürsemmi
ay çok alemsin ya akannehirBeni azıcık rahatlatın kızlar evlat ayrımımı yaptım acaba diye içim içimi yiyior öğlenden beri revnanın mevsimlik monta ihtiyacı vardı bayram öncesi nevaya elbise alırken pançodan onda mont baktım hatta elime bile alıp kasaya geldim 70 tl idi ama tam o esnada neva elbiseden vazgeçti uzaktan kumandalı araba istedi bende almayınca oda elbiseyi almayıp dükkandan çıktı bende elimdekileri bırakıp arkasından çıktım sonra düşündüm 2 ay giyecek 70 tl çok dedim lc ye baktım ordakileride beğenmedim o esnada işyerinden bir arkadaşımla karşılaştım baktım beğenmedim deyince yarın öğlen bizim orda bir yer var ucuz ordan alırız dedi bugün gittik 20 tlye bir yağmurluk aldım ama kalitesiz değil ama markası falanda yok şimdik ben nevaya bebekken de hep iyisini alırdım şimdide öyle bu montu ucuzundan alınca haksızlıkmı yaptım sizce çok üzüldüm kendi kendime gidip pançodaki o montuda alsammı acaba valla çok vicdan yaptım
kızlar bende çıkıyorum birazdan annem oğlumu alıp gelicek evime gidicem kardeşim bakıcak yarın iki arada bi anneme bi eve perişan oldum artık
hayırlısı olsun ZEYNEP
bende 5 gün çalışılacak bi iş bulsam hemen atlıcam ama yok malesef...
Hayırlısı olsun Zeynepciğim.
Cumartesi de çalışmakmı bıraksan kanını emecekler zaten bende çalışıyorum hoş 2 haftada bir güya yarım gün sabah 9 akşam 5 nasıl yarım günse ya ben gerizekalıyım anlamıyorum yada yarım günü yalanııııı.ne ara yaşayacaksın evliliğini-anneliğini birde çalışıyorsunda evde temizlik yapan kim ütü yemek zor ya zor ya çalışacaksın ama ev işin olmayacak çoçuğun çok zahmeti olmayacak yada evinde bi kadın olacak yükünü hafifleten.
çalışmamak zor ama valla çalışmak daha da zor.hayırlısı olsun canım inşallah uygun bulacaksın kurumsal yerlere bak ufak yerler adamın kanını emer valla.
Hayırlısı olsun Zeynepcim bankacıydın galiba sen o sektörde de öff ne kadar zor az zamanlı iş bulmak..Adamın iliğini kemiğini kurutuyorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?