2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide bardaktan seviyor ama dişleri çıkınca ısırırmı diye korkuyorum bende bardağa alışmasın istiyorum.

Yumurtadandır Serap havalar serinleyinceye kadar verme yumurta istersen.sen ilk defamı yumurta verdım ilk defa 2 gün üst üstemi verdin.

bencede canım hemen ev olayına girin borçsuz birşey sahibi olunmuyor malesef.

Ona uygun bardak alırız dişi çıkınca ya. Vala ben de bardağa alışsın istiyorum :) 1 yaşından sonra biberon vermeyi de düşünmüyorum. Dişler için zararlı bence. 2 yaşına gelmiş biberonla dolaşan bi çocuk olmasın istiyorum..

Canım benim 2 hafta önce başlamam lazımdı yumurtaya ama hava serinlesin diye bekledim ki doktor gerek yok demişti. önceki gün sadece bi nohut tanesi kadar vermişti dün de dörtte biri kadar. Bi de dün ilk defa kıyma vardı sebzesinde. Akşam bişey yoktu sabah kalktığında gördüm. Vücudunda yoktu ama el ve yüzünde. Kırmızı etten alerji olabilir mi ki acepbilmiyorumkismile neyseki yarın doktora gitçez..

Vala canım para biriktiremeyiz zaten biliyorum.. bari zorunluluklarla bişeyler yaparız bak araba bitti gitti.. Allah sağlık versin ödeme gücü versin:Saruboceq:

yumurtdan olmuştur bence ben 4 aylıktan beri yumurta veriyorum maşallah bi alerji yapmadı gün aşırı veriyom artık sarının nerdeyse yarısını veriyorum

arabanızda hayırlı olsun artık sizin olmuş borcu bitince cnm inş. bizd ealmak istiyoruz arabasız olmuyo hiç

Beni azıcık rahatlatın kızlar evlat ayrımımı yaptım acaba diye içim içimi yiyior öğlenden beri revnanın mevsimlik monta ihtiyacı vardı bayram öncesi nevaya elbise alırken pançodan onda mont baktım hatta elime bile alıp kasaya geldim 70 tl idi ama tam o esnada neva elbiseden vazgeçti uzaktan kumandalı araba istedi bende almayınca oda elbiseyi almayıp dükkandan çıktı bende elimdekileri bırakıp arkasından çıktım sonra düşündüm 2 ay giyecek 70 tl çok dedim lc ye baktım ordakileride beğenmedim o esnada işyerinden bir arkadaşımla karşılaştım baktım beğenmedim deyince yarın öğlen bizim orda bir yer var ucuz ordan alırız dedi bugün gittik 20 tlye bir yağmurluk aldım ama kalitesiz değil ama markası falanda yok şimdik ben nevaya bebekken de hep iyisini alırdım şimdide öyle bu montu ucuzundan alınca haksızlıkmı yaptım sizce çok üzüldüm kendi kendime gidip pançodaki o montuda alsammı acaba valla çok vicdan yaptım

cnm nie öle düşünüyosun zaten çocuk çok fazla giymicek montu demi sonra yepisyeni kalıcak ozamanda israf gib olucak boşver başka bişiyini alırken iyisini alırsın gene annesi

kızlar bende çıkıyorum birazdan annem oğlumu alıp gelicek evime gidicem kardeşim bakıcak yarın iki arada bi anneme bi eve perişan oldum artık

amin canım aminn.

arabasız olmuyor canım hele çoçuk varsa sart valla.İnşallah sizde alırsınız.

yağmurluğu hiç almayıp hırkayla idare etsin desen evet haksızlık etmişsin derim ama 2 ay giyecek sonuçta o kadar para vermeye gerek yok bencede.seneyede olmaz sürekli büyüyorlar kilosu artmasa boya gidecek kolu kısa kalacak.vicdan yapacak birşey yok 20 tl olanda yagmurdan koruyorsa hiç sorun yok.zaten panşonun zaranın benetton ın adına para ödüyoruz tamam kalita ama sonuçta 2 aymı giiyor evet.

Ya kızlar anlamadım ben şimdi.. damlatmayan alıştırma bardağı benim kullandığımda bebedorun,gerçekten de damlatmıyorbilmiyorumkismile sizin dediğiniz ne ki acep:uhm:

Kocaeli buluşması mı var nerde kızlaaaar.Tüm site içinde ki buluşmalardan mı yoksa şubat analarına mı özel

Melekcim hayırlı olsunnnn kız sormasa biri söylemicen he ev aldığını.Ay biz bi ev alabilsek uçardım sevinçten vallaboshayallersmile
Hayırlı uğurlu olsun bakam hihoyyyt güzel güzel oturun gari evinizde kızçenle beraber..Kızlar bereket getirir aileye derler doğru galiba kıskaydirigubbakcemile

Dineva yok yaaaa şeytan dürtürüyor yok öyle bişey yaparmısın hiç ayrım..Hem ne var ki yeri gelir ucuzluktan da alışveriş yapılır illa markasız kalitesiz diye bişey yok ki.Hem kızına da öğretmiş olursun bu durumu bence..Marka delisi bi kızın olsun istemezsin herhalde..
Hiç alma bence en doğrusu yapmışsın iki ay için o kadar para verilmez cicim..
Süt alerjisi varsa yumurtadan olmuş olabilir ama hatırladığım kadarıyla 6.ayından sonra süt alerjileri çokta etki yapmıyor hatta kimi doktorlar yavaş yavaş başlıyorlar bünyesi alışsın diye.Tabi yine de bilemiycem de geçer tahminim,geçmezse sorarsın doktoruna

ben geldim...
iş olmadı. adam bayıldı bana hemen gel pzt başla diyor ama haftanın 6 günü (yani cmt de dahil) sabah 8.40 akşam 7. kızımı ne zaman görücem ben. kabul etmedim...
istediğim gibi bi iş bulamayacakmıyım ya... bu ne haftanın 6 gunu full çalısılırmı? nerde kaldı benım hayatım peki?

walla ipekte o dopinkçilerden heralde. kafamçokkarıştı
günaydınn...
ya ne zormuş bu diş olayı yavrum çabalıyo ama çıkamadı bi türlü şu dişler...
diş jeli kullanıyomusunuz kızlar
dentınox kullanıyorum canım arada. cok rahatsız olursa yani.
kız cocukla geze geze nere gıdıyonuz çılgınlar sizi kaydirigubbakcemile3
calgel ve dentınox war canım bebeler için.
he bi işe yaramıyo o ayrı. yiyo çünkü bizim hanım agzına sürer sürmez sempatiksalakcinni
kız dilini ısır daha neler.
tövbe yarabbim...
melek gibi cocugun var daha ne istiyon alsanaalsanasmile
örümcek naptı kız sana? ben kaçırdım olayı? noluyo???
geçmiş olsun canım...
zamanla düzelir inşallah kendiliğinden.

hadi gözün aydın melekcim... şafak az kaldı desene.
kızlar ya benim oğlumun burnu akıyo kaç gündür bi hastalığıda yok ama neden böle dişten olabilirmi
yada yarın bi doktoruna götürsemmi
geçmiş olsun da burun akıntısının dişten olucagını pek sanmıyorum...
ay çok alemsin ya akannehir
daha neler kız,öyle düşünme...

Ben anca oturabildim başına herkes kaçtııbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
Hadi güle güle gidin gari o zamanyerimseniben

Hayırlısı olsun Zeynepciğim.

Cumartesi de çalışmakmı bıraksan kanını emecekler zaten bende çalışıyorum hoş 2 haftada bir güya yarım gün sabah 9 akşam 5 nasıl yarım günse ya ben gerizekalıyım anlamıyorum yada yarım günü yalanııııı.ne ara yaşayacaksın evliliğini-anneliğini birde çalışıyorsunda evde temizlik yapan kim ütü yemek zor ya zor ya çalışacaksın ama ev işin olmayacak çoçuğun çok zahmeti olmayacak yada evinde bi kadın olacak yükünü hafifleten.

çalışmamak zor ama valla çalışmak daha da zor.hayırlısı olsun canım inşallah uygun bulacaksın kurumsal yerlere bak ufak yerler adamın kanını emer valla.

garantinin gözünü seveyim be...
gerçekten kurumsal yerlere bakmak lazım.
adam diyo haftanın 6 günü vericeği para 1.200
oldu dedim. oldu yani daha neler ya alsanaalsanasmile

Hayırlısı olsun Zeynepcim bankacıydın galiba sen o sektörde de öff ne kadar zor az zamanlı iş bulmak..Adamın iliğini kemiğini kurutuyorlar yaa

Hayırlısı olsun Zeynepcim bankacıydın galiba sen o sektörde de öff ne kadar zor az zamanlı iş bulmak..Adamın iliğini kemiğini kurutuyorlar yaa

öyleydim canım evet.
yok ya bankanın gözünü seveyim. en azından hakkını yemiyor kurumsal,büyük yerler.
kobiler adamı mahvediyor,sinek gibi ezdikçe ezmeye çalışıyor.
keşke banka olsada girsem tekrar. ara ara sınav açıyolar onları takip edicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…