garantinin gözünü seveyim be...
gerçekten kurumsal yerlere bakmak lazım.
adam diyo haftanın 6 günü vericeği para 1.200
oldu dedim. oldu yani daha neler ya alsanaalsanasmile
Benim annem bi ara akbankta çalışıyordu orda da çok çalıştırıyordı yaff vezneler kapanınca en az 8'e 9'a kadar bazen ay sonlarında felan 11lere kadar çalıştığını biliyorum,zor kna ettik çıkması için
garantinin gözünü seveyim be...
gerçekten kurumsal yerlere bakmak lazım.
adam diyo haftanın 6 günü vericeği para 1.200
oldu dedim. oldu yani daha neler ya alsanaalsanasmile
Ya kızlar anlamadım ben şimdi.. damlatmayan alıştırma bardağı benim kullandığımda bebedorun,gerçekten de damlatmıyorbilmiyorumkismile sizin dediğiniz ne ki acep:uhm:
Kocaeli buluşması mı var nerde kızlaaaar.Tüm site içinde ki buluşmalardan mı yoksa şubat analarına mı özel
ben geldim...
iş olmadı. adam bayıldı bana hemen gel pzt başla diyor ama haftanın 6 günü (yani cmt de dahil) sabah 8.40 akşam 7. kızımı ne zaman görücem ben. kabul etmedim...
istediğim gibi bi iş bulamayacakmıyım ya... bu ne haftanın 6 gunu full çalısılırmı? nerde kaldı benım hayatım peki?
.
zeyl ben de de bebedor var akıtmayan..çok iyi oluyo o..bi de nuk almıştım akıtmıyo dediler ama o akıtıyo..nuku evde bebedoru biyere giderken çantaya koyuyorum..
ama kızların dediği farklıymış, ben de bizimkilerden bahsediyolar sanmıştım soracaktım netten baktım :) bizimki suluk oluyo heralde :) onların ki alıştırma bardağı..daha yeni gördüm, almam gari :))
GÖZÜNÜZAYDIN SERAOPCIM ÖYLE VALLA BORCA GİRİLMEDEN BİŞEY SAHİBİ OLUNMUYOR]
yumurtdan olmuştur bence ben 4 aylıktan beri yumurta veriyorum maşallah bi alerji yapmadı gün aşırı veriyom artık sarının nerdeyse yarısını veriyorum
arabanızda hayırlı olsun artık sizin olmuş borcu bitince cnm inş. bizd ealmak istiyoruz arabasız olmuyo hiç
ben geldim...
iş olmadı. adam bayıldı bana hemen gel pzt başla diyor ama haftanın 6 günü (yani cmt de dahil) sabah 8.40 akşam 7. kızımı ne zaman görücem ben. kabul etmedim...
istediğim gibi bi iş bulamayacakmıyım ya... bu ne haftanın 6 gunu full çalısılırmı? nerde kaldı benım hayatım peki?.
Cumartesi de çalışmakmı bıraksan kanını emecekler zaten bende çalışıyorum hoş 2 haftada bir güya yarım gün sabah 9 akşam 5 nasıl yarım günse ya ben gerizekalıyım anlamıyorum yada yarım günü yalanııııı.ne ara yaşayacaksın evliliğini-anneliğini birde çalışıyorsunda evde temizlik yapan kim ütü yemek zor ya zor ya çalışacaksın ama ev işin olmayacak çoçuğun çok zahmeti olmayacak yada evinde bi kadın olacak yükünü hafifleten.
teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?