2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

garantinin gözünü seveyim be...
gerçekten kurumsal yerlere bakmak lazım.
adam diyo haftanın 6 günü vericeği para 1.200
oldu dedim. oldu yani daha neler ya alsanaalsanasmile

Benim annem bi ara akbankta çalışıyordu orda da çok çalıştırıyordı yaff vezneler kapanınca en az 8'e 9'a kadar bazen ay sonlarında felan 11lere kadar çalıştığını biliyorum,zor kna ettik çıkması için

akbank öyle evet. eltim akbankta 8 den önce eve gelemiyor...
garanti biraz daha iyi o konuda.
en iyisi tekfenbank,kuveyt türk,tekstilbank,denizbank gibi daha sakin bankalar. onlardan birine kapağı bi atsam daha çıkmam walla...

garantinin gözünü seveyim be...
gerçekten kurumsal yerlere bakmak lazım.
adam diyo haftanın 6 günü vericeği para 1.200
oldu dedim. oldu yani daha neler ya alsanaalsanasmile

Onlara sorsan daha ne istiyorsun derler ama sen o 1200 le neler yaparsın neler.
valla dr lar bile o kadar okuduktan sonra 1000 tl ye çalışıyorsa başka ne denir ki.hele öğretmenler dersenelerde 600-700 alıyorlar ya içler acısı.

Canım bizim izmitten bir kac arkadas var onlarla buluşucaz 3-4 kişiyiz yani eğer gelmek istersen bu hafta buluşma ayarlıcaz

Zeynepcim hayırlısı olsun canım üzülme elbet bulursun vardır bir yerlerde ksımetın dediğin gibi cumarteside tam iş günü cok en azından yarım olsaydı bende haftanın 5 gunu calsııyorum cumartesılerı evdeyım ama sut ıznımı cumartesıden kullanıyorum sut ızınlerı bıtınce cumartesı yarım gün devam...

melekcim çok sevindim inan..hadi darısı taşınmanıza..

yok artık didem abartma ya,sen bu ara fazlaca kendini dinliyosun canım,rahat ol biraz..hem o dar marka aldıysan nevaya, saklamadın mı,revna giyerdi işte şimdi..

zeynep kız,senin ipeği bırakmaya gönlün yok..armudun sapı,üzümün çöpü..biz de 5.5 gün çalışıyoruz ne olcak.ama parası çok azmış tabii ona bişey diyemem.. Allah gönlüne göre versin canım..

zeyl ben de de bebedor var akıtmayan..çok iyi oluyo o..bi de nuk almıştım akıtmıyo dediler ama o akıtıyo..nuku evde bebedoru biyere giderken çantaya koyuyorum..
ama kızların dediği farklıymış, ben de bizimkilerden bahsediyolar sanmıştım soracaktım netten baktım :) bizimki suluk oluyo heralde :) onların ki alıştırma bardağı..daha yeni gördüm, almam gari :))

canım benimki chicco nun alıştırma bardağı internetten bakabılırsın

GÖZÜNÜZAYDIN SERAOPCIM ÖYLE VALLA BORCA GİRİLMEDEN BİŞEY SAHİBİ OLUNMUYOR]

Sağol canım öyle valla

Sağol canım Allah size de nasip etsin.
Şimdi diyoruz ne yaparmışız araba olmasa çocukla anneme git gel eşya taşı.. Bayramda gittik kayınvalidemlere otobüsle imkansız gidemezmişizakannehir
Bi de o zaman diyorlardı ki önce ev alın araba sonra alırsınız iyi kii dinlememişiz

benim hayatım mı o da nesempatiksalakcinni
ben oğlumu günde 1 saat görüyorum işte yedi buçukta gidiyom 8 de yatıyo sıpa sabah ta yarım saat şükür yine de ne yapalım.. Spora gideyim diyorum bi yandan da vicdan yapıyorum akşamki yarım saatte uçup gidecek diyemafoldumben
ben bi küçük çocuk ve süt davasına yırtıyorum dabu akşam 22 ye kadar mesai var meselasempatiksalakcinni
peki sen şimdi süt izni hakkın var mı işe başlarsan?

Patronların karıları iş yapmadığı için bilemiyorlar herhaldesempatiksalakcinni

teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn

hadi maşallah.. bizim kızçeler geç çıkarttı diğerlerine göre, beklettiler bizi. çok güzel bi duygu dimi insan çok seviniyor bizimkide iyice görünüyo güldüğü zaman..

havvacım hadi gözün aydın

ecrin baya zor geçiriyo ya kusuyo çok sık kakayapıyı bugün uyuduğu 20 dk
hala ayakta maf olduk valla

havvacım hayırlı olsun. gercekten cok güzel bir duygu. şimdi devamlı o dişe bakmak isticeksin ama göstermicek seninki... sinir olucaksın :))

ecrinede allah kolaylık versin. tez zamanda patır patır çıkartsın dişlerini. bazı bebekler böyle çok hırpalanıyormuş işte. zavallım benim. düşünsene etin içinden kemik çıkmaya çalışıyor. allahin bir hikmeti işte.

Teşekkür ederiz teyzoşlar... Zeynep aynı dediğin gibi oluyo valla. Gerçi daha ucundan accık görünüyo ama göstermiyo zilli... Babasına telefonda söylemiştim dişi çıkmış diye. O da gelirken emekleme arkadaşım almış diş hediyesi Esra ya. Senin adına ben aldım dedi. yırttım hediyeden kaydirigubbakcemile3
Esra çok sevdi. Gerçi bizim tersi oluyo tırtılı kendine çeviriyo. Ona doğru gelmeye başlayınca sürünerek geri geri kaçıyo tırtıldan. Çok komik ya. Bütün gece güldürdü bizi zilli.
Fatocum Ecrin ve ve size Allah kolaylık versin. İnşallah çabucak atlatır.

Günaydın kızlar. Öğlene kadar burdayım sonra çıkıcam oğlumu kontrole götürcem.

Yüznde ellerinde kabarıklıklar var demiştim ya dün sabah çok azdı akşam bi gördüm çok artmış valla baktıkça içim fena oldu.. nazar değdi çocuğumamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…