Günaydın kızlar. Öğlene kadar burdayım sonra çıkıcam oğlumu kontrole götürcem.
Yüznde ellerinde kabarıklıklar var demiştim ya dün sabah çok azdı akşam bi gördüm çok artmış valla baktıkça içim fena oldu.. nazar değdi çocuğumamafoldumben
teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn
havvacım hadi gözün aydın
ecrin baya zor geçiriyo ya kusuyo çok sık kakayapıyı bugün uyuduğu 20 dk
hala ayakta maf olduk valla
günaydın herkese bugün açılışı ben yapayım
Yüznde ellerinde kabarıklıklar var demiştim ya dün sabah çok azdı akşam bi gördüm çok artmış valla baktıkça içim fena oldu.. nazar değdi çocuğumamafoldumben
günaydın..
havvacım gözünüz aydın..darısı bize..bolca belirti var huysuzluk olarak ama ortalıkta diş yok..
kız serap yeminlen dün dicektim, nazar değecek çocuğa, güzel güzel resim koymuşun diye..vay benim tosunumm...inş önemli bişey değildir..
günaydın........
:sinifsinif:Onlara sorsan daha ne istiyorsun derler ama sen o 1200 le neler yaparsın neler.
valla dr lar bile o kadar okuduktan sonra 1000 tl ye çalışıyorsa başka ne denir ki.hele öğretmenler dersenelerde 600-700 alıyorlar ya içler acısı.
yarım güne razıyım ama cmt de full olunca zor olur canım ya...Canım bizim izmitten bir kac arkadas var onlarla buluşucaz 3-4 kişiyiz yani eğer gelmek istersen bu hafta buluşma ayarlıcaz
Zeynepcim hayırlısı olsun canım üzülme elbet bulursun vardır bir yerlerde ksımetın dediğin gibi cumarteside tam iş günü cok en azından yarım olsaydı bende haftanın 5 gunu calsııyorum cumartesılerı evdeyım ama sut ıznımı cumartesıden kullanıyorum sut ızınlerı bıtınce cumartesı yarım gün devam...
kız diyorum ya yarım güne razıyım ben. ama full çekilmez. ipek olmasa da çalışmazdım zaten...melekcim çok sevindim inan..hadi darısı taşınmanıza..
yok artık didem abartma ya,sen bu ara fazlaca kendini dinliyosun canım,rahat ol biraz..hem o dar marka aldıysan nevaya, saklamadın mı,revna giyerdi işte şimdi..
zeynep kız,senin ipeği bırakmaya gönlün yok..armudun sapı,üzümün çöpü..biz de 5.5 gün çalışıyoruz ne olcak.ama parası çok azmış tabii ona bişey diyemem.. Allah gönlüne göre versin canım..
yok canım süt izni heralde. vermezler sanıyorum...Sağol canım öyle valla
Sağol canım Allah size de nasip etsin.
Şimdi diyoruz ne yaparmışız araba olmasa çocukla anneme git gel eşya taşı.. Bayramda gittik kayınvalidemlere otobüsle imkansız gidemezmişizakannehir
Bi de o zaman diyorlardı ki önce ev alın araba sonra alırsınız iyi kii dinlememişiz
benim hayatım mı o da nesempatiksalakcinni
ben oğlumu günde 1 saat görüyorum işte yedi buçukta gidiyom 8 de yatıyo sıpa sabah ta yarım saat şükür yine de ne yapalım.. Spora gideyim diyorum bi yandan da vicdan yapıyorum akşamki yarım saatte uçup gidecek diyemafoldumben
ben bi küçük çocuk ve süt davasına yırtıyorum dabu akşam 22 ye kadar mesai var meselasempatiksalakcinni
peki sen şimdi süt izni hakkın var mı işe başlarsan?
Patronların karıları iş yapmadığı için bilemiyorlar herhaldesempatiksalakcinni
gözünüz aydın darısı başımıza valla.teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn
bu arada gunaydın kızlar basım oyle agrıyodu bu sabah hıc bısı yapasım yok ozgeye zor baktım demın uyukusuzluklar artık yıpratıyo bızı yakında annem gelcek bı evımıze gecelımde uyım bol bol 2 gunde olsa
Günaydın arkadaşlar.
Serapçım geçmiş olsun. Yumurta mı dokundu acaba.
geçmiş olsun serap götür hemende çocuk çekmesin
kız serap yeminlen dün dicektim, nazar değecek çocuğa, güzel güzel resim koymuşun diye..vay benim tosunumm...inş önemli bişey değildir..
serapcım gecmıs olsun cnm vala cocukları nazar edıyolar sadece bızım topık dıl yapancılarda bakıyoda masallah demıyolar sınır oluyorum bazı kk dan tanıdık arkadaslarda var reım koyuyolarda bı masallah demıyolar canının ıstedıgıne dıyo buda cok sınır bozucu sabah sabah sınır olmım ay :bbo:
günaydın serapcım, geçmiş olsun, berkine yumurta dokundu herhalde...
esra kuşun incisi hayırlı olsun..güzel güzel yemekler yesin inş...
serapcım yumurtadan alerji olmuştur...dr a gidince anlarsın...geçici bişeydir üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?