2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun serap götür hemende çocuk çekmesin

günaydın..

havvacım gözünüz aydın..darısı bize..bolca belirti var huysuzluk olarak ama ortalıkta diş yok..

kız serap yeminlen dün dicektim, nazar değecek çocuğa, güzel güzel resim koymuşun diye..vay benim tosunumm...inş önemli bişey değildir..

gözünaydın canım esra kuşumun incisi hayırlı olsun...

hayırlı olsun havacım dısınız esrada dıslıler takımına gırdı

fatocum vala cok zor dıs ısı allah kolaylık versın ercın prensesıme

serapcım gecmıs olsun cnm vala cocukları nazar edıyolar sadece bızım topık dıl yapancılarda bakıyoda masallah demıyolar sınır oluyorum bazı kk dan tanıdık arkadaslarda var reım koyuyolarda bı masallah demıyolar canının ıstedıgıne dıyo buda cok sınır bozucu sabah sabah sınır olmım ay :bbo:

günaydın serapcım, geçmiş olsun, berkine yumurta dokundu herhalde...

günaydın hülyacım inş.burak kolaylıkla çıkarır dişini canım....

ozge uyumusken uzanayım yanına az sabahın korunde kalktık ama ben uzanınca sankı mahsuz uyanıyo bu cadı yaa:dilcikar:

esra kuşun incisi hayırlı olsun..güzel güzel yemekler yesin inş...
serapcım yumurtadan alerji olmuştur...dr a gidince anlarsın...geçici bişeydir üzülme..

bu arada gunaydın kızlar basım oyle agrıyodu bu sabah hıc bısı yapasım yok ozgeye zor baktım demın uyukusuzluklar artık yıpratıyo bızı yakında annem gelcek bı evımıze gecelımde uyım bol bol 2 gunde olsa

:sinifsinif:
yarım güne razıyım ama cmt de full olunca zor olur canım ya...
kız diyorum ya yarım güne razıyım ben. ama full çekilmez. ipek olmasa da çalışmazdım zaten...
yok canım süt izni heralde. vermezler sanıyorum...
anca büyük kurumsal bi yer verir. küçük yerler hiç umru olmaz...
gözünüz aydın darısı başımıza valla.
bizim kızlar tembel alsanaalsanasmile

yediği bişey dokunmuştur belki. üzülme canım geçer hemen.

bu arada günaydın herkese...

geçmiş olsun melek bu aralar bende çok uykusuzum başım ağrıyor benimde,annen geliyormuş hadi gözünaydın ,artık annen yardımcı olur sana rahat edersin biraz....

melek haklısın uykusuzluk dayanılcak gibi değil...
geceleri güzelce uyuyan bebeklere 41.5 kere maşallah...
ipek dün yine 3-5 kere kalktı. bide öyle bi ağlıyo ki geceleri kızlar. etinden et kopuyo sanki. bi ara susmadı,acile götürücektik kalktık ersin giyiniyo bi meme veriyim dedim sustu. karnı da tok halbuki. geceleri uyanıyo basıyo feryadı. kucağıma alıyorum susuyo,meme veriyorum susuyo ama yatağa geri koyduğum an nasıl bi yaygara duymanız lazım ya,anlatılmaz yani. gırtlağı parçalanıcak bağırmaktan artık... ki ben ipeği doğduığundan beri odasında yatırıyorum hiç benimle yatmadı neden böyle anlamadım.
dün kızın altını aldım üzerindeki kirliyi çöpe,bezini de kirli sepetine atmışım düşünün yani...
bu halde nasıl çalışılır oda muamma...
napcam bilmiyorum.

çok cadı bi kızım olucak. istediği olmadımı öyle bi yırtıyo ki kendini susturmanın imkanı yok...yattığı yerde ayaklarını vuruyo yatağa pat pat diye yatak sallanıyo resmen kıracak bi tarafını.

Günaydın arkadaşlar.
Serapçım geçmiş olsun. Yumurta mı dokundu acaba.

Günaydın canım sağol. Kıyma dokunmadıysa büyük ihtimalle yumurta..
Esra kuşumun incisi hayırlı olsun .

geçmiş olsun serap götür hemende çocuk çekmesin

Günaydın canım. Bugün zaten kontrol vardı olmasa da götürürdüm çok fazla kabarık özellikle elleri..

kız serap yeminlen dün dicektim, nazar değecek çocuğa, güzel güzel resim koymuşun diye..vay benim tosunumm...inş önemli bişey değildir..

Valla ya:gitme: Bi de çok kötü görünüyo kabarıklıklar böyle sivri sivri su toplamış gibi etrafları kıpkırmızı. Yüzündekiler bu sabah biraz sönmüş ama gece kalktığımda korktum her biri sivilce gibi etrafı da bi nohut kadar kırmızı yüzü kaplanmıştı. Sabah elleri öyleydi yüzünün kırmızılıkları geçmiş biraz. Keyfi çok yerinde ama kaşınıyormudur acaba diye düşünüyom..

Sağol canım. Nazara inanırım nazardan da korkarım. benim de kötü vakalarım olmuştur bu konuda.. bi kere yüzümün yarısı felç gibi olmuştu yani o kadar..

günaydın serapcım, geçmiş olsun, berkine yumurta dokundu herhalde...

Sağol canım herhalde..

esra kuşun incisi hayırlı olsun..güzel güzel yemekler yesin inş...
serapcım yumurtadan alerji olmuştur...dr a gidince anlarsın...geçici bişeydir üzülme..

Kız geçecek elbet te, ay bi de ben sabah bir iki tane görmüştüm eve gidince şok oldum bi de o kadar çok ki gece neredeyse kalk götürelim dicektim kocişe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…