2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

senin cadıdan bi tanede bizim evde var ellerini yumruk yapıp sıkıyor birde kasıyor kendini illa istediği olacak çok cadı bunlar çokkk-tatlicadiarzu-

ayy bunların hepsi aynı..bizimki de yürüteçe taktı bu sıralar...binmek istemiyo..yerlerde orayı burayı karıştıracak...yürütece oturunca basıyo yaygarayı eliylede bi vuruyo tak tak..gül gül ölüyoruz..zıplayıp zıplayıp duruyo içinden çıkacak sanki...

bende o sinirlenince gülüyorum çok komik oluyo dayanamıyorum. ama geceleri inan hiç çekilmiyo yaygarası alsanaalsanasmile

HERKESE GÜNAYDIN BAYANLAR hihoyyyt

Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun geriside güzel güzel gelsin inşallah ..

havvacım hadi gözün aydın

ecrin baya zor geçiriyo ya kusuyo çok sık kakayapıyı bugün uyuduğu 20 dk
hala ayakta maf olduk valla

Oy kıyamam canım benim düzelir merak etme dişden dolayı oluyor inşallah geçecek sıkma canını

Canım geçmiş olsun birşey alerji yaptı demekki hayırlı haberler ile gelin inşallah

hayırlısı ıle gececeksın ınsallah melekcım bıraz daha sabır

Valla kim diyordu yeni başlasan bile süt iznin var diye hatırlayamadım ama. Tabi vermemek için ellerinden geleni yaparlar o da ayrı..

Diş konusunda benim oğlum da tembel anacım.. Ama tabi geç kalınmış bişey değil elbet çıkacak böyle kalmayacaklar yakaydirigubbakcemile3

Benim oğlan da erken yatıyo uyuyo ama 1 haftadır emmeye kalkıyoru 3-5 kere..
Diyorlar ya bu aylar bağlılık ayı ona yoruyorum ben de..

İyi sen bez, yıkamadan farketmişin ben onu yapıp bezi yıkadım bi dekaydirigubbakcemile3

ay valla Berkin de yapıyo onu eline aldığı bişeyi alırsam yırtıyo kendini
aldığım şeyi takip ediyo nereye götürüyorum diye
arkama falan koyduysam eğiliyo görmek için
çok zor kanıyor artık hemen dikkatini dağıtamıyorum

zeynepte sevmiyordu yürüteci ama şimdi alıştı duruyor içinde,erişebildiği herşeyi çekiyor, bizim cadıda yerlerde durmayı pek sevmiyor

ay nolur çabuk geçsin bu bağlılık ayı yoksa ben psikopata fena bağlanıcam yani sempatiksalakcinni

günaydın özlemcim....

bugun bebelere ne yediriceksiniz ne çorbası yapıcaksınız kızlar?
ay ipek uyumuşken hemen bi bezelye koyim düdüklüye gelim...

zeynepte sevmiyordu yürüteci ama şimdi alıştı duruyor içinde,erişebildiği herşeyi çekiyor, bizim cadıda yerlerde durmayı pek sevmiyor

yok burak seviyodu da bu sıralar yerdeki şeyleri istiyo...bide abisi yerde onun falan oynuyo ya onun elindekileri almaya çalışıyokaydirigubbakcemile3...

aman boşver hayırlısı olsun demek deilmiş evli bayan işe alıcaksa c.tesi unutucak bunlar ya benim patronum Allah razı olsun c.tesi çalışmana gerek yok dedi ama başka kız alsaydı çalıştırıcaktı

kayınvaliden nasıl oldu Esma.

canım sağol sordun kendine yeticek kadar iyi şimdi
zaten görümcem bakıcak oğluma kaynanma alıcam pazar düzücem ne lazımsa yemeği o yapıcak inş. öle ayarladık cnm

cnm eğitimciler 600 700 den fazla alır zaten normal asgari ücret 600 lira
1200 maaş iyi tabide ama zeynepe uymamış

ay hadi hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun kuzunun

canım inş. önemli bişy deildir ya geçicidir inş.
nazar değdi yavreu tospayaa kıyamam ya

günaydın cnm ah ahh o uykusuzluk bendede var oğlan gece mıy mıy uynıyo o uyusa adam horluyo :)

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM HAYIRLI CUMALAR

ay nolur çabuk geçsin bu bağlılık ayı yoksa ben psikopata fena bağlanıcam yani sempatiksalakcinni

bu aralar hepsi aynı zeynep, babasının kucağında bile olsa beni gördüğünde gözümün içine bakıpta bir ağlaması var sorma, hele birde görmezden gelip odadan çıkarsam yıkıyor ortalığı....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugun bebelere ne yediriceksiniz ne çorbası yapıcaksınız kızlar?
ay ipek uyumuşken hemen bi bezelye koyim düdüklüye gelim...

bilmiyorum birazdan pazara gidicem...ordan alıp gelince düşünücem artık....

kızlar burak artık tek eliyle sürünüyo...mutfağa geldi dün yanıma..ayy bi korktum sesini duyunca...sesime gelmş şok oldum...2gündür aştı kendini sıpakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…