çok cadı bi kızım olucak. istediği olmadımı öyle bi yırtıyo ki kendini susturmanın imkanı yok...yattığı yerde ayaklarını vuruyo yatağa pat pat diye yatak sallanıyo resmen kıracak bi tarafını.
günaydın zeynep inş.istediğin gibi bi iş bulursun canım ....
senin cadıdan bi tanede bizim evde varellerini yumruk yapıp sıkıyor birde kasıyor kendini illa istediği olacak çok cadı bunlar çokkk-tatlicadiarzu-
ayy bunların hepsi aynı..bizimki de yürüteçe taktı bu sıralar...binmek istemiyo..yerlerde orayı burayı karıştıracak...yürütece oturunca basıyo yaygarayı eliylede bi vuruyo tak tak..gül gül ölüyoruz..zıplayıp zıplayıp duruyo içinden çıkacak sanki...
teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn
havvacım hadi gözün aydın
ecrin baya zor geçiriyo ya kusuyo çok sık kakayapıyı bugün uyuduğu 20 dk
hala ayakta maf olduk valla
Günaydın kızlar. Öğlene kadar burdayım sonra çıkıcam oğlumu kontrole götürcem.
Yüznde ellerinde kabarıklıklar var demiştim ya dün sabah çok azdı akşam bi gördüm çok artmış valla baktıkça içim fena oldu.. nazar değdi çocuğumamafoldumben
bu arada gunaydın kızlar basım oyle agrıyodu bu sabah hıc bısı yapasım yok ozgeye zor baktım demın uyukusuzluklar artık yıpratıyo bızı yakında annem gelcek bı evımıze gecelımde uyım bol bol 2 gunde olsa
yok canım süt izni heralde. vermezler sanıyorum...
anca büyük kurumsal bi yer verir. küçük yerler hiç umru olmaz...
gözünüz aydın darısı başımıza valla.
bizim kızlar tembel alsanaalsanasmile
yediği bişey dokunmuştur belki. üzülme canım geçer hemen.
bu arada günaydın herkese...
melek haklısın uykusuzluk dayanılcak gibi değil...
geceleri güzelce uyuyan bebeklere 41.5 kere maşallah...
ipek dün yine 3-5 kere kalktı. bide öyle bi ağlıyo ki geceleri kızlar. etinden et kopuyo sanki. bi ara susmadı,acile götürücektik kalktık ersin giyiniyo bi meme veriyim dedim sustu. karnı da tok halbuki. geceleri uyanıyo basıyo feryadı. kucağıma alıyorum susuyo,meme veriyorum susuyo ama yatağa geri koyduğum an nasıl bi yaygara duymanız lazım ya,anlatılmaz yani. gırtlağı parçalanıcak bağırmaktan artık... ki ben ipeği doğduığundan beri odasında yatırıyorum hiç benimle yatmadı neden böyle anlamadım.
dün kızın altını aldım üzerindeki kirliyi çöpe,bezini de kirli sepetine atmışım düşünün yani...
bu halde nasıl çalışılır oda muamma...
napcam bilmiyorum.
çok cadı bi kızım olucak. istediği olmadımı öyle bi yırtıyo ki kendini susturmanın imkanı yok...yattığı yerde ayaklarını vuruyo yatağa pat pat diye yatak sallanıyo resmen kıracak bi tarafını.
inşallah büyüynce de böyle olmazlar walla çok çekeriz :Saruboceq:
ayy bunların hepsi aynı..bizimki de yürüteçe taktı bu sıralar...binmek istemiyo..yerlerde orayı burayı karıştıracak...yürütece oturunca basıyo yaygarayı eliylede bi vuruyo tak tak..gül gül ölüyoruz..zıplayıp zıplayıp duruyo içinden çıkacak sanki...
ay nolur çabuk geçsin bu bağlılık ayı yoksa ben psikopata fena bağlanıcam yani sempatiksalakcinniValla kim diyordu yeni başlasan bile süt iznin var diye hatırlayamadım ama. Tabi vermemek için ellerinden geleni yaparlar o da ayrı..
Diş konusunda benim oğlum da tembel anacım.. Ama tabi geç kalınmış bişey değil elbet çıkacak böyle kalmayacaklar yakaydirigubbakcemile3
Benim oğlan da erken yatıyo uyuyo ama 1 haftadır emmeye kalkıyoru 3-5 kere..
Diyorlar ya bu aylar bağlılık ayı ona yoruyorum ben de..
İyi sen bez, yıkamadan farketmişin ben onu yapıp bezi yıkadım bi dekaydirigubbakcemile3
ay valla Berkin de yapıyo onu eline aldığı bişeyi alırsam yırtıyo kendini
aldığım şeyi takip ediyo nereye götürüyorum diye
arkama falan koyduysam eğiliyo görmek için
çok zor kanıyor artık hemen dikkatini dağıtamıyorum
HERKESE GÜNAYDIN BAYANLAR hihoyyyt
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun geriside güzel güzel gelsin inşallah ..
Oy kıyamam canım benim düzelir merak etme dişden dolayı oluyor inşallah geçecek sıkma canını
Canım geçmiş olsun birşey alerji yaptı demekki hayırlı haberler ile gelin inşallah
hayırlısı ıle gececeksın ınsallah melekcım bıraz daha sabır
zeynepte sevmiyordu yürüteci ama şimdi alıştı duruyor içinde,erişebildiği herşeyi çekiyor, bizim cadıda yerlerde durmayı pek sevmiyor
aman boşver hayırlısı olsun demek deilmiş evli bayan işe alıcaksa c.tesi unutucak bunlar ya benim patronum Allah razı olsun c.tesi çalışmana gerek yok dedi ama başka kız alsaydı çalıştırıcaktıben geldim...
iş olmadı. adam bayıldı bana hemen gel pzt başla diyor ama haftanın 6 günü (yani cmt de dahil) sabah 8.40 akşam 7. kızımı ne zaman görücem ben. kabul etmedim...
istediğim gibi bi iş bulamayacakmıyım ya... bu ne haftanın 6 gunu full çalısılırmı? nerde kaldı benım hayatım peki?
...
kayınvaliden nasıl oldu Esma.
cnm eğitimciler 600 700 den fazla alır zaten normal asgari ücret 600 liraOnlara sorsan daha ne istiyorsun derler ama sen o 1200 le neler yaparsın neler.
valla dr lar bile o kadar okuduktan sonra 1000 tl ye çalışıyorsa başka ne denir ki.hele öğretmenler dersenelerde 600-700 alıyorlar ya içler acısı.
teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn
Günaydın kızlar. Öğlene kadar burdayım sonra çıkıcam oğlumu kontrole götürcem.
Yüznde ellerinde kabarıklıklar var demiştim ya dün sabah çok azdı akşam bi gördüm çok artmış valla baktıkça içim fena oldu.. nazar değdi çocuğumamafoldumben
günaydın cnm ah ahh o uykusuzluk bendede var oğlan gece mıy mıy uynıyo o uyusa adam horluyo :)bu arada gunaydın kızlar basım oyle agrıyodu bu sabah hıc bısı yapasım yok ozgeye zor baktım demın uyukusuzluklar artık yıpratıyo bızı yakında annem gelcek bı evımıze gecelımde uyım bol bol 2 gunde olsa
ay nolur çabuk geçsin bu bağlılık ayı yoksa ben psikopata fena bağlanıcam yani sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay nolur çabuk geçsin bu bağlılık ayı yoksa ben psikopata fena bağlanıcam yani sempatiksalakcinni
bugun bebelere ne yediriceksiniz ne çorbası yapıcaksınız kızlar?
ay ipek uyumuşken hemen bi bezelye koyim düdüklüye gelim...
bugun bebelere ne yediriceksiniz ne çorbası yapıcaksınız kızlar?
ay ipek uyumuşken hemen bi bezelye koyim düdüklüye gelim...
yok burak seviyodu da bu sıralar yerdeki şeyleri istiyo...bide abisi yerde onun falan oynuyo ya onun elindekileri almaya çalışıyokaydirigubbakcemile3...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?