kızlar burak artık tek eliyle sürünüyo...mutfağa geldi dün yanıma..ayy bi korktum sesini duyunca...sesime gelmş şok oldum...2gündür aştı kendini sıpakaydirigubbakcemile5
esmacım günaydın hayırlı cumalar .....
bugün cuma unutmuşum valla ohh okullar tatil yarın:lepi:
kızlar burak artık tek eliyle sürünüyo...mutfağa geldi dün yanıma..ayy bi korktum sesini duyunca...sesime gelmş şok oldum...2gündür aştı kendini sıpakaydirigubbakcemile5
gidiyimde hazırlanayım okula gidecez bugün çok işim var,üst kat komşum doğuma gitti, sezeryan olacak bir kızımız daha geliyor zeynebe arkadaş olacak ne güzel,:lepi: onu ziyarete gidecez,ordan zeynebin doktoruna gidip tahlil sonuçlarını gösterecem,çocuklar okuldan alınacak,pazara gidecem...kafamçokkarıştı. sonra görüşürüz kızlar bebişleride sizide çok öptüm kendinize iyi bakın.....opuyorumnanaktan
senin patronuna da hayranım kız nazar değmesin valla...aman boşver hayırlısı olsun demek deilmiş evli bayan işe alıcaksa c.tesi unutucak bunlar ya benim patronum Allah razı olsun c.tesi çalışmana gerek yok dedi ama başka kız alsaydı çalıştırıcaktı
canım sağol sordun kendine yeticek kadar iyi şimdi
zaten görümcem bakıcak oğluma kaynanma alıcam pazar düzücem ne lazımsa yemeği o yapıcak inş. öle ayarladık cnm
cnm eğitimciler 600 700 den fazla alır zaten normal asgari ücret 600 lira
1200 maaş iyi tabide ama zeynepe uymamış
ay hadi hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun kuzunun
canım inş. önemli bişy deildir ya geçicidir inş.
nazar değdi yavreu tospayaa kıyamam ya
günaydın cnm ah ahh o uykusuzluk bendede var oğlan gece mıy mıy uynıyo o uyusa adam horluyo :)
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM HAYIRLI CUMALAR
bu biter diş başlar. o biter başka şey başlar...bu aralar hepsi aynı zeynep, babasının kucağında bile olsa beni gördüğünde gözümün içine bakıpta bir ağlaması var sorma, hele birde görmezden gelip odadan çıkarsam yıkıyor ortalığı....
2 cocukla nasi gidiyon gız pazara?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum birazdan pazara gidicem...ordan alıp gelince düşünücem artık....
hepsinden var evde bende yapiyim bari. yada yok dün sebze içti bugün tarhana içsin yada yoğurt çorbasızeynepcim çınara anneannesi kıymalı sebze yapacak havuç patates kabak kıyma çınar buna bayılıyor
sempatiksalakcinni sana yardıma gelmiştirkızlar burak artık tek eliyle sürünüyo...mutfağa geldi dün yanıma..ayy bi korktum sesini duyunca...sesime gelmş şok oldum...2gündür aştı kendini sıpakaydirigubbakcemile5
evet valla çok hoş oluyo...arkamdan geliyo nereye gitsem...benimkide komando gibi gidiyo tek kol sürünerek çok hoşlar demi sibelcim
başladılar yaaa...utku yazı yazmayı çok sever elinden defter kalem düşmez...burakta defteri görünce yapışıyo..utkuda dayanamıyo..annneee demeye başlıyo....başladılarmı oyuncak kavgasına, benimkiler bütün gün başımı şişiyor annneeee anneee diye ..
gidiyimde hazırlanayım okula gidecez bugün çok işim var,üst kat komşum doğuma gitti, sezeryan olacak bir kızımız daha geliyor zeynebe arkadaş olacak ne güzel,:lepi: onu ziyarete gidecez,ordan zeynebin doktoruna gidip tahlil sonuçlarını gösterecem,çocuklar okuldan alınacak,pazara gidecem...kafamçokkarıştı. sonra görüşürüz kızlar bebişleride sizide çok öptüm kendinize iyi bakın.....opuyorumnanaktan
buzluğa atmıştım canım onları yapıyorum.zeynep kız bezelye varmı bu mevsimde yaa
kolay gelsin canım.gidiyimde hazırlanayım okula gidecez bugün çok işim var,üst kat komşum doğuma gitti, sezeryan olacak bir kızımız daha geliyor zeynebe arkadaş olacak ne güzel,:lepi: onu ziyarete gidecez,ordan zeynebin doktoruna gidip tahlil sonuçlarını gösterecem,çocuklar okuldan alınacak,pazara gidecem...kafamçokkarıştı. sonra görüşürüz kızlar bebişleride sizide çok öptüm kendinize iyi bakın.....opuyorumnanaktan
senin patronuna da hayranım kız nazar değmesin valla...
bu biter diş başlar. o biter başka şey başlar...
ne zaman düzene girer uykular acep?
2 cocukla nasi gidiyon gız pazara?
hepsinden var evde bende yapiyim bari. yada yok dün sebze içti bugün tarhana içsin yada yoğurt çorbası
sempatiksalakcinni sana yardıma gelmiştir
bugün dr a gidicez kontrole..adamı yakalamışken çocukları eve bırakırım kendine ben giderim..yada beraber gideriz...
kötükedihüsobenim oğlumda cep telefonumu kırdı ya of şimdi boşuna masraf yaa
hamarat kadınlarsınız vesselam...Bende revnayı koyuyorum arabasına pzt leri bizim pazar benimde süt iznim o gün beraber gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?