2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gidiyimde hazırlanayım okula gidecez bugün çok işim var,üst kat komşum doğuma gitti, sezeryan olacak bir kızımız daha geliyor zeynebe arkadaş olacak ne güzel,:lepi: onu ziyarete gidecez,ordan zeynebin doktoruna gidip tahlil sonuçlarını gösterecem,çocuklar okuldan alınacak,pazara gidecem...kafamçokkarıştı. sonra görüşürüz kızlar bebişleride sizide çok öptüm kendinize iyi bakın.....opuyorumnanaktan

hadi kolay gelsin selmacım kib. şikerimm

senin patronuna da hayranım kız nazar değmesin valla...
bu biter diş başlar. o biter başka şey başlar...
ne zaman düzene girer uykular acep?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum birazdan pazara gidicem...ordan alıp gelince düşünücem artık....
2 cocukla nasi gidiyon gız pazara?
zeynepcim çınara anneannesi kıymalı sebze yapacak havuç patates kabak kıyma çınar buna bayılıyor
hepsinden var evde bende yapiyim bari. yada yok dün sebze içti bugün tarhana içsin yada yoğurt çorbası
kızlar burak artık tek eliyle sürünüyo...mutfağa geldi dün yanıma..ayy bi korktum sesini duyunca...sesime gelmş şok oldum...2gündür aştı kendini sıpakaydirigubbakcemile5
sempatiksalakcinni sana yardıma gelmiştir

benimkide komando gibi gidiyo tek kol sürünerek çok hoşlar demi sibelcim
evet valla çok hoş oluyo...arkamdan geliyo nereye gitsem...
başladılarmı oyuncak kavgasına, benimkiler bütün gün başımı şişiyor annneeee anneee diye ..
başladılar yaaa...utku yazı yazmayı çok sever elinden defter kalem düşmez...burakta defteri görünce yapışıyo..utkuda dayanamıyo..annneee demeye başlıyo....

hadi kolay gelsin canım sana...

zeynep kız bezelye varmı bu mevsimde yaa
buzluğa atmıştım canım onları yapıyorum.
yoksa konserveye talim...
kolay gelsin canım.

bugün dr a gidicez kontrole..adamı yakalamışken çocukları eve bırakırım kendine ben giderim..yada beraber gideriz...

mercimek çorbası yapiyim içine patates,havuçta koyayım. bize yağlamadan ayırayım ipeğe hem o nasiplenir hem biz içeriz çorbayı.

Hayırlı cumalr esma
bizim kızlarda yapıyor oyuncak kavgası ablamız kıskanıyor ufaklığı onun oyuncaklarıyla oynuyor
bende sabah sebze çorbası yaptım kabak kereviz kırmızı biber taze fasulye pirinç ve tavul biftek koydum bir parça pişirdim düdüklüde bide uyuya kalmışım bir kalktımki saat 6 anca ucu ucuna yetiştyik saçlarım ıslak geldim işe kurutamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…