teyzoşlar biz de dişlendik :dance::teytey::sm_cool:
Ay çok güzel bir duyguymuş. Çok mutluyum...
Hiç belirtisi olmadı. O yüzden çoooook büyük süpriz oldu. yoğurdunu yedirirken kaşık değdi tık tık. O zaman farkettim.
Ay yaşasınnnnn
hadi hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun fıstığın.
havvacım hadi gözün aydın
ecrin baya zor geçiriyo ya kusuyo çok sık kakayapıyı bugün uyuduğu 20 dk
hala ayakta maf olduk valla
akannehir ay birde patlattıktan sonradamı zorluğu var.ve bu iş 2 yaşına kadar falan sürecek sürekli bir diş çıkarma sendromu.
Teşekkür ederiz teyzoşlar... Zeynep aynı dediğin gibi oluyo valla. Gerçi daha ucundan accık görünüyo ama göstermiyo zilli... Babasına telefonda söylemiştim dişi çıkmış diye. O da gelirken emekleme arkadaşım almış diş hediyesi Esra ya. Senin adına ben aldım dedi. yırttım hediyeden kaydirigubbakcemile3
Esra çok sevdi. Gerçi bizim tersi oluyo tırtılı kendine çeviriyo. Ona doğru gelmeye başlayınca sürünerek geri geri kaçıyo tırtıldan. Çok komik ya. Bütün gece güldürdü bizi zilli.
Fatocum Ecrin ve ve size Allah kolaylık versin. İnşallah çabucak atlatır.
yöntemini bulmuş geri geri gidip birden kalkacak herhalde Esra.
ayna gibi ortada yumurta alereji yapmış.Günaydın kızlar. Öğlene kadar burdayım sonra çıkıcam oğlumu kontrole götürcem.
Yüznde ellerinde kabarıklıklar var demiştim ya dün sabah çok azdı akşam bi gördüm çok artmış valla baktıkça içim fena oldu.. nazar değdi çocuğumamafoldumben
dr alerji testi yapmaz benimki yapmadı bu aylarda alerji testi yapılmaz küçük dedi.sen takip edip anlayacaksın canım 2 güne kızarıklık geçer kıyma verırsiz sorun olmazsa yumurtadandır.
her o şüphe bendede var canı yanıyormudur kaşınıyorsa kaşıyamaz diye.dr geldikten sonrada banyosunu yaptır kremle rahatlar şimdi annen yaptırsa dışarı çıkacaksınız olmaz.
aman boşver hayırlısı olsun demek deilmiş evli bayan işe alıcaksa c.tesi unutucak bunlar ya benim patronum Allah razı olsun c.tesi çalışmana gerek yok dedi ama başka kız alsaydı çalıştırıcaktı
canım sağol sordun kendine yeticek kadar iyi şimdi
zaten görümcem bakıcak oğluma kaynanma alıcam pazar düzücem ne lazımsa yemeği o yapıcak inş. öle ayarladık cnm
cnm eğitimciler 600 700 den fazla alır zaten normal asgari ücret 600 lira
1200 maaş iyi tabide ama zeynepe uymamış
günaydın cnm ah ahh o uykusuzluk bendede var oğlan gece mıy mıy uynıyo o uyusa adam horluyo :)
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM HAYIRLI CUMALAR
malesef atanamayan ve özel dersenedeki öğretmenler 600 falan alıyor canım asgari ücret onları bqağlamıyor.
ee iyi görümcenle anlaştıysan evlimi görümcen çoçuğu falan varmı kız de hele.
hee bende senin patronu seviyorum Allah razı olsun valla hem hamileliğinde hem doğum sonrası üzmedi seni.
kızlar burak artık tek eliyle sürünüyo...mutfağa geldi dün yanıma..ayy bi korktum sesini duyunca...sesime gelmş şok oldum...2gündür aştı kendini sıpakaydirigubbakcemile5
ee verseydin 2 bulaşıkta bi yaralı parmağa içeyim işin uçundan tutsaydı :jeyyar:
gidiyimde hazırlanayım okula gidecez bugün çok işim var,üst kat komşum doğuma gitti, sezeryan olacak bir kızımız daha geliyor zeynebe arkadaş olacak ne güzel,:lepi: onu ziyarete gidecez,ordan zeynebin doktoruna gidip tahlil sonuçlarını gösterecem,çocuklar okuldan alınacak,pazara gidecem...kafamçokkarıştı. sonra görüşürüz kızlar bebişleride sizide çok öptüm kendinize iyi bakın.....opuyorumnanaktan
ayyyy yoruldum Selma .Şu Pazartesi bi gelsede babaları götürse okula.
Reçel yaptım geliyorum yazıcam