dün gece 2 kere fatmagülün suçu ne dizisini vermişler. bende 2. postasına yetiştim hadi dedim izliyim barim.
izlemez olaydım uykusuzluktan bayılacağım.
fatmagülü çağırayım da baksın ipeğe bari :roflol:
cnm fatmagül gelemez ki son hali hiç iyi deildi -tatlicadiarzu-
ayy neydi kızlar o yaa..çok kötü oldum ben...Allah düşmanıma yaşatmasın çok kötü ya...
ayy neydi kızlar o yaa..çok kötü oldum ben...Allah düşmanıma yaşatmasın çok kötü ya...
ya kızlar emir sabah uyanınca gözü acayip çabak olmuştu kapanmış resmen zor açtı çocuk neden acaba doktora götürmeme gerek varmı burnda akıyodu biraz
canım şeker yerine pekmez koyuyorsun elmanın orda ne işi var bilmem ama sanırım pekmezin acılığını alıyor boğaz yakan bi tat varya onu.tarif böyleydi azcıkta ben değiştirdim birşeyler çıktı ortaya.bizdede halam yapar güzel recel ama ben Duru'da bu sene şeker kullanmak istemedim.o yüzden bu kadar uğraş yoksa ben pek sevmem de yememde zaten recel kahvaltı alternatifi çıkartıyorum işte.burcu eline koluna sağlık...
bende yengemden alıyorum reçeli yapmama gerek kalmıyor ama ncir reçelini not ettim denicem.
ama neden incir reçelinin üzerine elma suyu koyuyosun?
kış için yapacaklarını sıcakken hemen dolduracaksın kapağını kapatıp ters çevirip beklet bişeycik olmuyor
Burcu eline sağlık afiyet olsun kuşuma.. baya uğraşmışsın..
ben de bugün doktra sorucam kahvaltı alternatiflerini.. oğluş zaten sevmiyo kahvaltıyı sıkılacak hiç yemeyecek yoksa..
Ben kendimize yaptım bu sene reçel 2 kilo vişne 1 kilo kayısı.. hazır reçel sevmem ben.. ama öyle sıcak koyayım sıkıştırayım yapmadım normal koydum dolapta duruyo..
arada bi yoğurduna 1 çay kaşığı vişne reçeli koyuyorum valla çok güzel oluyor.. ama çok nadir tabii..
Zeynep Allah seni:) dizi güzel miydi ya sabah nette gazetede o tecavüz sahnelerini gördüm çok sinirlerim bozuldu
günaydınn
bende fatmagül yüzünden uykusuz kalanlardanım
benim suçum neydi ayolmirmirmirmir
ESMA CNM CAPAK OLDUSA BASINI USUTMUS GECER HEMEN PAPATYA CAYILA SIL
AY BEN FATMAGULE BAKAMADIMM:bbo:
kız sen dünde burnu akıyo diyodun götür artık çocuğu doktora...gribal bişeydir belki başlangıcında al tedbirini bacım çektirme kuzuya
dene bi olur herhalde.burcu bende de biraz incir var onla yapayım bari..elma suyu şartmı ki sadece pekmez koysak...
bu ayşegül bugünde yok
erken be zeynep ben havalar ısınınca artık başlatım yani seneye mayıstan bahsediyorum.tamam 9 aylıktan başlar diyorlar ama bana erken geliyor.kızlaaaar ben bi karar verdim. sanırım bu haftasonu Dorugu lazımlığa oturtmaya baslıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?