2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm fatmagül gelemez ki son hali hiç iyi deildi -tatlicadiarzu-

ayy ben dicektim fatmagülün gelecek halimi kaldı diye..alıntı yaptım zeyneptan baktım esmada aynısını yazmış...

ayy neydi kızlar o yaa..çok kötü oldum ben...Allah düşmanıma yaşatmasın çok kötü ya...

burcu bende de biraz incir var onla yapayım bari..elma suyu şartmı ki sadece pekmez koysak...

ayy neydi kızlar o yaa..çok kötü oldum ben...Allah düşmanıma yaşatmasın çok kötü ya...

ya evet ya şaka biryana Allah ım kimseye böle bişiy yaşatmasın
ben izleymedim akşam eşimle izliyoduk ben pek bakamadım ama eşimin suratına baktım hem izliyo nasıl oldu sinirlendi Allahım korusun kızlarımızı

ya kızlar emir sabah uyanınca gözü acayip çabak olmuştu kapanmış resmen zor açtı çocuk neden acaba doktora götürmeme gerek varmı burnda akıyodu biraz

ya kızlar emir sabah uyanınca gözü acayip çabak olmuştu kapanmış resmen zor açtı çocuk neden acaba doktora götürmeme gerek varmı burnda akıyodu biraz

kız sen dünde burnu akıyo diyodun götür artık çocuğu doktora...gribal bişeydir belki başlangıcında al tedbirini bacım çektirme kuzuya

burcu eline koluna sağlık...
bende yengemden alıyorum reçeli yapmama gerek kalmıyor ama ncir reçelini not ettim denicem.
ama neden incir reçelinin üzerine elma suyu koyuyosun?
canım şeker yerine pekmez koyuyorsun elmanın orda ne işi var bilmem ama sanırım pekmezin acılığını alıyor boğaz yakan bi tat varya onu.tarif böyleydi azcıkta ben değiştirdim birşeyler çıktı ortaya.bizdede halam yapar güzel recel ama ben Duru'da bu sene şeker kullanmak istemedim.o yüzden bu kadar uğraş yoksa ben pek sevmem de yememde zaten recel kahvaltı alternatifi çıkartıyorum işte.

kış için yapacaklarını sıcakken hemen dolduracaksın kapağını kapatıp ters çevirip beklet bişeycik olmuyor

hee işte ne kadar bekleyecek ocaktan alınca kaynar kenmi kavanoza bozaltica.

Serap buzdolabında boulmazmı hava alınca.ben bir kere domates yapmıştım ağzınıda kapatamadım 10 kilo canım domates ziyan oldu dometese mi yanayim uğraşımamı onuda anlamamıştım.

günaydınn
bende fatmagül yüzünden uykusuz kalanlardanım
benim suçum neydi ayolmirmirmirmir

ayy ben izlemedim tekrarrı ne zaman acaba.tüh merak ettim kadında işinin hakkını verşiyor valla baksanıza herkes etkilenmiş.

ESMA CNM CAPAK OLDUSA BASINI USUTMUS GECER HEMEN PAPATYA CAYILA SIL

AY BEN FATMAGULE BAKAMADIMM:bbo:

kız sen dünde burnu akıyo diyodun götür artık çocuğu doktora...gribal bişeydir belki başlangıcında al tedbirini bacım çektirme kuzuya

hımmm bu akşamda bakim u-ıhlamur felan veriim olmasa yarın götirim barim sağolun kızlarr

ESRA nın da dişi çıkmış gözün aydın HAVVA cım hayırlı olsun inciniz darısı bize inşşş
BERKİN imede allah iyilik versin hemen kurtulsun inş o kabarcıklardan nazar değdi bebeye

Zeynepcım bende bı evımıze tasınayım ara sıra ozgeyı alısın dıye otururmayı dusunuyorum lazımlıga gorumceyın 2 yasında 1 dakıka otuturamıyo halan bezlenıyo

burcu bende de biraz incir var onla yapayım bari..elma suyu şartmı ki sadece pekmez koysak...
dene bi olur herhalde.

bu ayşegül bugünde yok

evet evet nerde bu kız.

kızlaaaar ben bi karar verdim. sanırım bu haftasonu Dorugu lazımlığa oturtmaya baslıcam ben
erken be zeynep ben havalar ısınınca artık başlatım yani seneye mayıstan bahsediyorum.tamam 9 aylıktan başlar diyorlar ama bana erken geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…