2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar ben bi karar verdim. sanırım bu haftasonu Dorugu lazımlığa oturtmaya baslıcam ben

bence çok çok erken tecrübeli bi anne olarak söylüyorum...çocuk 2yaşından önce tuvalete alıştırılmamalı..sonra korkuyor..kendi bilinçli bi şekilde olunca gitmeli..ben utkuyu tam 2 yaşında alıştırdım..maşallah çok kolay oldu..bide lazımlığı hiç tavsiye etmem..çocuk ona alışıyor..başka yere gittiğiniz zaman lazımlığı istiyor ve tuvalete girmiyor...

Serap buzdolabında boulmazmı hava alınca.ben bir kere domates yapmıştım ağzınıda kapatamadım 10 kilo canım domates ziyan oldu dometese mi yanayim uğraşımamı onuda anlamamıştım.

Domates bozulur ama reçel bozulmaz..
Domatesi kaynadıktan hemen sonra kavanoza koyup kapatıp ters çeviririz, ertesi sabaha kadar eğer akmamışsa tamamdır. Dolaba koymaya gerek yok. Biz böyle yapıyoruz. He akmışsa kavanozu kaynatırız tekrar bekleriz.

burcu ellerine sağlık canım,duru afiyetle yer inş. çok uğraşmışsın, uğraştığına değmiş.

aa lazımlık için bence de çok erken..

fatmagüle çok üzüldüm ben de..nedir bu kızın kaderii..

aa ben de dicektim, domates bozulur ama reçel bozulmaz burcu..ben de haftasonunda domatesleri yapıcam. memleketten getirdim, bağdan bi sürü. onları burak'a yapıcam. bize de pazardan alırım artık.reçel çok çeşit koymuş kaynanam,sağolsun.

domatesi bilen birine deneticem ama sanırım zamanıda geçti.

evet canım gözelll oldu.

kız bu fatmagülü ben bi ara int izliyim merak ettim.

ya ben bu kıza keçi sütü içirdim sabah, saatlerdir uyuyo bişimi olduki uyandırsammı
gerçi 2 gündür içiyo ama şüphelendim

ya ben bu kıza keçi sütü içirdim sabah, saatlerdir uyuyo bişimi olduki uyandırsammı
gerçi 2 gündür içiyo ama şüphelendim

Uykusu vardır bende veriyorum valla 2-3 günde bir 200 cc.

sütün tazeliğinden emin misin.sağını soluna falan cevir bi uykusunu dağat ama alma kaldırma yani yatagından ses versin bi sana.

Uykusu vardır bende veriyorum valla 2-3 günde bir 200 cc.

sütün tazeliğinden emin misin.sağını soluna falan cevir bi uykusunu dağat ama alma kaldırma yani yatagından ses versin bi sana.

keçi sütünü günlükmü alıyosun yoksa kaysütmü...

burçin yine bişey yazmadan gitmş...niyeki bişeymi oldu acepbilmiyorumkismile

esma dün ben devamö mamasıla yapmıştım ya yoğurdu benim zilli yememiş çok seçiyor yoğurdu bugün yine normal inek sütüyle yaptım
kızlar benim kız devam sütünü normaql içmiyor kilosuda az diye ben bu hafta başladım ya sizler daha tecrübelisiniz bende dün akşam çorbasına kattım bişeyv olurmu acep öyle yedi böyle devam edeyimmi bana akıl verin illa sademi vermek gerekir

esma götür tabi bide soruyosun...
burcu anladım canım... fatmagülüde izle valla eksik kalma sende :)
zeynepcim bende mayıs-haziran gibi düşünüyorum. daha erken değil mi? bide lazımlık değil de tuvalet daha iyi gibi geliyor bana. bilmiyorum ki...
gülşah elleme kız uyusun deli :)

mercimek çorbası yaptım kızlar. ipeğe ayırdım biraz. içine az yogurt koydum,ekmek ufaladım 1 kase içti... bu aralar iştahı iyi. ishal geçince iştah normale döndü. maşallah kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…