kızlaaaar ben bi karar verdim. sanırım bu haftasonu Dorugu lazımlığa oturtmaya baslıcam ben
Serap buzdolabında boulmazmı hava alınca.ben bir kere domates yapmıştım ağzınıda kapatamadım 10 kilo canım domates ziyan oldu dometese mi yanayim uğraşımamı onuda anlamamıştım.
ya kızlar emir sabah uyanınca gözü acayip çabak olmuştu kapanmış resmen zor açtı çocuk neden acaba doktora götürmeme gerek varmı burnda akıyodu biraz
Zeynepcım bende bı evımıze tasınayım ara sıra ozgeyı alısın dıye otururmayı dusunuyorum lazımlıga gorumceyın 2 yasında 1 dakıka otuturamıyo halan bezlenıyo
Domates bozulur ama reçel bozulmaz..
Domatesi kaynadıktan hemen sonra kavanoza koyup kapatıp ters çeviririz, ertesi sabaha kadar eğer akmamışsa tamamdır. Dolaba koymaya gerek yok. Biz böyle yapıyoruz. He akmışsa kavanozu kaynatırız tekrar bekleriz.
burcu ellerine sağlık canım,duru afiyetle yer inş. çok uğraşmışsın, uğraştığına değmiş.
aa lazımlık için bence de çok erken..
fatmagüle çok üzüldüm ben de..nedir bu kızın kaderii..
gün içindede devam ederse tobrex kullan
ya ben bu kıza keçi sütü içirdim sabah, saatlerdir uyuyo bişimi olduki uyandırsammı
gerçi 2 gündür içiyo ama şüphelendim
ya ben bu kıza keçi sütü içirdim sabah, saatlerdir uyuyo bişimi olduki uyandırsammı
gerçi 2 gündür içiyo ama şüphelendim
Uykusu vardır bende veriyorum valla 2-3 günde bir 200 cc.
sütün tazeliğinden emin misin.sağını soluna falan cevir bi uykusunu dağat ama alma kaldırma yani yatagından ses versin bi sana.
cnm şurupmu bu ne için ?
Uykusu vardır bende veriyorum valla 2-3 günde bir 200 cc.
sütün tazeliğinden emin misin.sağını soluna falan cevir bi uykusunu dağat ama alma kaldırma yani yatagından ses versin bi sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?