valla aslına bakarsanız yeni doktorlara göre erken. ama ben bu konuda eski kafalı olmayı planlıyorum. Otursa bile şu anda tabiki alışmicak ama en azından oturmayı ve tuvaletin böyle bir yere yapıldığını yavas yavas anlıcak.
Doktorlara kalsa bebeklerin hazır olmasını beklemek lazım... cok sacma bi dusunce bence
anladım cnmyok canım göz damlası
esma dün ben devamö mamasıla yapmıştım ya yoğurdu benim zilli yememiş çok seçiyor yoğurdu bugün yine normal inek sütüyle yaptım
kızlar benim kız devam sütünü normaql içmiyor kilosuda az diye ben bu hafta başladım ya sizler daha tecrübelisiniz bende dün akşam çorbasına kattım bişeyv olurmu acep öyle yedi böyle devam edeyimmi bana akıl verin illa sademi vermek gerekir
didem devam sütünü çorbaya mı kattın? alakasız olmasın...
bebe bisküvisi koy mama içine,pekmez koy,bizim ipek muz-ceviz karışımına bayılıyor mesela devam sütü içine koyuyorum gık demeden içiyor.
kolay gelsin o zaman :ecrin_bebek:benim yegenim de 2 yaşında anne zoruyla basladı. 3 yaşına gelecek hala tam alısamadı. Koca cocugu yatırıp bezlemek görüntüde bile çirkin bence.... eskiler 9 aylıkken baslarmış. bende baslıcam. korkutmadan eglenerek yavas yavas.... çiş olayıda 1.5 yaşında tamamlanmış olacak planlarıma göre.... bu kararıda vermemde artık baya buyuk insan gibi kaka yapıyor. aşağı yukarıda belli oluyor ne zamanlar yapacağı. bezlemeye devam ama yakalayabildigim zamanlar oturtacağım ben.
ohh yarasın İPEĞİME çorbası...
mama yemiyor bizimki o yüzden öyle bir ihtimal yok bide öyle karışık şeyleri hiç yemiyor herşeyi biz tek tek veriyoruz çok seçici
anladım cnm
ben 6/12 ay bebek zütü yada keçi sütüyle yapıyorum pekmezle veriyorum
mamayıda çorbaya hiç katmadım cnm katılmaz heralde sen hangi mamayı veriyon belkiş mamayı beğenmemiştir bebelacı çok seviyo benimki içmeden uyumaz mamanın içine cicibebe felan koyup veriyom bazende
nazlı bebek desene işin zor kafamçokkarıştı
bebelac pek reddedilmiyo bebekler tarafından heralde
bizde mama dahil hep bebelac ürünlerini kullanıyoruz...
bu aralar yeni huyumuz çorbaya yada yemek sularına ekmek içi batırıp yemek bayılıyo zilli
yok aslında nazlı değil yemesi güzel ama herşeyin tadına vara vara yemek istiyor sanırım anası gibi olacak ama kilosu anasına benzememiş bu kızlar aynı babaları sinir oluyorum tiplaride huylarıdaq aynı baba zaten akşamları inanın baba gelince ikiside yüzüme bile bakmıyor
bebelac pek reddedilmiyo bebekler tarafından heralde
bizde mama dahil hep bebelac ürünlerini kullanıyoruz...
bu aralar yeni huyumuz çorbaya yada yemek sularına ekmek içi batırıp yemek bayılıyo zilli
bizim kızda felaket babası.adamın peşine dolaşıyo yürüteçle. kollarını açıyo al diye.alıyo kucağına bi çığlıklar kahkahalar...
sabah işe gidiyo o evden çıkıyo bizimki kapının dibinde bekliyo biraz,bakıyo gelen yok,içeri geliyo mecbur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?