2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla aslına bakarsanız yeni doktorlara göre erken. ama ben bu konuda eski kafalı olmayı planlıyorum. Otursa bile şu anda tabiki alışmicak ama en azından oturmayı ve tuvaletin böyle bir yere yapıldığını yavas yavas anlıcak.
Doktorlara kalsa bebeklerin hazır olmasını beklemek lazım... cok sacma bi dusunce bence

didem devam sütünü çorbaya mı kattın? alakasız olmasın...
bebe bisküvisi koy mama içine,pekmez koy,bizim ipek muz-ceviz karışımına bayılıyor mesela devam sütü içine koyuyorum gık demeden içiyor.

ben nevayı 1 yaşından beri düzenli olarak pedagoga götürüyorum ve kesinlikle 2 yaşından önce başlama dedi çocuğun psikolojisi etkikleniyormuş gerçekten biz 2,5 yaşında yaza denk gelince alıştırdık allaha çok şükür şimdiye kadar ne altına kaçırdı nede gece yatağını ıslattı ama sen bilirsin yinede benim kızımda böbreğinde taşta vardı nefroloğumuzda önermemişti ama tabi karar senin

benim yegenim de 2 yaşında anne zoruyla basladı. 3 yaşına gelecek hala tam alısamadı. Koca cocugu yatırıp bezlemek görüntüde bile çirkin bence.... eskiler 9 aylıkken baslarmış. bende baslıcam. korkutmadan eglenerek yavas yavas.... çiş olayıda 1.5 yaşında tamamlanmış olacak planlarıma göre.... bu kararıda vermemde artık baya buyuk insan gibi kaka yapıyor. aşağı yukarıda belli oluyor ne zamanlar yapacağı. bezlemeye devam ama yakalayabildigim zamanlar oturtacağım ben.

yok canım göz damlası
anladım cnm

ben 6/12 ay bebek zütü yada keçi sütüyle yapıyorum pekmezle veriyorum
mamayıda çorbaya hiç katmadım cnm katılmaz heralde sen hangi mamayı veriyon belkiş mamayı beğenmemiştir bebelacı çok seviyo benimki içmeden uyumaz mamanın içine cicibebe felan koyup veriyom bazende

dineva denicem canım yaaaa bakalım. Doruk tepki verirse biraz ara verir sonra gene denerim.
bide 2 - 3 yas cocukların baby blue zamanı. o zaman birşeyler ogretmek cok daha zor....

mama yemiyor bizimki o yüzden öyle bir ihtimal yok bide öyle karışık şeyleri hiç yemiyor herşeyi biz tek tek veriyoruz çok seçici

zeynepçim tuvalet olayı için kaynanam 40lıyken bile bi iki deneme yaparak başlamak gerekir diodu abende 9 ayda felan alıştırmayı düşünüyorum

kolay gelsin o zaman :ecrin_bebek:
ohh yarasın İPEĞİME çorbası...

sağol canımmm

aptamil 2 devam sütü aldım

nazlı bebek desene işin zor kafamçokkarıştı

yok aslında nazlı değil yemesi güzel ama herşeyin tadına vara vara yemek istiyor sanırım anası gibi olacak ama kilosu anasına benzememiş bu kızlar aynı babaları sinir oluyorum tiplaride huylarıdaq aynı baba zaten akşamları inanın baba gelince ikiside yüzüme bile bakmıyor

aptamil tatsız biraz cnm beğenmiyo bebekler benimki beğnmemişti immün yetmezlik çıkınca emirde bende aptamil kullanıcaktım doktorumuz gerek yok bebelacta güzel tadı iyi bebekler seviyo dedi
bir de bebelac dene cnm tahıllı kahvaltı maması var gece mama verirken bir ölçekte ondan atıyorum seviyo
zeynepçim cnm bugünde bakim yarın götürücem inş.

bebelac pek reddedilmiyo bebekler tarafından heralde
bizde mama dahil hep bebelac ürünlerini kullanıyoruz...
bu aralar yeni huyumuz çorbaya yada yemek sularına ekmek içi batırıp yemek bayılıyo zilli

arkadaşlar ben çıkıyom yemek hazırlıcam yiyez öğleden sonrada adliye ye gidicem öptüm gelicem gene inş.

bizim kızda felaket babası.adamın peşine dolaşıyo yürüteçle. kollarını açıyo al diye.alıyo kucağına bi çığlıklar kahkahalar...
sabah işe gidiyo o evden çıkıyo bizimki kapının dibinde bekliyo biraz,bakıyo gelen yok,içeri geliyo mecbur kaydirigubbakcemile3

bebelac pek reddedilmiyo bebekler tarafından heralde
bizde mama dahil hep bebelac ürünlerini kullanıyoruz...
bu aralar yeni huyumuz çorbaya yada yemek sularına ekmek içi batırıp yemek bayılıyo zilli

burak ta seviyo öyle...normalde bugünlerde onu da yemiyo..iştah sıfır..

sanki akşama kadar babaları bakıyo..hain kız bunlarkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…