bebelac pek reddedilmiyo bebekler tarafından heralde
bizde mama dahil hep bebelac ürünlerini kullanıyoruz...
bu aralar yeni huyumuz çorbaya yada yemek sularına ekmek içi batırıp yemek bayılıyo zilli
sanki akşama kadar babaları bakıyo..hain kız bunlarkafamçokkarıştı
sanki akşama kadar babaları bakıyo..hain kız bunlarkafamçokkarıştı
aa ben de dicektim, domates bozulur ama reçel bozulmaz burcu..ben de haftasonunda domatesleri yapıcam. memleketten getirdim, bağdan bi sürü. onları burak'a yapıcam. bize de pazardan alırım artık.reçel çok çeşit koymuş kaynanam,sağolsun.
Kız çok kolay aslında rendele veya rondodan geçir güzelce kaynat, kaynar haldeyken koy kavanoza kapat ters çevir, ertesi sabah bak akmamışsa olmuştur kaldır. akan varsa ki kavanoz veya kapağı bozuksa olabiliyor kavanozu değiştir veya kavanoz yeniyse kavanozu suya koy kaynat, tekrar ters çevir beklet.domatesi bilen birine deneticem ama sanırım zamanıda geçti.
esma dün ben devamö mamasıla yapmıştım ya yoğurdu benim zilli yememiş çok seçiyor yoğurdu bugün yine normal inek sütüyle yaptım
kızlar benim kız devam sütünü normaql içmiyor kilosuda az diye ben bu hafta başladım ya sizler daha tecrübelisiniz bende dün akşam çorbasına kattım bişeyv olurmu acep öyle yedi böyle devam edeyimmi bana akıl verin illa sademi vermek gerekir
keçi sütünü günlükmü alıyosun yoksa kaysütmü...
esma dün ben devamö mamasıla yapmıştım ya yoğurdu benim zilli yememiş çok seçiyor yoğurdu bugün yine normal inek sütüyle yaptım
kızlar benim kız devam sütünü normaql içmiyor kilosuda az diye ben bu hafta başladım ya sizler daha tecrübelisiniz bende dün akşam çorbasına kattım bişeyv olurmu acep öyle yedi böyle devam edeyimmi bana akıl verin illa sademi vermek gerekir
ohh yerin yarasın kuşuma.mercimek çorbası yaptım kızlar. ipeğe ayırdım biraz. içine az yogurt koydum,ekmek ufaladım 1 kase içti... bu aralar iştahı iyi. ishal geçince iştah normale döndü. maşallah kızıma
valla aslına bakarsanız yeni doktorlara göre erken. ama ben bu konuda eski kafalı olmayı planlıyorum. Otursa bile şu anda tabiki alışmicak ama en azından oturmayı ve tuvaletin böyle bir yere yapıldığını yavas yavas anlıcak.
Doktorlara kalsa bebeklerin hazır olmasını beklemek lazım... cok sacma bi dusunce bence
seni fatmagül topiğinde bastım kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa ben devam sütünün içine hiçbişey katmıyorum..hele çorba falan hiç olmaz kız bence..sevmemiş demekki, başka bi devam sütünü alıp dene. doktor bize ilk başladığımızda laktum önermişti ama bulamadım hiçbiyerde. aptamille başladım, sevdi devam ediyoruz hala..bak esma bebelac diyo, onlardan dene bakalım bi de.
üff bu deneme içi çok sinir. 4 paket kaşık maması attım..inş 2 denemende başarılı olursun :)
ben de ülker-hero baby yeni devam sütü çıkarmış. numune almıştımi,bi defa verdim sevdi. ona devam edeyim diyorum.. bakalım nasıl olcak?
günlük 500 ml vermeye çalışıyorum,ama bu ara yemek yemediği gibi mamayı da içmiyor..
Aynen canınm biz de bu hafta veya haftaya yapıcaz..
Kız çok kolay aslında rendele veya rondodan geçir güzelce kaynat, kaynar haldeyken koy kavanoza kapat ters çevir, ertesi sabah bak akmamışsa olmuştur kaldır. akan varsa ki kavanoz veya kapağı bozuksa olabiliyor kavanozu değiştir veya kavanoz yeniyse kavanozu suya koy kaynat, tekrar ters çevir beklet.
çorbaya devam maması katılabiliyor. Milupa sitesinde tariflerde yazıyor zaten.. hem besleyici hem doyurucu olur. Hem farketmeden içmiş olur.
Ben kaçıyorum kızlar
Gidim oğlumu daktıra götüreyim
Haber ederim size de öptüm hepinizi ve bıdıklarımı
selamlarrr....
yorgun bi en var yine yaa.
dün, kuşumla kalktık: 5dk sonra örümcek aradı: kahveye geliyorum diyee. anamm 3 çocukla 2 hatun zor başettik. Miray 2 kez kafasını vurdu. bu kez kötüydü: çok ağladı. sosyete pazarına gittik sonra. arabayla gidince puset almamışız: kkucakta çocuklarla dolaştık. tam bi rezillik. çarşı pazar duyunca kaybediyoruz kendimizi.
eşim yıllık izne ayrılıyo. bugün son iş günü. pazar yada ptesi Gaziantep/ Nizip e gidiyoruz.aklıma Sibelgeldi direk ama bakalım. bi yere kahvaltı, başka yere yemeğe davetten nevrim dönüyor oraya gidince. bi de miray var: nasıl yapıcam bilmem..
ayyy çok açım. kahvaltı yapıp geleyimm.
selamlarrr....
yorgun bi en var yine yaa.
dün, kuşumla kalktık: 5dk sonra örümcek aradı: kahveye geliyorum diyee. anamm 3 çocukla 2 hatun zor başettik. Miray 2 kez kafasını vurdu. bu kez kötüydü: çok ağladı. sosyete pazarına gittik sonra. arabayla gidince puset almamışız: kkucakta çocuklarla dolaştık. tam bi rezillik. çarşı pazar duyunca kaybediyoruz kendimizi.
eşim yıllık izne ayrılıyo. bugün son iş günü. pazar yada ptesi Gaziantep/ Nizip e gidiyoruz.aklıma Sibelgeldi direk ama bakalım. bi yere kahvaltı, başka yere yemeğe davetten nevrim dönüyor oraya gidince. bi de miray var: nasıl yapıcam bilmem..
ayyy çok açım. kahvaltı yapıp geleyimm.
kızlar çok zamandır gelemiyorum..geçmişe de bakamadım beni merak eden oldu bilmiyorum..olduysa hakkını helal etsin..
malum canım sıkkındı biraz hiç bişey yapasım gelmedi bu ara..
tospiklerim 7. ayını doldurdu, doldurur doldurmaz da mevsim nezlesi oldular..galiba diş sıkıntısıyla da karıştı bu hastalık işi..pek mutsuzlar, çok iştahsızlar..bakalım..inşallah çabucak geçer..
sizler de herkes iyi mi?dişlenen bebişlerin incileri hayırlı olsun darısı başımıza..hasta bebişler varsa rabbim tez zamanda şifa versin hepsine de benimkilere de..
selam arkadaşlar
nasılsınız....
gülşahçım ecenazda sıkıntıdaymışş kıyamam dişi çıktımı onun kaçırmışım kusura bakma
kaldımı yazmadığım kusura bakmayı valla sabahtan beri geçmiş bakıyom gözlerim dönüyo
yorum yapamadan geçemiyom fatmagüle acıdım yav ne bu kız böle gelen vuruyo giden vuruyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?