,kızlar ya arasın bişeye alerjisi varr ama çözemedim sadece yüzünde ergen sivilcesi gibi pütürlü pütürlü belli saatlerde oluyo belli olmuyo kıpkırmızı oluyo anlamadım gitti...yumurtadan değil
bu gün yoğurdu kesecem ondan şüpeleniyom yoğurt öğünü yerine ne verecem ben bu kuzuya devam sütümü versem
bizim cadı uyudu.
bende karnımı doyurayım,uyanınca parka götürcem kuzumu :dance:
Kay süt alıyorum 200 cc gece uyumadan veriyorum aynı gün 2 kavanoz mamasını yapıyorum 1 büyük bardak babası içiyor zaten süt bitti.açınca kalır derdide yok yani 1 lt yetiyor bize.
bu arada keçi sütü kaynatılmıyor kızlar mama için ısıtıyorum biberona alıyorum gerisini biraz daha sıcak yapıp yoğurt mayalıyorum.3 günde birde 200 cc veriyorum.
Tadını sevmemiştir başka mama dene yine yemez ise muhallebi yap içine mama kat.muhallebiyide bebelac pişirilenler var armutlu falan güzel oluyor.çorbayada katılıyormuş okumuştum 1-2 yerde.kaşık mamaların suyunu mama ile yapabilirsin.
ohh yerin yarasın kuşuma.
bu hazır olmasını beklemek banada yanlış geliyordu ama doğru aslında.duru niye oturmuyor diye dert ettim dr hazır olmasını belke dedi sonra kendi kendine oturdu.kafasını tutamıyor doğduğunda tutan çoçuk 3 aylıkken tutamıyordu yine aynı şey.şimdi adım atma yürüme içinde dr aynı şeyi dedi ben oluruna bıraktım kendısi hazır olunca yapacak zaten diye .wc eğitimi için demiyorum sen bilirsin tabi kolay gelsin.
kızlar çok zamandır gelemiyorum..geçmişe de bakamadım beni merak eden oldu bilmiyorum..olduysa hakkını helal etsin..
malum canım sıkkındı biraz hiç bişey yapasım gelmedi bu ara..
tospiklerim 7. ayını doldurdu, doldurur doldurmaz da mevsim nezlesi oldular..galiba diş sıkıntısıyla da karıştı bu hastalık işi..pek mutsuzlar, çok iştahsızlar..bakalım..inşallah çabucak geçer..
sizler de herkes iyi mi?dişlenen bebişlerin incileri hayırlı olsun darısı başımıza..hasta bebişler varsa rabbim tez zamanda şifa versin hepsine de benimkilere de..
hıımm antep hemde nizip..nizip bize baya yakın...gelince görüşmeden olmazzemuszemus
ben evden annemlere gidene kadar nefes nefese kalıyorum kucakta iyi gezmişsiniz yine.
uff evet çoçuklar birbirini görünce iyice kuduruyorlar birde belli bir yaşa kadar sadece günde 1 saat buluşsalar ne güzel olur bizdede var amcamın torunu 2 tane annemlerle aynı binada duru'nun yanına çıkınca daha bi kavgacı oluyorlar duru için kavga ediyorlar boğuşuyorlar ee seneye Duru'da aralarına katılacak bina da durulmaz artık.sürekli göüzümüz üstlerinde nede olsa çoçuk yani kafayı mı vurdular Mirayin sen onlar gelince kalkan oluştur canım.
iyi yolculuklar hayırlısı ile gidin gelin inşallah.
selam arkadaşlar
nasılsınız....
esramın incisi hayırlı olsun
serapçım arasında olmuştu öle alerjisi süt alerjisi çıkmıştı..
burcu eline sağlık çok uğraşmısın afiyet olsun duru kuşa
burçincim merak etmiştik canım diştendir sıkıntıları...
zeynep iş olmamaış hayırlısı inşallah istediğin gibi bulursun canım...
melek evi almışınız rabbim güzel günlerde oturtsun
sibel doktora gitçekmişiniz bakalım paşamız napmış ii haberlerle fgel
zeynepçm benim kaynanamda otıurrtmaya başla dedi ben şaşırmıştım erken değilmi diye ben 3 aylıkken oturtmaya başladım diyo...bilmiyom bakalım
esma götür canım bi doktora nezle olmuştur belki...
selma kıyamama çok yoruldun dimi bu hafta haftasonu ilaç gibi gelcek
fatolina çocuktan çocuğa değişiyo demek ya şükür arasıda çok zorlamadı diş hele bunlar süt dişleri asıl azı dişleri çıkınca ağrılı oluyomuş...
didemcim kız evlat ayrımı olurmu öle düşünme ah annelik bu işte
hülya çarşı pazar gezersen yorulursun tabi çocukla anacım oh iyi yapmışın
hülyacım iyi olmuş bak mardin fikri ay bende çok görmek istiyom mardin urfa antep maraş nasip ama pek sanmıyom
gülşahçım ecenazda sıkıntıdaymışş kıyamam dişi çıktımı onun kaçırmışım kusura bakma
kaldımı yazmadığım kusura bakmayı valla sabahtan beri geçmiş bakıyom gözlerim dönüyo
yorum yapamadan geçemiyom fatmagüle acıdım yav ne bu kız böle gelen vuruyo giden vuruyo...
hülyacım maşallah anacım pek bi geziyonuz ha şehir dışı hemde kıskanıyom valla
valla ben çok etkilendim dün akşam o sahneden...kötü anlamda etkilendim
anne olunca herşeye başka bakıyo insan
allah göstermesin kimseye
bu kaçırılan haber alınamayan kızlar çocuklar geldi aklıma
ay canım ya şaka bi yana valla ben çok üzülüyorum sorma ben izliyom valla napım müge anlıya bakıyom 2 yaşında erkek çocuğu kaybolmuş bayramda geçen seniki kayseridekileri unutamadım daha öle nicesi var allahım kimseye göstermesin evladıyla sınamasın çok zor allahım koru bebeklerimizi...
Selam kızlar sizler ve bebişler nasıllar
Bizim havalar bozuk yine. Bugünde sünnetimiz var ya kocişi arayıpta erken gideyim diyemiyorum canı çok sıkkın malesef.:sinifsinif:
Benim örümcek karar vermiş bugün kocasının yanına gitti. Evdeki hiç kimse bende dahil bu kararı onaylamadık.
Şimdi diyeceksiniz hem şikayet etttin hemde gitmesini onaylamadın .Sonuçta bende kadınım ve anneyim herkesin üzülebileceği bir durumda şu anda. Sırf manyak kocası oğluna ve bizim aileye zarar vermesin diye kendini yaktı. Hadi kocası çalışsa evleri olsa iyi biri olsa evliliğini kurtarsın dersin.
Ama adam işe yaramaz delinin teki kendi başını yedi kadın aileme zarar vermesin diye .Hayat bazen çok zor her ne kadar yanında ailen olsada bazen kendin için çok zor kararlar vermek zorunda kalabiliyorsun.
Sizide sıktım kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok biraz rahatlayayım istedim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?