2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende sizi öpüyorum canım tabiki oğluşumda öpüyo ama öle değilmi ggülşah yav....
eşim ayrı bi alem bu kız kendi kendine yapıyo diyo gecenin bi yarısı ne işi var diyo orda ben ona daha çok güldüm filme harbi harbi kızıyo
dişi çıkar canım yakındır....

valla ben çok etkilendim dün akşam o sahneden...kötü anlamda etkilendim
anne olunca herşeye başka bakıyo insan
allah göstermesin kimseye
bu kaçırılan haber alınamayan kızlar çocuklar geldi aklıma

ay aras artık kendi başına tututnarak kalkıyo yere bıraksamda tehlikeli artık dün oturuyoz kanepede geldi uzanamıyodu artık başarıyo elini attı ve kalktı ayağa tutunuyo kanepenin kenarın yakındada tutunarak turlamaya başlar babası kızıyo düşcen diye o dil çıkarıyo gülüyo yinede yapıyo kalkıyo ayağa..
ay eşimde kış gelmeden grip oldu yav çocuğa bulaştırmasa bari maskeyle geziyo

ay canım ya şaka bi yana valla ben çok üzülüyorum sorma ben izliyom valla napım müge anlıya bakıyom 2 yaşında erkek çocuğu kaybolmuş bayramda geçen seniki kayseridekileri unutamadım daha öle nicesi var allahım kimseye göstermesin evladıyla sınamasın çok zor allahım koru bebeklerimizi...

sen halen öğün mü kovalıyon kız.devam maması ver.tekrar çorba ver yada kasık maması yap içine az meyve kat oda güzel oluyor aklında olsun özellikle incir.

Aras a bak sen abiyim ben diyor işte başı çekiyor maşallah paşaya.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın bende çok korkuyorum zaman kötü ortalık manyak dolu.

doğumdan 2 gün önce ön dişimin dolgusu düşmüştü bugüne randevu aldım gidiyimde yaptırayım artık gelirim 2 saate bye.

bizim cadı uyudu.
bende karnımı doyurayım,uyanınca parka götürcem kuzumu :dance:

afiyet olsun cnm. buralar hala sıcak bu saatlerde. 5-6 dan sonra ancak çıkılır parka. ipek böcüğüm gitsin tabi parka. salıncağa da bindir heee.
ben son bikaç defadır bindiriyorum salıncağa (önü korymalı olanlara yani), evdekinden daha çok zevk alıyor. evdeki salıncakta çabuk sıkılıyor nedense.
haydi iyi gezmeler.

ben de bundan sonra kaysütle mayalicam yoğurdu. demek kaynatmöıyoruz: öğrendiğim iyi oldu.

geçmiş olsun cnm. kısa zamanda atlatırlar umarım.

hıımm antep hemde nizip..nizip bize baya yakın...gelince görüşmeden olmazzemuszemus

diyorum ya, Nizip fikri çıkınca direk aklıma sen geldin. ayarlamaya çalışalım. inş görüşebiliriz.

ayy çok zor zaptetmek valla.

sağol cnm.

yoruldum ama evden çıkmayınca sıkılıyor insan. bugün de normal pazar var. miraya sebze ve meyveleri tanıtıyorum. tanışıyorlar yavaş yavaş yerimseniben

hülyacım maşallah anacım pek bi geziyonuz ha şehir dışı hemde kıskanıyom valla

gel kız seni de götüreyimm.

valla ben çok etkilendim dün akşam o sahneden...kötü anlamda etkilendim
anne olunca herşeye başka bakıyo insan
allah göstermesin kimseye
bu kaçırılan haber alınamayan kızlar çocuklar geldi aklıma

ben seyretmedim. güzel miydi yaww?

amiin. kayıp zorrr

ayy çınar uyudu ayşenur uyumuyor bi türlü..koptu bacaklarım ne bu yaa..çocuk 3 sabahtır kahvaltı yapmıyor..bugün zor bela 80 cc kadar meyve püresi yedi hepsi o..o zaman da saat 12 olmuştu zaten.. tarhana yaptım bakalım yicek mi..azıcık yusa uyanınca yer..şimdi versem kusacak..off yaa..ömrümü yedi bu veletler be yahu..

ayy aras tadından yenmez şimdi..burak da bu ara ayağa kalkmaya pek heveslii.geçen sabah beşiğin içinden diz üstü durmuş,eliyle de tutmuş kenarını bize bakıyo gülüyo..:)

sen hala kaşıkla veremiyo musun bişeyler..pütürlü yiyemiyo mu? herşeyi yerler artık ya,çorbanın içine ekmek doğra ver :)

Israr etme ayşegül bırak Duru'da öğle gün olduku 100 cc mama ile günü bitirdi.ısrar etmemekte olmuyor rahat edemıyoruz ama herşeyini az yap.bak bizimkiler düzültü topikçe aynıydık bi ara seninkiler geç kalmışlar iştahsızlıkta geçer 1 haftaya falan dönemsel yani normal.

Bende yemeğimi yiyip geldim saol serap içim rahatladı çorbaya katmaya devam edeim ben günde 500 cc anne sütü diyolar ya güya bende 1 sefer çorbalı versem yeter 300 cc falan emiyordur beni sütümde bu aralar çok azaldı kızlar napsam acep çok korkuyorum 2 yaşına kadar emziremiycem diye yoksa burdanda hak geçiricem büyüğü 2 yaşına kadar emzirdim çünkü üfffff zormuş 2 çocuk olunca ben çok hak gözetiyorum

Selam kızlar sizler ve bebişler nasıllar
Bizim havalar bozuk yine. Bugünde sünnetimiz var ya kocişi arayıpta erken gideyim diyemiyorum canı çok sıkkın malesef.:sinifsinif:
Benim örümcek karar vermiş bugün kocasının yanına gitti. Evdeki hiç kimse bende dahil bu kararı onaylamadık.
Şimdi diyeceksiniz hem şikayet etttin hemde gitmesini onaylamadın .Sonuçta bende kadınım ve anneyim herkesin üzülebileceği bir durumda şu anda. Sırf manyak kocası oğluna ve bizim aileye zarar vermesin diye kendini yaktı. Hadi kocası çalışsa evleri olsa iyi biri olsa evliliğini kurtarsın dersin.
Ama adam işe yaramaz delinin teki kendi başını yedi kadın aileme zarar vermesin diye .Hayat bazen çok zor her ne kadar yanında ailen olsada bazen kendin için çok zor kararlar vermek zorunda kalabiliyorsun.
Sizide sıktım kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok biraz rahatlayayım istedim :çok üzgünüm:

ALLAH YARDIMCISI OLSUN BENDE ÜZÜLDÜM DÖNMESİNE KEŞKE GİTMESEYDİ ÇOCUĞUNA YAZIK GENE GERİ GELECEK NASILSA tv de neler görüyoruz allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…