2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Can sıkıntısından nerdeyse unutuyordum :kedi:
ESRA, BERKİN, ÖMER, MERTKAN 7. ayınız kutlu olsun kuzucuklar daha nice aylarınıza yaşlarınıza sağlıkla girdiğinizide görürüz inş.

ya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..

burakta bugünlerde çok iştahsız olduğu için memeye düştü...yetmiyo süt biliyorum...bende hemen rezeneye kapağı attım...demledim bi çaydanlık termosada koydum gidip gelip içiyorum...bayada faydası oluyo..dene derim..benm kurtarıcım hep rezene oldukaydirigubbakcemile2

ya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..

hadi ya çok zor valla..şöyle yapsan canım..şeftaliyi küçük küçük doğrasan..dolaştıkları yerde ağızlarına çatalla versen...alışırlar biraz büyük lokma yemeye..muzda yapabilirsin mesela...

doğru diyon valla kadınız sonuçta hepimiz...gerisin geri gitmek çok zordur..hep sineye çek çek otur offfffffff....

bendede var öyle neva öyleydi 6 yaşına girecek inan hala yemek işkence mümkünü olsa h,iç yemek yemeyecek moralini bozmak istemem ama öyle devam ediyor allah yardımcın olsun

ya kızlar keçi sütü ile nasıl yogurt yapıyorsunuz anlamadım kaynatmadan. Banada anlatın nolur. bide onu denicem Doruk a.

ya kızlar keçi sütü ile nasıl yogurt yapıyorsunuz anlamadım kaynatmadan. Banada anlatın nolur. bide onu denicem Doruk a.

ben kaynar suyu hazırlıyorum aventin kaplarında yapıyorum yoğurdu içine sütü koyup kaYNAR SUDA ISINDIRIYORUM SONRA BİRAZINI ÇAY BARDAĞINA ALIP YOĞURDU KARIŞTIYORUM SONRA DİĞERİNE KATIYORUM BU KARIŞIMI AMA BENİM KIZ YEMEDİ O BAŞKA

üzüldüm görümcene tuğba..onun için annesinin evi de zor gelir şimdi kocasının evi de..Allah sabır versin, aydınlığa çıkarsın, kocasının aklı başına gelir inş.

afiyet olsun cnm. bizim dr a göre memew fabrika gibi. talep olurtsa üretim yapıyo.
o yüzde sütüm az deme.

üffff kadın olmak ne zor şey yaaaaaaaaaa

ESRA, BERKİN, ÖMER, MERTKAN 7. ayınız kutlu olsun kuzucuklar daha nice aylarınıza yaşlarınıza sağlıkla girdiğinizide görürüz inş.

oyyy maşallah. 7. ayınız kutlu olsunn.

benim de kurtarıcım ıhlamur.

tadı çok mu değişik kii?

Hülyacım sağıyorumda ama anlamadım gece bile çocuğun uykusunu bölüp emziriyorum 2 sefer
yok baktık tadına yoğurdun ben farkı anlamadım ama benim canavar anladı devam sütüyle yaptığım yoğurduda yemedi illaki inek olsun benim olsun diyo

Merhaba kızlaar,
Bugün nihayet sağlık ocağına gittim aşı olduk üç yerden birden Toprakın uykusu vardı bi de resmen kırdı geçirdi ortalığı,krize girdi kuşum..Ay bi de gözlerimin içine bakması vardı üçüncü aşı vurulurken:çok üzgünüm: Sen burdayken bana bunu nasıl yaparlar gibisindensenağlamasenağlama iç çeke çeke zor uyudu,uykusunda bile iç çekiyo yavrucakmafoldumbenmafoldumben
9500 kilo 72 cm olmuşuz teyzoşlar kilomuz fazla dedi ama bence değil..Kemikli çocuk benim oğlum hiç öyle kilolu bir bebek gibi durmuyor..

Tuğbacım görümcen artık ne yerde ne gökte..ne geri gelse rahat eder ne evine dönse çok zor valla..Bizimde başımızda var..Boşandı ve annesinin evinde daha rahat ama işte kendine ait bi hayatı olmadığından hep hzünlü içim parçalanıyormafoldumben Rabbim düşmanımın başına vermesin.

Ayy nerdeyse unutuyodum Havvacım dişlenmişsiniz oooohhh maşalahh Esrayaa

Zeynep bende tupper kullanıyordum yoğurt yaparken..Keçi sütünü kaynatmıyosun ama ısıtabililiyorsun yani normal yöntemle de yapabilirsin eğer özel kabın filan yoksa..
Benim oğlum da keçi sütüne, peynirini, yoğurduna da bayılıyor çok şükür..
Günlük mü mayalıyorsunuz kızlar hala?

aşılarınız yarasın ben hala günlük mayalaıyorum 3 yaşına kadar öyle yaparım

ayy bilemiyorum yaa kızlar..valla canımı sıkıyo bu durum..şöyleki hemen hemen herşeyi blendırdan geçirip kevgirden süzüyorum bi de topak kalmasın diye..mahvoldum valla..ağızlarına tek parça bilşi gelmesin ne var ne yok çıkarıyolar..ooff off offff..!!!

niye 7 ler görelim büyüyor kuzucuklar.

alıştır canım halen geç kalmış değilsin.bırak kusuyorsada 1 -2 kusun alışsın patates haşla içine az bi tereyağ hatta 1 cimcikte tuz ekle tadını sevsin elinle ver yerin uğraşma çatal kaşıkla bak nasıl yiyip yutacak.

keçi sütü üstü kaymak tutmuyor kaynatılmayada gerek yok yazıyor bene ısıyı yakalayana kadar ısıtıp yapıyorum.

cezveye sütü koy ısınsın kaynamadan işte serce parmagınla 7 ye kadar say yanmasın parmağın o sıcaklık yani.hazır mamalar varya onların küçük olanlarında mayalıyorum sütü al kavanoza yani şöylede hesaplaya bilirsin 100 cc süte 1,5-2 tatlı kaşığı bayb mix yada 1,5 tatlı kaşığı normal yoğurt koy yerin sallanmayan senin çarpmayacağın biryere koy sar tabii sıcak olsun yeri.akşamdan yap sabahta 1 saat dolapta beklet taş gibi oluyor .ben hep bu tarifte yaptım Duru'da çok seviyor.

Didem ya ben senin bu yapışını bir türlü anlamadım bana acayip uğraşmış gibi geliyor buna yapacağıma 10 adama yemek yaparım sositososito .

eee sen nasıl yapıyorsun yediğini o zaman

Çok sağolun kızlar gerçekten zor bir durum. Oğlum uyurken gideyimde akşam için kendime bakım yapayım malum düğün varbayanssulusmile Gerçi bu kilolarla ne giysem yakışmıyorda ne giyeceğimide bilmiyorum en iyisi kilolarımı kamuflaj yapacak bişiler giymek . Çünkü akşam önüne gelen kilo almışsın deyip beni kudurtacak biliyorum :mymeka:
Sizi ve bebişleri öptm bugün bir daha giremem yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…