ayy aras tadından yenmez şimdi..burak da bu ara ayağa kalkmaya pek heveslii.geçen sabah beşiğin içinden diz üstü durmuş,eliyle de tutmuş kenarını bize bakıyo gülüyo..:)
sen hala kaşıkla veremiyo musun bişeyler..pütürlü yiyemiyo mu? herşeyi yerler artık ya,çorbanın içine ekmek doğra ver :)
Bende yemeğimi yiyip geldim saol serap içim rahatladı çorbaya katmaya devam edeim ben günde 500 cc anne sütü diyolar ya güya bende 1 sefer çorbalı versem yeter 300 cc falan emiyordur beni sütümde bu aralar çok azaldı kızlar napsam acep çok korkuyorum 2 yaşına kadar emziremiycem diye yoksa burdanda hak geçiricem büyüğü 2 yaşına kadar emzirdim çünkü üfffff zormuş 2 çocuk olunca ben çok hak gözetiyorum
ya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..
Selam kızlar sizler ve bebişler nasıllar
Bizim havalar bozuk yine. Bugünde sünnetimiz var ya kocişi arayıpta erken gideyim diyemiyorum canı çok sıkkın malesef.:sinifsinif:
Benim örümcek karar vermiş bugün kocasının yanına gitti. Evdeki hiç kimse bende dahil bu kararı onaylamadık.
Şimdi diyeceksiniz hem şikayet etttin hemde gitmesini onaylamadın .Sonuçta bende kadınım ve anneyim herkesin üzülebileceği bir durumda şu anda. Sırf manyak kocası oğluna ve bizim aileye zarar vermesin diye kendini yaktı. Hadi kocası çalışsa evleri olsa iyi biri olsa evliliğini kurtarsın dersin.
Ama adam işe yaramaz delinin teki kendi başını yedi kadın aileme zarar vermesin diye .Hayat bazen çok zor her ne kadar yanında ailen olsada bazen kendin için çok zor kararlar vermek zorunda kalabiliyorsun.
Sizide sıktım kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok biraz rahatlayayım istedim :çok üzgünüm:
bendede var öyle neva öyleydi 6 yaşına girecek inan hala yemek işkence mümkünü olsa h,iç yemek yemeyecek moralini bozmak istemem ama öyle devam ediyor allah yardımcın olsunya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..
ya kızlar keçi sütü ile nasıl yogurt yapıyorsunuz anlamadım kaynatmadan. Banada anlatın nolur. bide onu denicem Doruk a.
Bende yemeğimi yiyip geldim saol serap içim rahatladı çorbaya katmaya devam edeim ben günde 500 cc anne sütü diyolar ya güya bende 1 sefer çorbalı versem yeter 300 cc falan emiyordur beni sütümde bu aralar çok azaldı kızlar napsam acep çok korkuyorum 2 yaşına kadar emziremiycem diye yoksa burdanda hak geçiricem büyüğü 2 yaşına kadar emzirdim çünkü üfffff zormuş 2 çocuk olunca ben çok hak gözetiyorum
Selam kızlar sizler ve bebişler nasıllar
Bizim havalar bozuk yine. Bugünde sünnetimiz var ya kocişi arayıpta erken gideyim diyemiyorum canı çok sıkkın malesef.:sinifsinif:
Benim örümcek karar vermiş bugün kocasının yanına gitti. Evdeki hiç kimse bende dahil bu kararı onaylamadık.
Şimdi diyeceksiniz hem şikayet etttin hemde gitmesini onaylamadın .Sonuçta bende kadınım ve anneyim herkesin üzülebileceği bir durumda şu anda. Sırf manyak kocası oğluna ve bizim aileye zarar vermesin diye kendini yaktı. Hadi kocası çalışsa evleri olsa iyi biri olsa evliliğini kurtarsın dersin.
Ama adam işe yaramaz delinin teki kendi başını yedi kadın aileme zarar vermesin diye .Hayat bazen çok zor her ne kadar yanında ailen olsada bazen kendin için çok zor kararlar vermek zorunda kalabiliyorsun.
Sizide sıktım kusura bakmayın paylaşacak kimsem yok biraz rahatlayayım istedim :çok üzgünüm:
Can sıkıntısından nerdeyse unutuyordum :kedi:
ESRA, BERKİN, ÖMER, MERTKAN 7. ayınız kutlu olsun kuzucuklar daha nice aylarınıza yaşlarınıza sağlıkla girdiğinizide görürüz inş.
burakta bugünlerde çok iştahsız olduğu için memeye düştü...yetmiyo süt biliyorum...bende hemen rezeneye kapağı attım...demledim bi çaydanlık termosada koydum gidip gelip içiyorum...bayada faydası oluyo..dene derim..benm kurtarıcım hep rezene oldukaydirigubbakcemile2
ben kaynar suyu hazırlıyorum aventin kaplarında yapıyorum yoğurdu içine sütü koyup kaYNAR SUDA ISINDIRIYORUM SONRA BİRAZINI ÇAY BARDAĞINA ALIP YOĞURDU KARIŞTIYORUM SONRA DİĞERİNE KATIYORUM BU KARIŞIMI AMA BENİM KIZ YEMEDİ O BAŞKA
saol dineva. Bi denim bakim doruka dokunacakmı
Merhaba kızlaar,
Bugün nihayet sağlık ocağına gittim aşı olduk üç yerden birden Toprakın uykusu vardı bi de resmen kırdı geçirdi ortalığı,krize girdi kuşum..Ay bi de gözlerimin içine bakması vardı üçüncü aşı vurulurken:çok üzgünüm: Sen burdayken bana bunu nasıl yaparlar gibisindensenağlamasenağlama iç çeke çeke zor uyudu,uykusunda bile iç çekiyo yavrucakmafoldumbenmafoldumben
9500 kilo 72 cm olmuşuz teyzoşlar kilomuz fazla dedi ama bence değil..Kemikli çocuk benim oğlum hiç öyle kilolu bir bebek gibi durmuyor..
Tuğbacım görümcen artık ne yerde ne gökte..ne geri gelse rahat eder ne evine dönse çok zor valla..Bizimde başımızda var..Boşandı ve annesinin evinde daha rahat ama işte kendine ait bi hayatı olmadığından hep hzünlü içim parçalanıyormafoldumben Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ayy nerdeyse unutuyodum Havvacım dişlenmişsiniz oooohhh maşalahh Esrayaa
Zeynep bende tupper kullanıyordum yoğurt yaparken..Keçi sütünü kaynatmıyosun ama ısıtabililiyorsun yani normal yöntemle de yapabilirsin eğer özel kabın filan yoksa..
Benim oğlum da keçi sütüne, peynirini, yoğurduna da bayılıyor çok şükür..
Günlük mü mayalıyorsunuz kızlar hala?
Can sıkıntısından nerdeyse unutuyordum :kedi:
ESRA, BERKİN, ÖMER, MERTKAN 7. ayınız kutlu olsun kuzucuklar daha nice aylarınıza yaşlarınıza sağlıkla girdiğinizide görürüz inş.
alıştır canım halen geç kalmış değilsin.bırak kusuyorsada 1 -2 kusun alışsın patates haşla içine az bi tereyağ hatta 1 cimcikte tuz ekle tadını sevsin elinle ver yerin uğraşma çatal kaşıkla bak nasıl yiyip yutacak.ya benimkiler mümkün değil yemiyolar pütürlü..ağızlarına bi çorba topağı tek bi pirinç tanesi vs bile gelse ne var ne yok kusuyolar..napıcamı bilmiyorum böyle yaa..
keçi sütü üstü kaymak tutmuyor kaynatılmayada gerek yok yazıyor bene ısıyı yakalayana kadar ısıtıp yapıyorum.ya kızlar keçi sütü ile nasıl yogurt yapıyorsunuz anlamadım kaynatmadan. Banada anlatın nolur. bide onu denicem Doruk a.
ben kaynar suyu hazırlıyorum aventin kaplarında yapıyorum yoğurdu içine sütü koyup kaYNAR SUDA ISINDIRIYORUM SONRA BİRAZINI ÇAY BARDAĞINA ALIP YOĞURDU KARIŞTIYORUM SONRA DİĞERİNE KATIYORUM BU KARIŞIMI AMA BENİM KIZ YEMEDİ O BAŞKA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?